Da, mi s-a intamplat.
de obicei aud asta de la genul de oameni care joaca cs toata ziua si zic ''man'' dupa fiecare cuvant.
cat despre reactia mea, ii tratez cu indiferenta pentru ca stiu ca sunt doar cretini balosi care respira pe gura si parerea lor nu conteaza
Aia e maaaaaaa! asa sunt unii oameni
Intrebarea asta a fost pusa acum ceva vreme, ce iti veni sa raspunzi acum?
Nu stiu...asa mi-a venit de ce?
Nu mi s-a mai întâmplat pentru că nu prea mă uit la animeuri (mi s-a întâmplat în schimb să fiu insultată pentru că ascult Justin Bieber), însă mi se pare stupid ca o persoană să fie făcută anormala doar pentru asta..Fiecare se uită la ce vrea, gusturile sunt gusturi, nu?
Heii..la fel ca tine. Am fost injurata de foarte multe ori ca-mi place mega mult Justin Bieber ♥ Si nu i-am bagat in seama, pentru ca e viata mea si am dreptul sa ascult ce vreau, sa ma imbrac cum vreau si daca vreau ma uit la animeuri
Aaaawww in sfarsit un Belieber pe aicii ♥
Nu, doar primeam întrebări legate de Naruto.
Aparent, oamenii nu au auzit de alte anime-uri decât de Naruto.
Frate, sunt atâtea anime-uri ca lumea, precum "Shingeki no Kyojin - Attack on Titan". Nu totul se rezumă la Naruto.
Ai dreptate. Unii stiu sa se uite numai la Naruto.Si eu urmaresc Naruto si nu mi se pare cine stie ce.
Nope, si in+ de la gradinita toata lumea stie ca mie imi place dragon ball doar ca unii se sperie de ochii mari si perfecti ai fetelor anime
daca nu insulti, nu esti insultata xD