| FireBoy a întrebat:

Voi ce credeti:exista fantome(spirite)? daca da spuneti-mi daca fac vreun rau sau nubig grinlaughing

13 răspunsuri:
| BudăSpiritOfVengence a răspuns:

Cum adica nu exista eu am fost bantuit am fost odata la bunici si am baut un bax de bere si m-am dus acasa cu bicicleta si fantomele faceau jogging si ma inpineageau spre stanga, spre dreapta

| DebbyBR a răspuns:

Da ba! Am vazut odata la televizor o fantoma care canta "Baby, Baby, Baby Ohh" si de atunci am fost blestemata pe veci! Nu ascultati Giastin Bibar! E posedat!

| TheGrayWolf21 a răspuns:

Sa iti sun salvarea sau spitalu 9 sau mai bine parinti sa iti ia tv si pc

| FuegoJr a răspuns:

Sincer, da există spirite. Eu am în casă, dar nu mă tem de ele. Odată stăteam la TV în sufragerie și s-a deschis ușa de la șifonier. Nu a mișcato nimeni, nici un geam deschis. Ziua următoare de dimineață, tot la tv, am văzut cum ghidonul de la bicicleta mea se mișcă, dar nimeni nimeni nu a mișcato sau vreun geam deschis sau ceva de genul ăsta. Au mai căzut și sticle pe jos, dar deocamdată nu am pățit nimic.

Răspuns: Da, exista și nu cred că fac vreun rău

PS: Nu e dat raspuns la mișto, e real tot ce s-a întamplat mai sus și văzut de mine, în casă.

| Broadband a răspuns:

Da? daca nu credeti in fantome duceti-va la 12 noaptea in cimitir daca aveti tupeu.

| MiK3L a răspuns:

Fantoma este o creatie a imaginatie tale care se alimenteaza cu frica.Creatia nu fantoma. Si de cate ori iti aduci aminte de ea te apuca frica. Frica o dobandesti atunci cand vezi pentru prima data in viata ta ceva ingrozitor.

| Doodă a răspuns:

Da, vine bau bau şi te muşcă de c*r la noapte.

| Zumbalaarebeca a răspuns:

Asa cum exista binele,exista si raul eu personal nu am avut asfel de experiente doar ce am vazut la tv documentare nu filme de groaza, eu una nu cred ca atunci cand un om moare nu se mai poate intoarce pentru a bantui dar cred ca exista acei incornorati care ne fac zile fripte si baga frica in oameni slabi, la fel cum exista ingeri care ne pazesc si de multe ori cand scapam ca prin urechile acului dintr-o situatie fara iesire ei bine sunt sigura ca ei au fost acol si ne-au intins o mana de ajutor.

| キョロちゃん a răspuns:

Fantomele sunt de fapt spirite ce au treburi neterminate pe pamant
Ex:au murit in chinuri oribile si bantuie locul mortii lor pana cand reusesc sasi gaseasca pacea interioara. insa sa punem problema altfel caci exista multe tipuri de bantuiri: 1.de tip poltergeist -cauza fiind de obicei o fata sau un copil
2.bantuire reziduala-cand se afla o sursa mare de minereuri (ex:cuart,calcar etc.),formeaza un camp de energie ce are capabilitatea de a se misca,alua forme umane in scop rautacios (de a speria oamenii pentru amuzament,din rautate etc.)si mai sunt cazuri in care cablurile ce emana o energie puternica dau paranoia,grata,teama, ameteala, sentimentul ca esti urmarit si n-ai destul aer si spatiu.
3.si cum am mentionat la inceput spirite rele ce bantuie in a speria oamenii,semne de avertisment(ex: Spalatoreasa De La Rau-care spala hainele celor care urmeaza sa moara,daca un muritor trece pe acolo si o intreaba politicos numele celor alesi,aceasta ii va raspunde.), spirite ce au murit naufragiate, ucise etc. iar in final cele ce nu-si gasesc pacea.
ei bine ele pot fi si rele si bune.pot ridica obiecte si arunca cu ele.bantuirea e doar o amintire neplacuta din viata unui om ce a murit.eu spun ca mai bine nu le provocati.
Cei ce nu cred nu inteleg cu adevarat viata.

| TheFictionist a răspuns:

Te muşcă.

| helpu a răspuns:

Pai dac anul exista in Scooby Doo...nu exista nici in realitate laughing

| anamaryya_9939 a răspuns:

Nu exista asa ceva...numai in desene animate sau filme de groaza. un sfat : nu te mai uita la televizor ca cine stie ce-ti mai vine in cap laughing

| Luca_Raul_1969 a răspuns:

Daca cumva ai dat din greseala peste tonul stricat al lui maicata da exista fantome daca nu cred ca te-a scapat micata in cap