anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau cele mai tari bancuri ever.[fuunda] ASTEPT cel mai talentat glumet

7 răspunsuri:
| CoffeeTIME a răspuns:

Cauta`l si u pe la romanii au talent

| Kristinake a răspuns:

Zboara un avion,si se prabuseste pe o insula.
Era dor un supravietuitor,ii era foame,sete dar cel mai tare vroia sa faca s*x.
Merge el prin insula,merge si zaraste o girafa,se fugareste el dupa ea,si vede ca inca un avion se prabuseste, mai sa explodeze.
Se duce el, salveaza o fata frumoasa {90-60-90},
apoi aia ii zice :
-Tu mai salvat om bun, ce pot face pentru tine?
-Ajutama sa prind girafa! big grin

| mekru a răspuns:

Erau odata 3 lilieci.Acestia vroiau sa vada care este cel mai puternic dintre ei.Se duce primul liliac.Sta o zi,sta 2,sta 3 vine tot zgariat.Cei 2 lilieci il intraba:ce ai patit we?el raspunde we ati vazut turma aia de oi?ei spun ca da.El raspunde ca a mancato toata.Boon se duce al 2 sta o saptamana sta 2 vine tot zgariat cu o mana rupta.Acestia il intreaba ce ai patit.El raspunde:we ati vazut turma aia de vaci?Acestia spun ca da.El raspunde ca a mancato toata.Se duce ultimul si sta o luna sta 2 vine in ghips tot.Acestia il:intreaba ce ai patit we?el raspunde we ati vazut copacu ala de pe dreapta?ei spun ca da.El pune ca nu la vazut.

| mekru a răspuns:

Se duce bula la scoala.Il intraba invatatoarea bula spune-mi o propozitie.El ii spune:"Calul paste". Bravo bula ai un 10. A doua zi il intraba din nou bula spune-mi o propozitie.El spune:"Calul paste". Bula dar asta mi-ai mai spus-o si ieri. Bula ii raspunde dar nu ca asta este alt cal.

| manoli a răspuns:

Un tip intra intr-un bar si zice:
- Sase whiskiuri duble.
La care barmanul:
- Trebuie ca ai avut o zi data naibii.
- Da, tocmai am aflat ca fratele meu mai mare e homosexual.
A doua zi acelasi tip intra in acelasi bar si cere aceleasi bauturi. Barmanul intreaba acelasi lucru si tipul raspunde:
- Da, tocmai am aflat ca si fratele meu mai mic e homosexual.
A trei zi scena se repeta. Barmanul zice:
- La dracu! A mai ramas cineva in familia ta caruia sa-i placa femeile?
- Da, nevasta-mea!

| manoli a răspuns:

Un om conducea masina pe un drum. Dupa o curba, vede o creatura mica si verde agitandu-se pe marginea soselei. Curios, opreste.
- Buna ziua! Eu sunt un homosexual exilat de pe Marte si m-am ratacit pe aici. Ma poti ajuta cu niste apa?
Milos din fire, omul ii dadu apa. Dupa un timp, vede iarasi pe marginea drumului o chestie mica si verde facand cu mana. Opreste.
- Buna ziua. Eu sunt un homosexual exilat de pe Saturn. Nu te supara, ai putea sa-mi dai ceva de mancare?
Gasi prin masina un sandvis si i-l dadu. La nici un kilometru departare, o alta creatura albastra se agita din nou pe marginea drumului. Opreste si intreaba:
- Tu, homosexual mic si albastru ce mai vrei?
- Actele... la control!

| manoli a răspuns:

La tribunal, un homosexual este intrebat de judecator:
- Inculpat, de ce ai violat-o pe biata calugarita? Doar tie nu-ti plac femeile!
- Pai, domnule judecator, de la spate semana cu Zorro

Întrebări similare