anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ziceti-mi si mie bancuri.Care ma face sa rad pana la lacrimi stici voi ce.

Răspuns Câştigător
| AndaMrr a răspuns:

Buna!
Merge Leul prin padure, da peste Vulpe si o ia de gat: - Ia zi, Vulpe, cine e regele animalelor? Vulpea, sufocandu-se: - Tttuuu essssti... Leul arunca Vulpea cat colo si merge mai departe... si da peste un lup. Ii da doua labe si-l zvarle cat-colo. - Cine e, ba, regele animalelor, ha? - Tu esti, Leule, tu esti. Leul il lasa si pe sarmanul Lup in pace si merge mai departe, intalnindu-se cu Elefantul: - Ia zi Elefantule, cine e regele animalelor? Elefantul il apuca frumusel cu trompa si da de trei ori cu el de pamant. Leul, intins lat si abia sufland: - Eh, bine, daca nu stii. nu stii, asta e!
Bula sta pe peron sa plece la armata. Cu el, mama-sa si gagica-sa. Ambele vor o poza de la el. Din pacate Bula are numai o poza la el, poza care a facut-o in acea vara la nudisti. O rupe in doua: partea de sus o da prietenei si partea de jos mamei sale stiind ca asta e cam mioapa si nu o sa-si dea seama. Ma-sa se uita un timp la poza si zice: - Da, da exact ca tac-su! Nebarbierit! - iar cravata ii sta stramb.
Bula in armata. - Bula, ce este patria? - Nu stiu. - Esti prost. Vasile ce este patria? - Patria este mama mea. - Corect. Bula ce este patria? - Patria este m-am lui Vasile. - Idiotule, patria este si mama ta, ai inteles? - Inteles. - Ce ai inteles? - Ca sunt frate cu Vasile.
Scufita rosie: - Bunico, de ce ai ochii asa mari? - Bunico, de ce ai urechile asa mari? - Bunico, de ce ai dintii asa mari? Bunica: - Hai gata, ca ma enervezi. Pune lupa aia pe masa si cara-te la mama ta!
Sau.cauta pe : http://www.fetesibaieti.ro/bancuri.html
Pa! Pa!

3 răspunsuri:
| BaddGirrl a răspuns:

Ba tarane de la vaci, trage apa cand te c**i! laughingfunda?

| IulyaN_2743 a răspuns:

Bula si bunica`sa merg la magazin:
Bula:gaseste 1 leu pe jos
Bunica:Bula ce e pe jos pe jos ramane!
Bula:Gaseste 5 lei pe jos
Bula:Gaseste 10 lei pe jos
Bula:Gaseste 50 de lei pe jos
Bula:Gaseste 100 de lei pe jos
Bula:Gaseste 500 de lei pe jos
Merg ei ce merg... si cade bunica in canal
Bunica:ajutor ajutor scoatema de aici bula
Bula:Nu bunica ce e pe jos pe jos ramanelaughing)

| alinaadina a răspuns:

Două blonde:
– Peste tot numai minciuni.
– Ce-ai păţit, tu?
– Mă uit pe o uşă, scrie bărbaţi. Intru înăuntru: WC.