Eu sam metalofobie(frica de metale) netofobie(fric de internet), claustrofobie(frica de spatii inchise), zgomo fobie ( frica de zgomote )
*peste trei ore de scris*
Si fobofobie(frica de frica), in rest nu mi-e frica de nimic!
Mie iiiiiiiimiiiiii e fricaaaaaaaaaaa deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...
Gaystin Biberon
De asa ceva... http://i.imgur.com/sk0gi.jpg
Nu rezist.
Ar fi 1-0 pentru miriapod. :|
Mor daca vad vreo insecta...deci lesin instant(nici chiar asa dar nu le suport)...
Mie mi-e frica stau singura in casa noaptea:-s.~~si mai ales sa ma mai uit si la fenomene stranii.vaaii:-s
Si eu am aceeasi temere ca si caius...mai imi e frica si sa nu ma trasneasca fulgerul.si putin de clowni strident machiati
Mi-e frica de:ace,albine,aproape toate ganganiile in afara de fluturi si gargarite,papusile ventrilocilor, clowni, etc.
dar cel mai ciudat este ca...mi-e frica de consecinte...adica,intr-un fel,daca alerg,tot ce ma gandesc este ca ma impiedic, cad si imi sparg dinti. este foarte stresant, mai ales cand alerg pe scari la scoala.
Mie mi-e frica de mine insami o.O
si de internet...
stai ...asta e internetu asa-i?
:-ss
Mie imi este frica de intuneric...si nu pot sa imi controlez teama.Cand sunt singura in intuneric undeva ma panichez imediat si nu stiu ce sa fac:-((
Mie mi-e frica de paianjeni si stiu ca sunt doar niste insecte micute dar cand vad unul incep sa tremur
alexandruanghel întreabă:
AnonimFaraPereche întreabă: