Un mut ii spune surdului ca orbul priveste schiopul alergand ca sa il traga de par pe chel funda?
@iuly, nu mai fă spam, că nu-ţi dă fundiţă dacă te milogeşti cu un banc de pe google .
O ţigancă se duce la teatru. La întoarcere, ţiganul o întreabă:
- Cum a fost, fă, la teatru?
- Stai să-ţi povestesc. La intrare, toată lumea ţinea beletele în mînă, asa că l-am scos şi eu. La uşă, unul mi-a rupt beletul. Am vrut să ţip, dar, cum nimeni nu ţipa, n-am mai ţipat nici eu. Am intrat, m-am pus pe scaun şi deodată s-a stins lumina. Am vrut să ţip, dar, cum nimeni nu ţipa, n-am mai ţipat nici eu. La un moment dat, ăla de stătea lîngă mine, mi-a bagat mîna în p***ă. Am vrut să ţip, dar, cum nimeni nu ţipa, n-am mai ţipat nici eu.
- Lasă asta, fă. Piesa, piesa cum a fost?
- Mult mai mare decît a ta p***a.
Pai... se duce bula la magazinul,, gaurica" si cere tus; vanzator era tache si zice ca nu vinde nimic fara tica; pleaca bula a doua zi era tica si zicea ca nu vinde fara tache; a 3a zi erau amandoi da nu mai era tus... iese bula afata si zice: cand fu tica nu fu tache, cand fu tache nu fu tica, cand fu tache si fu tica, nu fu tus la gaurica!(citeste ce a zis bula repede )
Pai... se duce bula la magazinul,, gaurica" si cere tus; vanzator era tache si zice ca nu vinde nimic fara tica; pleaca bula a doua zi era tica si zicea ca nu vinde fara tache; a 3a zi erau amandoi da nu mai era tus... iese bula afata si zice: cand fu tica nu fu tache, cand fu tache nu fu tica, cand fu tache si fu tica, nu fu tus la gaurica!(citeste ce a zis bula repede )-funda pls-
Doua blonde la semafor:
- Fataaa, uite ce rosu magnific! Ce stralucitor e!
- Fataa, da uite ce galben orbitor! Ce culoare superba!
- Vai fataa, da uite-te la verdele asta! N-am mai fazut asa culoare misto...
Se face rosu si o blonda zice:
- Hai fata sa mergem ca m-am plictisit de rosul asta!
Intrebare: Ce face un rrom la calculator?
Raspuns: Cauta in Recycle Bin
scurta, dar amuzanta.
CUm se simte un neuron in capul unei blonde?
Raspuns : Inutil / singur / ingrijorat / slab / inalt / handicapat!
Doua clatite se plimbau prin desert.La un moment dat una se impiedica si ii sare gemu.Sec.