| PapushaDeCristaL a întrebat:

Vreau niste idei trasnite si amuzante pentru ca vine vacanta si eu cu prietena mea ne plictisim foarte tare si vrem sa face dracibig grinFunda

Răspuns Câştigător
| Ieatchocolateateveryhourintheday a răspuns:

Bataie cu apaaaaa :X sau sa va imbatati si sa iesiti pe centru.
. daca aveti biciclete, puteti sa mergeti pana intr.un sat intamplator.sau sa luati primul autobuz care va iese in cale.
Puteti face o "yes day". adica la tot sa spuneti da si sa faceti tot ce va trece prin cap. spre exemplu, daca prietena ta te intreaba"mergem in cimitir?" tu o sa spui da si o sa mergeti smug

4 răspunsuri:
| BubbleGumyy a răspuns:

Puteti face bratari de prietenie inventati poezii scurte sau cantece haioase sa va faceti foite/caiete cu secrete sa inventati saluturi/coduri secrete puteti face si un dans sau strangeti-va mai multe si jucati triple dog... exista si un film cu jocul asta care se numeste,, Triple Dog,, laughing

| OnLy a răspuns:

Luati o bere laughing O bagazti la rece si chemati niste baieti laughing si va faceti voi de cap ( dpine cati ani aveti )

| iuli4ca98 a răspuns:

Ati putea face o petrecere in pijamale in doua :cu pedichiura, manichiura, filme interesant.
ma rog
mi se pare interesant*)

| iuli4ca98 a răspuns:

Pai...ati putea face o petrecere in pijamale, doar voi doua: cu manichiura, pedichiura, filme, pop-korn si ce mai vreti voi...
ma rog
mi se pare interesant...deci BAFTA!))