anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau si eu un anime de actiune fain va rog. prin fain ma refer la super epic laughing adica sa fie parti gen in aot cu femela titan vs levi, adica sa fiu ceva gen "woooow omg ce rekt i-a dat aluia :O" sau "ce op e tipu asta :O" intelegeti? laughing

cu o grafica buna, sau cel putin decenta, si sa nu fie lung. Adica maxim 30 de episoade tongue Vreau sa fac maraton asta-seara big grin

Si dati-mi si o scurta descriere va rog, macar cateva cuvinte ca sa stiu si eu despre ce este vorba. sau 2-3 cuvinte care caracterizeaza anime-ul. Gen pentru HOTD: boobs, zombies, apocalypse laughing

Ofer funda!

5 răspunsuri:
| Sakura13574 a răspuns:

Akame ga kill-este despre un baiat care merge in capitala pentru a castiga bani, si observa ca acolo este o lume corupta...Si se alatura unui grup numit Night raid
Aldnoah. zero-e cu roboti uriasi( o lupta intre pamant si spatiu)
Ao no exorcist- este vorba despre un baiat Rin care este fiul lui Satan
Buddy complex-tot cu roboti uriasi. Este despre un baiat care calatoreste in timp, ajungand in viitorul indepartat.
Code geass-este despre un baiat care capata o putere misterioasa, prin care poate controla oamenii daca ii priveste in ochi sau ceva de genu
DanMachi-creca ai putea sa il asemeni putin cu SAO
Durarara
K
Kuroshitsuji
Magi
Mirai nikki
Noragami
Zetsuen no tempest

| Blacky6 a răspuns:

Sword Art Online
Jucatori prinsi intr-o lume virtuala care trebuie sa parcurga toate cele 100 de nivele ale jocului pentru a se elibera, tot-odata este un anime plin de actiune, romantic si de care nu te vei plictisi.
P.S. are 2 sezoane.

Fate Zero, Fate Stay-Night, Fate Stay-Night:Unlimited Blade Works

7 Magi (din cate-mi amintesc erau 7) se lupta pentru "Sfantul Gral" care poate indeplini orice dorinta, ei invoca acesti "servitori" care lupta pentru ei iar ultimul care ramane in viata castiga dreptul de a-si pune o dorinta gralului (descrierea nu e cine stie ce, dar anime-ul este big grin )

Termina-le pe astea si o sa-ti mai dau de "lucru" laughing

| SNAKECOM a răspuns:

Black Bullet.....Nu e super stralucit dar merge.Nu are o poveste complicata, e fain oricum. happy Uita-te. sau K-project e cu actiune multa si e super fain, e putin cam complicat dar merita vazut...Ti-as mai zice anime dar creed ca le-ai vazut pe alea ca is cunoscute.; p

| Exezic007 a răspuns:

God Eater e un anime grozav plin de actiune link: http://deseneanime-animeg.blogspot.ro/2015/09/god-eater-episodul-9.html

| Mariusickă_Marius_1997 a răspuns:

Attack on titan