Eu o sa tio spun pe a mea, povestea mea!
in urma cu mai bine de 3 ani jumate, cand eu eram pe clasa a 11 a, prietenul meu era pe a 12a si ne stiam doar asa,de cei mai figuranti din oras, eu eram o aroganta si o fitoasa, el un afemeiat si un figurant si de fiecare data cand ne intalneam ne cicaleam!
si cand am terminat eu cls a 11a si el a 12a ne-am intalnit la banchet,ce-i drept eu eram un pic ametita,el era cu masina si nu a putut sa bea,si am trimis-o pe o prietena sa ii spuna ca e simpatic si apoi am mers la el ca m-a chemat!
si ma condus acasa si mi-a zis ca ne intalnim la cafea in urmatoarea zi, la scoala, dar nu m-a bagat in seama
abia in urmatoarea zi m-a sunat sa iesim la un suc
cica in ziua in care nu m-a bagat in seama sa informat daca am prieten sau ceva!
si din acea zi am stat impreuna un an la 200km distanta, ca el terminase si a plecat la facultate, apoi am venit si eu aici si deja avem 3 ani si 7 luni impreuna si bineinteles stam impreuna in chirie
si toata lumea ne spune ca asa ceva nu a mai vazut! tot timpul ne tinem de mana,in brate,etc,oriunde am fi, sincer e cel mai frumos sentiment iubirea, si cel mai frumos lucru!
aaaa
si-o nu avem planuri sa ne despartim!
Pai ia fi atent aici... Acum 2 ani ma jucam un joc online, de obicei nu prea intra fete in acel joc, ei bine, a venit o fata si vazundu-mi poza pe forum-ul respectivului joc, mi-a spus " ce frumusel esti.te-am vazut pe forum:d " in prima faza nu i-am dat importanta si i-am spus " multumesc " Dupa 2 zile m-am intalnit iar cu ea si mi-a cerut id-ul de mess, pe mess am vorbit foarte multe lucruri interesante, de unde e, cati ani are, ma rog am facut cunostiinta si ne-am spus povestiile de viata. Fata asta era din Focsani, iar eu din Bucuresti. La prima vedere nimeni nu ar fi crezut ca o sa fim vreodata impreuna, avand in vedere varsta si distanta, eu 19 ani iar ea 20. Dupa 1 saptamana de la prima noastra discutie pe messenger, ea a avut drum la Bucuresti in interes de serviciu, si ne-am intalnit intr-un mall din capitala. Fata a venit si m-a sarutat imediat ce m-a vazut, iti dai seama ca eu am ramas masca Toate bune si frumoase, a plecat la loc la Focsani. Dupa o luna de zile, i-am facut o propunere, sa vina sa stam impreuna. A acceptat fara sa stea pe ganduri, iar dupa 1 saptamana s-a mutat la mine. Au trecut 1-2-3 luni pana am ajuns la 9 luni de relatie. Dupa 9 luni a intervenit monotonia si ea mi-a spus ca vrea sa se mute singura sa vada cum este sa stea departe de mine. Am zis ok, am ajutat-o sa se mute iar dupa alte 2 saptamani aveam sa aflu de la ea ca vrea sa facem o pauza. Bineinteles ca ne-am certat si vorbit urat la telefon si nu numai. Fapt care, cred eu, a indepartato definitiv de mine, iar eu am insistat in continuare cu telefoane si mesaje, am devenit posesiv, e clar ca fata a vrut sa scape de mine cumva, mi-a spus ca ii place de un alt baiat. Cum eu nu sunt genul de baiat care sa se lase calcat in picioare, am hotarat sa uit totul si sa o las sa se gandeasca, la ce e bine si la ce e rau si sa ia singura deciizile si poate odata se va intoarce la mine, si poate o sa fie prea tarziu . sau nu.
Moori de ciuda maah ca la categoria aia am vrut sa o pun ca sa dea comentarii fraierii ca tine.
In primul rand sunt fata...in al doilea rand ai grija cum iti alegi cuvintele pentru ca eu nu te-am jignit! Si sincera sa fiu nu mi.e ciuda dar am obserat ca tot mai multi aleg aiurea categoria si de asta ti-am spus.Categoriile astea sunt facute degeaba ca oricum toata lumea alege ce vrea.
X.` In fine.cum zici tu.Si in plus daca nu ai vrut saiti scrii povestea de dragoste''daca ai'' atunci de ce ai maiii dat coom?
Vroiam sa revin pentru ca atunci nu mai avea timp; infine am renuntat la idee...pace
Încearcă şi pe blogul ei, poate îţi place ceva:
https://sangesitrandafiri.wordpress.com