Două personaje asemănătoare, dar totuși foarte diferite.
Observ că Sasuke începe să-şi arată puțin căldura din suflet, sau poate doar eu văd asta.
Neji este tipul ăla de băiat pe care eu îl ador dar îl urăsc în același timp.
Când au plecat să-l recupereze pe Sasuke (Echipa lui Shikamaru, Choji, Neji, Naruto, Kiba) am rămas puțin uimită de Neji, dar şi de răutatea din sufletul lui Sasuke.
Nu știu, posibil pentru că îl înțeleg, pentru că îl admir dar totuși îl urăsc, îl aleg pe Sasuke.
Off...imi palc amandoi la fel de mult dar Sasuke
e preferatul meu din anime
dar si Neji are locul lui in lista mea
Imi place foarte mult de amandoi!
-Neji, pentru ca i-a salvat viata lui Hinata si pentru ca fost printre preferatii mei la inceput
-Sasuke, pentru atitudinea lui si pentru faptul ca intotdeauna ma face sa inteleg durerea pe care trebuie s-o simti atunci cand iti pierzi pe cineva drag tie...Dar, cu toate acestea personajul meu preferat din naruto este Shikamaru, deoarece ador stilul asta al lui de a fi lenes si genial in acelasi timp, plus. imi place foarte mult perechea ShikaTema deci....sorry,but my only choice is SHIKAMARU!
Pe Neji. Sasuke, desi se schimba usor pe parcursul manga nu mi se pare ca este mai nobil decat Neji. El a murit pentru verisoara sa, pentru care si-a dat si sufletul s-o antreneze dupa ce Naruto i-a deschis ochii la examenele Chuunin. Neji este un erou in opinia mea.
Neji din cauza ca acesta este nobil murind pentru verisoara sa Hinata, dar si pentru ca ar lupta si a luptat pentru Konoha cu pretul vietii.Nu spun ca Sasuke nu-mi place, dar acesta a ales puterea in locul prieteniilor sai si satul in care a fost crescut.
Poi:
.-Neji s-a sacrificat pentru Hinata, a antrenat-o, a fost alaturi de ea etc. La inceput era cam infumurat dar dupa ce Naru i-a ºdeschis ochiiº a inceput sa imi placa.
.-Sasuke a cautat razbunare inca de la inceput. Era si este inca un personaj interesant.
Dar nu poti face deosebire intre cei doi. Pentru ca ei vad lumea in moduri diferite.
Insa daca ar trebui sa aleg, l-as alege pe Sasuke
La început îmi plăcea de Sasuke şi detestam atitudinea lui Neji. După examenul chunin îl admir foarte mult pe Neji, iar pe Sasuke îl urăsc. Deci îl aleg doar pe Neji!
Pai dupa parerea mea, doua personaje nu prea pot fi comparate cu atat mai putin Sasuke si Neji pentru ca au tehnici oculare diferite. Daca ar fi sa aleg ar fi Sasuke, dar nu inseamna ca nu apreciez onoarea si puterea lui Neji.