Era odata bula la scoala
profa ii zice:ba bula tu stii ce e patria?
bula:NU
profa:esti prost
tot profa:vasile zine u ce e patria
vasile:patria este mama noastra
profa:bravo vasile
tot profa: bula acu zine u ce este patria daca ai inteles
bula:patria este mama lu vasile
profa:ba boule patria e si mama ta
bula:inteles
profa:ce ai inteles ma?
bula:ca sunt frate cu vasile
Prost si Nimeni se duc la mare.
Nimeni se ineaca, Prost suna la salvare (Bula era la salvare)
-Baaa sa ineaca nimeni
-Ba tu esti prost (zice bula)
-Da ma eu sunt!
În toiul noptii, Bula, cu vînatai pe fata si cu doua valize în mîini, suna la usa casei lui taica-sau. - Ce-i cu tine, Bula, la ora asta si în halul asta? - M-am certat cu nevasta-mea. - Si a îndraznit aia sa dea în tine? Eu, în locul tau, o faceam bucati! Bula, rînjind: - Dar ce credeai ca am în valize?
Merge Bula la bunica-sa:
Bula: Bunico, da-mi niste bani imprumut!
Bunica: Pana cand?
Bula: Pana nu-ti trag una! )))))
Http://www.bancuri.biz/bancuri.php?id_categ=100&nume_categ=Glume...aici sunt sute de glume si 99, 9999999% sunt amuzante
Este ziua invatatoarei, iar elevii au decis sa aduca fiecare cate un cadou acestea.
prima daca vine popescu(tatal lui este brutar) si acesta ii da o cutie.Invatatoare o agita putin si zice ca sunt franzele. Popescu aproba din cap
Al II-lea este Georgescu (tatal lui este macelar) si ii intinde o cutie.Invatatoarea o agita putin o miroase si isi da seama ca sunt cotlete de miel. Georgescu aproba din cap
Pe urma vine Bula(tatal lui este viticultor) ii intinde o cutie.Invatatoarea o ia o agita putin si vede ca picura dintr-un colt.Aceasta intinde degetul, ia o picatura si gusta zicand ca e vin alb. Bula neaga. Aceasta gusta din nou si se da batuta.
-Ce mi-ai adus aici Bula?
-Un catel
La umbra unui nuc batran doi tractoristi se caca.Se sterg cu bastile la cur. si-le pun in cap si pleaca