Bună.
Poftim?
Am plâns și plâng că mi-am pierdut părinții, nu după un episod de film!
Pa, pa.
Buna.
Am plans de foarte multe ori la Naruto. De exemplu: lupta lui Naruto cu Gaara si inmormantarea celui de-al treilea Hokage, invierea lui Gaara, moartea lui Asuma, Obito, Jiraiya, Nagato, atunci cand se spuneau povestile lui Naruto si Gaara, atunci cand Naruto l-a intalnit pe Minato... Insa cel mai mult am plans cand Naruto a intalnit-o pe Kushina, la acele episoade pur si simplu nu ma puteam opri din plans.
In legatura cu cea de-a doua intrebare, da, mi-am dat seama de asta atunci cand m-am certat foarte tare cu o prietena si aveam foarte mare nevoie de ea fara sa stiu ca ea are mai mare nevoie de mine dupa ce parintii ei murisera intr-un accident. Cand am aflat asta, mi-am dat seama cat de norocoasa sunt ca familia mea este intreaga, sanatoasa. De atunci am inceput sa imi pretuiesc mai tare familia si prietenii.
Pa, pa.
Nu, dar m-a emotionat faptele lui Itachi pentru Sasuke, in episoadele in care arata trecutlu lui Nagato ca a murit catelul sau cand parinti lui Naruto au murit.
Da si eu am plans deja
Da si mi-am dat seama ca ce norocoasa sunt pentru ca am o familie care ma iubeste!
P.S Si mie imi place Naruto :X
Da,de mai multe ori:atunci cand si-a revazut parintii, cand a murit Jiraya, atunci cand si-a dat seama de il urau cei din sat si alte dati.Eu ma simt atasata de acest anime si personaje, uitandu-ma la naruto am inceput sa cunosc mai bine oamenii si sa-i pretuiesc pe cei din juru meu.
Ma bucur ca ai luat partea pozitiva din acest anime si ai avut ce inavata. Si eu simt la fel si te respect!
Eu am plans cand a "murit"Gaara (de fapt a reinviat). Am realizat ca trebuie sa ne indragim mai mult prietenii.
Eu cand am vazut cat de respins a fost gaara si de atunci am inceput sa imi respect mai mult prietenii
La Naruto am plans cand a murit al 5-lea Hokage, la povestea lui Haku si la cea al lui Naruto si Gaara. In general plang la soundtrack-ul Saddness and Sorrow...
Hey!
Am plans de mult ori la episoadele din Naruto. Cele care m-au impresionat cel mai tare si la care am plans cel mai mult sunt: atunci cand Naruto a aflat ca Jiraya a murit si se plimba foarte trist prin sat si isi aducea aminte de vremurile bune, cand se antrenau si cand imparteau inghetata. Am mai plans si la episodul in care Kushina impreuna cu Minato i-au spus ultimele vorbe lui naruto (sa fie cuminte si sa aiba grija de el, etc.)
AvalohAlyn întreabă: