| Stephyy a întrebat:

Vrea si eu va rog statusuri de vinovatie si de iertare de amicitie dar triste...va rog mult! (da sa fie noi si tristecrying.)
Va pup! :* :*

3 răspunsuri:
| Yannku a răspuns:

Doar cand ai plecat mi-am dat seama ce mult te iubeam!

| youandmy a răspuns:

1.Cate stele vor muri fara sa simt? Cata vreme va trece fara sa te ating? Cate strigate de dor se vor pierde-n vant? Cate zile voi trai cu tine-n gand! 2.

Te iubesc.si ti-o spun pentru ultima data.De maine aceste cuvinte, la fel si tu, vor muri atat de dureros in mine.Nu va mai sti nimeni.te voi iubi doar pentru mine.Sa mai lupt nu am cum, ti-as distruge fericirea si nu pot sa iti fac asta... 3.incepusem sa cred ca imi va merge bine, incepusem sa cred ca vei venii langa mine, incepusem sa cred ca incep o noua viata, dar tu nu ai vrut, lasandu`mi inima GHEATA. 4. "FERICIREA nu e decat un vis. DUREREA e intotdeauna reala" sad.5.cand nu te vad sufletul imi plange de dorul sarutarilor tale, de mangaierile tale, de parfumul tau. TE IUBESC VINO INAPOI! 6.
Caut cu o tortza stinsa. raspunsuri inghetate pe veci. sad .7.Acum plec cu capul in jos.si imi dau seama cat esti de prost.8.Stau in camera mea rece. Privesc in jur si mi se pare ca pereti se strang in jurul meu.Ma simt singura. Totul e intunecat si rece, intocmai ca inima mea. Inchid ochi si incerc sa uit de tot. 9.cu ochii indreptatzi spre cer
ma`ntreb si vreau sa stiu
ai realizat ce s`a intamplat
oricum e prea tarziu. 10.Doamne a trecut atata timp si inca nu am putut sa-l uit sad a intrat atat de adanc in inima mea incat numai cand ii aud numele lacrimile imi cad, iubeste-ma ca la incepup, dar am uitat n-am cum sa-ti cer asa ceva pentru ca tu nu mai iubit niciodata crying crying .11.Atunci cand pierzi o persoana care tine la tine...nu realizezi doar dupa ce o vezi cu o alta tinundu-se de mana. 12.
Cand plangi aduti aminte de clipele frumoase,cand urasti aduti aminte cum e sa iubesti, cand suferi amintesteti cum era sa fi fericit, cand singura cale pentru a scapa este ura si minciuna mai bine lasa tot cea fost in urma si nu ura.viata e frumoasa daca sti s-o traiesticrying .13.in visul meu imi doresc ca tu sa ma placi...sa fim impreuna.cu tine.de mana.dar cand deshid ochii imi dau seama ca a fost doar un vis.si imi doresc sa visez mai departe .14.De cand nu ti-ai tinut juramantul
Nu mai simt nici ploaia nici vantul
Decat o durere grea
Arde in inima mea.15. uneori viata e de neinteles.ea nu iarta iar tu nu ai de ales. 16. O ploaie cu lacrimi de cristal bat la geamul meu si-mi amintesc de tot ce a fost frumos intre noi.dar eu plang amintindu-mi de tine...dar u stai cu alta si razi.crying .17.In fiecari zi ma rog
Din inima ca sa te scot
Tu nu meriti iubirea mea
Nu ai putea sa intelegi nu
Cum sufar zile intregi
Iar noptile is pustii si reci .18.Cazi,te ridici,tot ce-ti zici e rabdare,
Plangi, te distrugi, vrei sa fugi si te doare
Dai tot ce ai si ce n-ai,
Totusi pare
Ca nu te descurci sa le pui lumea la picioare.19.Te-am iubit si inca te mai iubesc.atunci am vrut sa ne despartim. acum sufara.as vreea sa mai fie totul ca altadata.dar e doar o speranta.te plac ai scris la status iar eu as vrea sa stiu la cine se refera.as vrea sa te referi la mine.dar sper degeba. 20.Sunt momente in viata cand ti-e atat de dor de cineva incat iti vine sa il scoti din visele tale si sa il imbratisezi cu adevarat.sadsad. ASTA E TOT CE STIU SPER SA ATI PLACA. fundita PLZZZ.

| Jassmin_Jassmin_1999 a răspuns:

Va rog vrea si eu niste status de tristete! Da funtita!
Va pup