Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 3 Decembrie 2024 sunt:
Bună, încerc sa ma reprogramez la sala, am avut sala pe 25 decembrie, dar nu am fost, încerc din nou sa ma reprogramez cu acelasi cod dar nu merge "datele dmv. nu sunt valide", ați pățit?...? (mai mult)
Am comandat prin glovo de la un magazin alimente, toate bune și frumoase pana când sa fiu sunat că nu au apa ce am comandat eu și cârnați! Am înțeles acest lucru, am întrebat- o daca au restul...? (mai mult)
La voi merge sunphoto?:((
Salut, O întrebare pentru fete/femei. Care femeie are depresie postnatală? Cea care naște natural sau cea care naște prin cezariană? Dacă vine Călin Georgescu președinte nu știu dacă femeia ...? (mai mult)
Salutare. Îmi dați niște idei despre care ar fi cele mai bune podcasturi de ascultat în limba română? Cheers
Buna seara. Acum o luna am spart un aparat de jocuri de noroc, touch- ul cumva doar. Am dat avans 10 milioane ca sa nu se ajunga pe la politie sa mi se faca dosar penal dar nu inteleg o chestie. Intre...? (mai mult)
Vouă ce bomboane va plac cel mai mult?
Cine naiba e Ovidiu Vantu asta? https://www.tiktok.com/@ileana..28/video/7441704631622765856?is_from_webapp=1&sender_device=pc
Bună seara Se poate un cod de invitație pentru Nexus Anime?
În ce condiții poate fi spionat un telefon?
Bună seara! Nu am am cunoștințe de programare, dar intenționez să încerc să deprind bazele php, html, CSS (elemente de bază). Dacă puteți să- mi recomandați un tutorial/manual în acest ...? (mai mult)
Doar EU am impresia ca în România DEMOCRATIA NE costa prea mult? Parlament cu aproape 500 de locuri la o populație de aproape 19 milioane? Chiar și 300 sunt prea mulți! Ideal 250 sunt ...? (mai mult)
Salut vreau și eu un răspuns urgent dacă am fumat vineri dimineață jumătate de țigare și luni dimineață la 9 am făcut analizele la sânge mai poate fi detectată tutunul? Vreau răspuns...? (mai mult)
Care e faza cu parfumurile cu pheromone? Sunt bune de ceva? Gen acele de 45 ml pe care scrie tester
Cum e posibil ca cineva care se declară creștin să susțină și să voteze un candidat la președinție care laudă un așa- zis patriot, Ion Antonescu, cunoscut pentru crimele comise în numele ...? (mai mult)
Cineva spunea pe tik tok ca stima de sine este o baterie, care este încărcată pe parcursul zilei și seara este plina apoi dimineața este goala și trebuie iar încărcată pana seara, aducă rezultatele...? (mai mult)
Câți din voi luați acum pentru prima dată în considerare plecarea în alta țară?
Ce flori va plac cel mai mult?
Bună, am și eu o întrebare pentru care știe să îmi răspundă, am fost două zile în spital, și Mio venit de plătit 20€ mâncarea sau așa ceva pentru două zile, și am uitat să îi plătesc...? (mai mult)
Ce fac oameni care mor în cer? Cu ce își ocupa timpul?
Ceau, am un loc de muncă de două luni și este foarte stresant, m- am ambiționat aiurea să stau până pe 20 decembrie pentru că atunci se închide fabrica de sărbători dar nu știu dacă mai rezist...? (mai mult)
Salut! Aș vrea să- mi fac o relație cu băiatul pe care- l plac. Deoarece sunt la începătoare, mă puteți ajuta prin a- mi da niste sfaturi răspunzând la urmatoarele întrebări: 1)Cum pot să-...? (mai mult)
Voi diseara o sa puteti dormi?
De ce a fost suspendat onur?
Buna ziua am si eu o intrebare am un caine ciobanesc bucovinean si ii curge bale din gura si este asa mai moale si ii curg si ochii si nu prea maninca.Ce ar putea fi?
Din ce motiv uneori zăpada se coloreaza la suprafata in tenta mov?
Acum câteva zile eram pe tik tok și era sosească pe live și o fata a întrebat o, nu e mai bine ca un copil sa fie adoptat de un cuplu de gay? A explodat sosească, pe bune eu așa nebuna nu am văzut,...? (mai mult)
Ce fac daca imi apare pe ecran( iPhone) ca iPhone ul meu a fost piratat si ca un hacker este activ sau ceva de genul? Mai spune si ca masurile sunt necesare urgent.
Bună poate cineva din Arad sa ma ajute unde pot sa gasesc un loc sa voteZ dau funda
Încă o dilemă și problemă. La școală m- am apropiat oarecum de colegi și mai vorbesc cu ei și ne mai povestim viața, însă acum de când cu votarea și alegerea candidaților, tot vorbind,...? (mai mult)
Bună seara. Știe cineva cumva de ce un aparat de ras din acela micuț de la Gillette care îl folosesc cu ultimul tip de baterii de la Duracell din acelea care au cea mai mare energie, le consumă imediat?...? (mai mult)
Am și eu o întrebare am văzut pe unul pe care a trecut pe roșu dar nu mai avea el timp să oprească ca era galben și momentul se făcuse roșu în localitate Tălmaciu stradă Unirii sunt camere...? (mai mult)
Bună. Doresc să îmi achiziționez și eu o cameră de bord pentru mașina mea. Doar ca sunt puțin confuză la partea de conectare. Din ce am înțeles are conectivitate usb port. Eu la mașină nu ...? (mai mult)
Cat de usor/greu iti este sa accepti critica?
Ce facultate trebuie sa fac daca vreau sa devin profesor de geografie?
Cineva cu chef de vorba in privat?
Ați sesizat că cei care trag cocaina au toți ticuri faciale? Rămân toată viața cu acele ticuri? La unii am văzut că le fuge gura într- o parte! De ce din atâtea droguri sa alegi ceva care te...? (mai mult)
Heii, îmi poate spune cineva cum pot să îi spun crush-ului meu că îl plac, sau prin ce gesturi să îi arat că sunt interesată de el? Va rog
Bună ziua TPU ofer funda părinții mei sunt despărțiți mama în Germania și mie nu- mi vine alocația de 1 an din cauză ca mi- o ia ea acolo, Ce pot să fac nu vrea să mi- o de a nu avem hotărâre...? (mai mult)
Salutare, Dcă mă transfer de la un liceu cu profil technologic, tot la unul technologic, Ce test trebuie să dau?
Salut! O jumătate de pastilă la 2 zile, înseamnă o zi nu și una da?
Câinele sau pisica? Care se atașează mai repede de stăpân?
Nu pot sa trimite mesaje in privat? am incercat tot felul
Hei, TPU, dacă astăzi dându- le elevilor o fișă cu Ziua Recunoștinței și le- am pus la finalul fișei niște rubrici în care ei să scrie mulțumiri pentru tot ce le- a dat Dumnezeu, iar când...? (mai mult)
De ceva timp crush-ul meu se tot uita la mine. Când trec pe lângă el îmi zâmbește. Prietena mea I a spus ca îl plac. Oare și el mă place sau?
Stiu ca nu se prea vorbeste de omul asta, pentru ca si- a facut reputatia pe care si- a facut- o, dar ce credeti ca se va intampla cu Kanye West? Omul pur si simplu pare ca si- a pierdut complet identitatea,...? (mai mult)
Heii. Ma poate ajuta cineva ce trebuie sa fac atunci când am un crush și nu știu ce să fac ca să îi atrag atenția? Când trec pe lângă el, se uită la mine și îmi zâmbește. Știe că ...? (mai mult)
Credeti ca daca parintii isi idoctrineaza copiii cu teorii ale conspiratiei gen antihrsit, noua ordine mondiala, vaccinurile te omoara sau ca daca vor sa isi schimbe sexul vor ajunge in fundul iadului,...? (mai mult)
Buna seara am o problema mai dificila îmi las mereu tv la amanet și telefonul
Ce depedente aveti sau ati avut? https://www.youtube.com/watch?v=03bPOLOPpAg&ab_channel=ROMANIA%2CTEIUBESC%21
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LauraElenaS întreabă:
Sawarekh întreabă:
Mindfulness întreabă:
sabin89 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Corpul uman
Corpul uman este o "masinarie" care ne surprinde tot timpul. Testeaza-ti cunostiintele si vezi cat de multe stii despre acesta!