| TempestUV a întrebat:

Vi s-a spus vreodata ca sunteti anormali fiindca va uitati la animeuri? Daca da, cum ati reactionat?

Răspuns Câştigător
| neca a răspuns:

Da, mi s-a intamplat.
de obicei aud asta de la genul de oameni care joaca cs toata ziua si zic ''man'' dupa fiecare cuvant.
cat despre reactia mea, ii tratez cu indiferenta pentru ca stiu ca sunt doar cretini balosi care respira pe gura si parerea lor nu conteaza

| WhiteTiger15 a răspuns (pentru neca):

Aia e maaaaaaa! asa sunt unii oameni

| neca a răspuns (pentru WhiteTiger15):

Intrebarea asta a fost pusa acum ceva vreme, ce iti veni sa raspunzi acum?

| WhiteTiger15 a răspuns (pentru neca):

Nu stiu...asa mi-a venit de ce?

9 răspunsuri:
| JasonMcCann a răspuns:

Nu mi s-a mai întâmplat pentru că nu prea mă uit la animeuri (mi s-a întâmplat în schimb să fiu insultată pentru că ascult Justin Bieber), însă mi se pare stupid ca o persoană să fie făcută anormala doar pentru asta..Fiecare se uită la ce vrea, gusturile sunt gusturi, nu?

| SexyGirlSweet1998 a răspuns (pentru JasonMcCann):

Heii..la fel ca tine. Am fost injurata de foarte multe ori ca-mi place mega mult Justin Bieber ♥ Si nu i-am bagat in seama, pentru ca e viata mea si am dreptul sa ascult ce vreau, sa ma imbrac cum vreau si daca vreau ma uit la animeuri happy

| JasonMcCann a răspuns (pentru SexyGirlSweet1998):

Aaaawww in sfarsit un Belieber pe aicii ♥

| Captoresque a răspuns:

Nu, doar primeam întrebări legate de Naruto.

Aparent, oamenii nu au auzit de alte anime-uri decât de Naruto.

Frate, sunt atâtea anime-uri ca lumea, precum "Shingeki no Kyojin - Attack on Titan". Nu totul se rezumă la Naruto.

| TempestUV explică (pentru Captoresque):

Ai dreptate. Unii stiu sa se uite numai la Naruto.Si eu urmaresc Naruto si nu mi se pare cine stie ce.

| KadeJudo a răspuns:

Nope, si in+ de la gradinita toata lumea stie ca mie imi place dragon ball doar ca unii se sperie de ochii mari si perfecti ai fetelor anime laughing
daca nu insulti, nu esti insultata xD