1,unele companii se agata de tehnologia din prezent si fac progreseze mici deci ar putea progresa mult mai mult, nu cred ca de exemplu Samsung s8 sau iphone ten sau cpu de la Intel nu ar putea fi mult mai bune, pur si simplu nu vor sa se dezvolte mai mult, tehnologia este stiinta iar stiinta evolueaza, sunt tehnologi foarte bune si tehnologi proste, nu-mi place ca se fac bombe nucleare zilnic asta nu e prea bine
2, sunt savanti,oamenii de stiinta,prin stiinta descopera noi inventi, dar e cam in impas geniile vezi cazul Apple steve jobs,este nevoie de geniu ca el sau unul la fel de inteligent, creativ, omenirea are nevoie de oamenii deschisi la minte, creativi, curiosi
3, deja suntem condusi de ele, daca te referi la inteligenta artificiala nu stiu ce sa spun, nu prea sunt documentat in directia aia
Cant ai timp poti vedea acest timp https://www.youtube.com/watch?v=vjJ7jIVUDU4
Desigur, o sa ma uit maine dimineata, mersi pentru raspuns!
Se va ajunge la etapa aia cand tu vei fi pensionar sa va conduca robotii. E buna invenivitatea pentru ca asa vom avea neveste robot in viitor si stam fara griji
Atâta timp cât societatea va fi mult mai bine pusă la punct, cât vom avea mult mai mult timp liber, chiar nu m-ar deranja să mă conducă roboții. Desigur nici un episod din ăla acum mai mult sf în care să ne luptăm cu ei pentru supremație. Eu cred că procesul automatizării ar trebui mult accelerat și să se inventeze o lege pentru numărul de copii pe care poți să îi ai, ca în China căci suprapopularea e una dintre cele mai mari probleme globale. Dacă se ating punctele astea societatea ar putea fi un loc mult mai bun. Atâta timp cât au automatizat tot ce trebuie astfel încât societatea să nu mai aibă nevoie de prea multă forță de muncă ei pot după să scoată tehnologia cât de greu vor ei pe piață pentru a scoate profit. Noi știm de acum 50 de ani concepte pentru a scoate pe piață calculatoare mult superioare acestora de acum, care se numesc cuantice, însă micșorează și ei cât pot de mult și de greu și înghesuie tranzistorii ăia pe circuit ca să profite cât mai mult pe baza tehnologiilor ăstora care deja sunt învechite ca și concepte. Dacă s-ar fi vrut am fi mult mai departe, adică dacă nu erau interesele economice în prezent am fi trăit cum vom trăi peste 50-60 de ani.
Este buna intr-o anumita masura.
Sunt oameni inventivi.
Nu.Nu are cum sa te conduca o inventie asta se intampla doar in filmele sf