Nu! Pentru ca o sa-l bata mar Hulk si il va rupe in bucati si va muri.
El imbatraneste greu...
El s-a nascut undeva pe la sfarsitul anului 1800. Deci are ceva ani adunati si totusi arata ca un barbat de 40 ani. Uita-te la filmul The Wolverine si o s-a vezi ca el este nemuritor (cel putin asa stiu din filmul ala). Poate fi omorat doar daca il decapitezi si ii indepartezi capul de trup sau dacă un obiect compus din carbonadium (ca gandacul pe care Viper i l-a pus la inima) este introdus și rămâne în interiorul corpului său, forțele sale de vindecare sunt încetinite mult deși nu sunt complet suprimate.
Salut,
Nu, Wolverine nu imbatraneste in mod natural, pentru ca puterile sale regenerative se ocupa cu asta. Daca ai urmarit si filmul, observi ca in realitate el e nascut candva prin secolul 19, cam odata cu Sabertooth, dar si-a pierdut memoria.
Dar cu toate astea, nu inseamna ca nu poate fi ucis.
Nu stiu exact daca era nemuritor, dar stiu sigur ca putea trai foarte mult din cauza acelor puteri regenerative
Nu este nemuritor ca si orcare alt om imbatraneste si pana la urma moare! DAR poate regenera orce parte din trupul!
Pai este muritor nu este nemuritor el este un mutant dar a fost schimbat genetic si este un om oarecare daca era mutant din nastere atunci era nemuritor. Funda
Da Wolverine este nemuritor s-a nascut mutant cu puteri de vindecare si nimeni nul poate dezmembra din cauza oaselor lui din adamantium care este indistructibil.
Anonim22444 întreabă: