| danyella12 a întrebat:

Zicety-mi si mei concursuri jocuri distractyve pe care le pot face impreuna cu prietena mea cand e pe la mine? ceva un concurs cu intrebari amuzante ce fel de intrebari daty-mi ideii ce vsa fac ceva cu jokurii da sau nu, un joc in care trebuie sps numai adevarul jokurii:ideii va rog cele mai multe ideii primeste funda1

2 răspunsuri:
| HaruhiFujioka a răspuns:

Uite stiu ca nu e un concurs dar sa-ti zic o chestie amuzanta: ii zici sa spuna un domnitor. Ea zice de exemplu Stefan cel Mare. Dupa aceea ii spui sa zica un numar. Ea zice de exemplu 69. Apoi ii zici sa spuna o tara iar ea zice de ex. Bulgaria. Ii zici sa zica un animal, iar ea zice de ex urs. Apoi ii spui sa zica o culoare iar ea de ex. zice roz. Si la sfarsit ii zici sa spuna un lucru (obiect): de ex fotoliu.
Acum le legi:
Stefan cel Mare la varsta de 69 de ani cucerea Bulgaria pe un urs roz cu un fotoliu in mana. rolling on the floor Chiar daca nu e un concurs te poti distra cu chestia asta cu prietenii. Funda?

| mititik a răspuns:

Adevar.provocare,procente.ce-ai face daca sau T.O.M.A.P.A.N, intrebari de cultura generala intrebari simple la care trebuie sa raspunzi cu ceva adevarat conquiztador monopoly pititcot sau prietena ta isi face o fgoaie cu intrebari de cultura generala si isi mai scrie si raspunsrile iar tu trebuie sa raspunzi la una din intrebari.la fiecare intrebare cu un raspuns corect primesti un punct cand se termina intrebarile aduni punctele.apoi faci si tu ce a facut pr ta si o intrebi pe ea. apoi vedeti cine a castigat. funda?-:/