De șmecherie o sa ajungi fast în cripta și acolo nu va scrie,, șmecheră"
1. Este pusă o poză, cea mai slabă dezvoltă o gaură în gât și cea mai tare cancer incurabil
2. Se numesc"moarte pentru proști" și sunt accesibile oricui vrea să moară din alt motiv afară de bătrânețe
Înțeleg că nu sunt bune și știu asta, e o alegere ce am făcut-o de șmecherie acum 2 ani dar e alegerea mea
Dar sunt f curioasă ce țigări sunt alea cu filtru albastru
Si de ce nu o intrebi pe prietena ta ce tigari fumeaza ca sunt multe marci, poate fi kent scurt kent 8
Așa cum a fost alegerea ta "de șmecherie" sa te apuci, nu poate fi tot alegerea ta dintr-un milion de motive, sa te lași?
Măi, dacă asta este alegerea lui, sa fumeze sa nu fumeze, este STRICT decizia lui. Nu trebuie sa se bage nimeni, ea săraca doar a întrebat de un tip de țigări, atâta tot. Luați și respectați drepturile civice
Cam ce am făcut eu ca să îi lezez integritatea drepturilor ei civice? Ca-s chiar curios. I-am pus o întrebare care poate o face (sau nu), să se gândească de două ori înainte să se apuce de un nou pachet, săraca...
Dacă îi ziceam că la noul pachet o sa fie expulzată din Romania atunci îi lezam drepturile civice.
Da,de șmecherie m-am apucat, am văzut la alții și am încercat și eu, și a fost alegerea mea, DC nu mă las? nu vreau
Adevărat ca e alegerea mea