Salut. Iti propun:
- Boku wa Tomodachi ga Sukunai
- Dakara Boku wa, H ga decinai.
- Freezing
- Highschool DxD
- Hagure Yuusha no Estetica
- Medaka Box (sez 2 Ongoing)
- Sankarea
- B Gata H Kei
- Highschool of the Dead
- Ichiban Ushiro no Daimaou
- Omamori Himari
- To LOVE-Ru (sez 3 Ongoing)
- Sora no Otoshimono (2 sez)
- Sekirei (2 sez)
- Ano Natsu de Matteru
- Onegai Teacher
- Maburaho
- Akikan!
Vizionare placuta!
Naruto si dupa Naruto shippuden e cel mai tare anim momentan si dupa ce termini uitete si la fairy tail
Tu... tu stii ce inseamna ecchi? Presupun ca nu, documenteaza-te si dupa comenteaza-mi raspunsul.
Wtf ce ai ba?
Ce raspuns ti-am corectat eu baa?
Eu te intreb altceva "ba", raspunde-mi la intrebare. Sti ce inseamna ecchi? Si ce cont ce raspuns mi-ai corectat tu "ba"? Eu te corectez pe tine pentru ca h-abar nu ai. Documenteaza-te ce inseamna ecchi caci vad ca iti dai cu caracteru in gura singur. O zi buna.
Lol cati ani ai? Frate ce copil batut de soarta ce esti... Cocalar inrait ce esti... Vede-ti C01s de trebuie ta nu te mai baga in seama singur. Ce te intereseaza pe tine ce zic eu in primul rand ca nu ti-am raspuns tie ok Labarule cine stie ce esti in spatele pc-ului ochelaristule
Tu chiar vrei sa imi vezi fata? Nu prea cred, mai bine taci din gura si dupa aia vorbesti. Vorbesti cam mult, nu te intereseaza pe tine cati ani am eu, nu sunt batut de soarta si nu ma bag in seama singur. Ma bag in seama ca vine unu ca tine care h-abar nu are sa gandeasca si zice 4 cuvinte proaste tpate. Ce faci, te dai mare la mine ca vorbesti cine stie cum? Frate du-te pe strada si vorbeste acolo nu cu mine. Daca eram batut de soarta iti mai raspundeam mai copilas de 12-13 ani? Cuvantul ala, carel-ai spus, o sa te coste mult, vorbeste frumos cu cei ca mine care chiar vrem sa-i ajutam pe unii ca tine care nu stiu sa vorbeasca civilizat unii cu altii. Cocalar nu sunt, nu ascult manele, ascult rock daca ai auzit de asa ceva si nu este treaba ta. Mai bine taci ca iti pierzi painea, si o sa te duci intr-o lumina proasta pe acest site, poate vei fi raportat. Cine stie, eu oricum nu te raportez caci stiu ca poti sa te schimbi. De fapt 1 data am raportat o persoana caci numai puteam de nervi, dar nu conteaza. Oricum, nu prea conteaza identitatea mea sau a ta. Conteaza ce termen de gandire ai pentru a fi intr-o postura buna pe acest site. Oricum, eu te salut, in realitate sunt un baiat de treaba de 13 ani care h-abar nu stie ce ii ofera scoala in viitor. Ce va intereseaza bai frate asa de mult varsta? Zici ca nu stiu ce noutate are deaface cu varsta mea. Pot sa am si 10 ani daca imi merge mintea cum trebuie. Si inca ceva, mai bine taceai la primul raspuns caci nu ai scris nimic bine si mai documenteaza-te inainte de a face o afirmatie gresita. Toate cele bune.
Uite si eu nici eu nu sunt mare fac 14 ani intr-o luna... dar macar ma duce mintea. Ai si tu dreptate dar eu i-am zis cateva anime-uri care sa le poata vedea. Stai linistit sunt fac asa cand stiu ca nu am facut nimic si sunt acuzat degeaba... Si in primul rand nu ti-am raspuns tie daca imi zicea cv krystybt asa mai ziceam si eu dar nu e nimic. Nici eu nu sunt manelist urasc manelele eu ascult Dnb si dubstep. Bafta
Nu-i nimic frate, dar de, asta e acum. Sincer ascult multe tipuri de muzica printre care hip-hop, si dub-step si mai multe, dar in niciun caz populara si manele ). Pai eu fac 14 pe 23 dec .
Tu esti constient ca el o cerut animeuri ecchi, nu?
In primul rand am pus si eu o intrebare nevinovata si voi 23FutureDreamer23 si SoundWaveR ati transformat-o intr-o cearta, si in al doilea rand 23FutureDreamer23 avea dreptate SoundWaveR nu stii ce inseamna ecchi si nu te supara pe mine ca nu o zic cu rau.Asa ca impacativa cat mai repede.
Ehh, nu-i nimic, asa se mai intampla intre noi, bididii astia . Scuze pentru cearta dar asta e acum. A fost ce a fost, si ma bucur ca am un mouse nou .
CANISLUP întreabă:
Shadow82838 întreabă: