Clinica asta +40 754 431 431 este in toata țara, poate ajuta și pe alți, pshiologul e gratis prin pshiatra
Ce coincidenta, chiar azi noapte am citit despre fobii, fetișuri, tulburări psihiatrice mintale dsm 5, greu de spus daca e fobie, pshiatra mea mi-a spus că e evitarea dezamăgirilor nu că am eu ceva, încă mai am anexitate fata de albine, adhd, borderline câteodată, greu de spus și cu astea, cu toți avem mi-a spus ea doar sa nu fie paralogic, peste 85
Nici doctori nu se înțeleg între ei,o pshiatra mi-a recomandat o pshioloaga clinica,care culmea nu a crezut diagnosticul pus de ais, trist, îți dai seama în alte boli, fiecare cu părerea lui, asta nu e cam știința, daca e dovedit că are adhd dai tratament, nu îl bagă pe depresie
Unde găsesc o listă oficială cu tulburările mintale DSM-5?
O listă oficială, completă cu fobiile și maniile cred că se găsește tot pe vreun site medical.
Îmi indici te rog site-ul oficial DSM-5 unde să pot consulta totul în detaliu?
Nu de alta, dar sunt curios de multe, plus că nici eu nu sunt în regulă cu toate, am și eu niște probleme știute și altele neștiute cel mai probabil
O să mă uit.
N-am făcut încă testul Milton.
Cum adică psiholog gratis și apoi zici că te costă 200 ron? Păi care e?
Eu din ce știu nu există gratis așa ceva decât dacă ești inclus într-un program social unde se decontează psihoterapia. Ceea ce nu cred că e cazul la tine.
No bun, super atunci.
Eu locuiesc în Cluj-Napoca, aș putea să sun să încerc cu ei.
Că psiholoaga mea e în concediu de maternitate încă, până în decembrie, și mi s-au agravat problemele (în principal depresia)
Și n-am de gând să stau așa dacă zici că e gratis cu ăștia
Am scăpat de asta când am prins un păianjen Intr un borcan și îl priveam, e inofensiv, acum am cu albinele dar și ele nu ataca, chiar daca se pun pe mine stau atât, mai mult mă enervează țânțari