1. Tigara electronica nu este cancerigena. Tigara electronica este 99% mai sigura decat tigara clasica. Exista cateva milioane de fumatori care o folosesc si care nu au avut nicio problema de sanatate. Daca o sa cauti pe internet o sa vezi ca sunt postate comentariile lor.
2. Exista mai multe modele de tigari electronice. Tigara electronica se alege in functie de cat de mult fumezi. In ceea ce priveste nicotina... exista lichide cu nicotina sau fara nicotina. Insa, la inceput iti recomand sa iti cumperi un e-lichid cu o concentratie de nicotina similara cu tigarile pe care le fumezi.
3. Tigara electronica iti ofera mai multe beneficii: este mai sigura, nu scoate fum si nici miros neplacut, costa mai putin etc. Chiar am intrebat de curand utilizatorii care cred ca sunt cele mai importante avantaje. Raspunsurile lor le gasesti aici https://www.facebook.com/......295067356/
1.Sunt si ele nocive dar nu la fel de periculoase ca tigarile traditionale.
2. Te referi probabil la solutia care o bagi in atomizator...aici tu decizi ce solutie vrei cu nicotina (taria de obicei o alegi intre 0-24) si aroma.
3. Tigara electronica : iesi mult mai ieftin, nu miroase in casa, nu se ingalbanesc destele...si ce am observat la mine: nu mai tusesc ca atunci cand fumam tigari normale, rezistenta la efort mult mai mare, etc...
1. Tigarea electronica este totusi periculoasa. Problema este ca in functie de ce anume bagi in ea, poate fi extrem de periculoasa sau mai putin periculoasa.
Substantele pe care le inhalezi s-ar putea sa nu fie de atat de buna calitate pe cat consideri.
Deci pot fi foarte cancerigene la final.
2. Depinde ce zeama pui.
3. Este o imbunatatire fata de tigarea normala, daca stii ce zeama ii bagi. Altfel, e mai nasoala. Cum iti spuneam la pct. 1.
Unii au inceput sa o arunce:
http://www.abc.net.au/news/2014-06-04/e-cigarette-debate-in-wa/5497842
Buna ziua. Toate tigarile sunt nocive prin simplul fapt ca plamanii nu sunt facuti pentru a respira fumul de tigara. Daca sunt cancerigene nu va pot raspunde pentru ca nu am auzit de nici un caz dar este clar ca riscul este mult mai scazut decat al tigarilor normale care contin peste 4000 de substante nocive. Exista foarte multe tipuri de lichide pentru tigari electronice. Puteti opta pentru cele cu Nicotina 0 sau pentru cele cu nicotina de concentratie 6/12/18 si 24 mg. Pentru incepatori recomand concentratia nicotinei de 12mg. Avantajele tigarii electronice:
- pretul platit pe luna pentru fumat este undeva la 60-70 RON
-Dispare oboseala creata de tigarile normale.
-Exista o sansa sa va lasati de fumatul tigarilor normale
Dezavantajele tigarii electronice :
-Uneori se fumeaza in exces prin simplul fapt ca nu este ca la tigarile normale sa se arda si sa vezi ca s-a dus tigara
Despre tigara normala nu pot scrie nici un fel de avantaj pentru ca nu exista. Dezavantaje nu scriu pentru ca as fi nevoit sa scriu o intreaga carte Va doresc o zi excelenta.