Ar putea avea dar nu prea cred ca sunt foarte mari sansele, concesintele ar fi foarte grave(Cernobal, Hiroshima) iar de trait, vom vedea noi )
Pana atunci vom ajunge sa populam si alte planete.
Nu cred ca se poate popula si pe alte planete! Alta inselare cum zice calugarul dela Manastirea Athos! Am auzit la raspunsuri la intrebarile credinciosilor!
E parerea ta.Dar orice e posibil. Tehnologia avanseaza si odata cu ea ne schimbam si mentalitatea.Deja exista posibilitati si in urmatorii 3000-4000 de ani totul se va schimba.Cum erau dacii si cum sunt noi? Nu poti afirma ceva cat timp exista dovezi care sa arate contrariul.Deja au fost descoperite planete cu o atmosfera similara Pamantului, Universul e mare.
Fata de tine eu cred doar in Dumnezeu, preotii sunt oameni normali si multi sunt corupti(nu toti).In ziua de azi totul se face pentru bani si multi credinciosi nu accepta schimbarea.
Eu n-am chef sa emigrez pe alta planeta, sa se intample asta dupa ce oi muri, inca e bine aici pe pamant mai rezistam macar 100 de ani
Nu-ti fa griji, daca se va intampla...daca...generatia asta nu va apuca acea perioada
Da,nu trebuie sa judecam preotii, pentru ca la slujba toti se roaga pentyru noi trebuie sa-i veneram, ca este ingerul LUI Dumnezeu! El ne vede daca nu ne judecam preotii, ne va rasplati cu bucurii!
Preotii o fac pentru bani. Daca n-ar mai primi salarii, crezi ca s-ar mai ruga pentru noi? Ar mai fi asa multi ca numar? Nu prea cred...esti credincios si ai incredere in oameni, inteleg.Eu cred in Dumnezeu, dar nu cred in oameni.Cei mai multi sunt lacomi si se lasa manipulati.Nu pot sa venerez un om normal care se roaga pentru bani.Nu uita, si ei sunt oameni, trebuie respectati daca sunt cu suflet si buni, nu venerati.Eu il venerez doar pe Dumnezeu si il respect, acord respectul cuvenit preotilor desi unii nu il merita, dar nu ii ridic in slavi. Dumnezeu e singurul care mi-a fost alaturi si m-a sprijinit cand am avut nevoie.Si nu am stat la biserica sa astept o minune, am actionat prin fapte si am pastrat biserica in sufletul meu sa-mi fie aproape. Nu am zis ca toti preotii ar fi corupti, dar stii ca nu toti sunt buni.Multi sunt cei care se prefac a fi aproape de Dumnezeu.
Citeste asta! http://www.ganduridinierusalim.com/despre-pacatul-judecarii-preotilor/
Ãm...de ce mi-ai dat acest link? Nu am spus ca ii dispretuiesc pe toti, nu dispretuiesc pe nimeni.Nu ii ridic in slavi sau ii venerez ci ii respect.E o diferenta.Pentru mine sunt niste oameni normali.Si eu Il respect pe Dumnezeu si le impartasesc altora cunostintele mele despre El, dar pentru asta nu sunt respectata sau iubita de cei din jur. Oare de ce? Pentru mine o diploma nu e totul, iti trebuie doar suflet sa fi cu Dumnezeu, nu acte.Si acest articol a fost scris de oameni, tot pentru vizionari si aprecieri.E un pacat sa respecti un preot ca om, nu sa-l venerezi? Daca asa gandesti...
1. Orice e posibil.
2. Distrugere.
3. Nu pot sa prevad viitorul, deci nu stiu.
Ce...direct
Eu sunt destul de direct, si spun lucrurilor pe fata. Multora nu le convine cand fac asta
Mie imi placi, oricum ai fi, asta e personalitatea ta si cei carora nu le convine sa-si vada de viata
E ciudat, ca multi nu ma plac, chiar din acest motiv
Adevarul ii doare, si nu le convine sa il auda.
Multora nu le convine cand spun ceea ce gandesc
Ei nu te dispretuiesc pe tine ca le spui adevarul ci isi dispretuiesc acele defecte pe care nu le pot accepta.Isi revarsa furia asupra ta, dar nu au o parere proasta despre tine
Nu ai trait cu ei aproape 3 ani, ca sa stii. Nu e problema, ca unii dintre ei nu ma plac, sentimentul e reciproc, si eu ii dispretuiesc pe unii
Altii prefera sa minta pentru a face o impresie buna, tu esti in regula, spui pe fata si e o calitate, ei sunt problema, nu tu.Nimeni nu te uraste cu adevarat
Poate nu m-or uri cu adevarat, dar eu cand urasc pe cineva, il/o urasc din toata inima
Hmm...esti sigur? Cand urasti,ai un motiv intemeiat sa o faci? Ura nu e niciodata solutia, daca urasti de pe acum o vei face si in viitor, vei ajunge sa porti pica persoanelor din jurul tau.E viata ta, dar spre binele tau mai bine incearca sa vezi doar partea buna, daca vei uri cu sufletul vei ajunge sa fi nefericit si singur.Omul simte ura.
Am motivele mele sa urasc. O singura persoana o detest atat de rau, incat cand o vad, o evit. Si am un motiv, mai mult decat bine intemeiat sa urasc acea persoana. O urasc de ani intregi, si inca o sa o mai urasc multi ani de acum inante. Acea persoana nu stie ca o urasc, nici macar nu stie ca m-a ranit, si cred ca nici nu imi stie numele. Nu mai spun mai multe, ca dupa aceea o sa par o persoana care uraste tot, si nu vreau sa las aceasta impresie. Nu vreau sa par personajul negativ, cand de fapt sunt victima.
Am deja o impresie buna despre tine, n-o voi schimba.Ai un motiv, inteleg, e problema ta, nu ma bag.Fiecare dintre noi a detestat cel putin o data in viata pe cineva
Asa este. Unii au detestat cel putin o data in viata, altii detesta in fiecare zi
Fiecare cu proprii gandacei din cap
Se pare ca da, fiindca omenirea se apropie de sfarsit! Privegheati si rugati-va Domnului pentru linistea si pacea in lume!
Nimic nu moare, totul renaste sub o alta forma. Daca omenirea va disparea va fi mai bine pentru celelalte specii si pentru Pamant.Suntem ca un virus. Distrugem si nu dam nimic in schimb.Ne inmultim si luam mai multe vieti cu cat avansam mai mult in tehnologie.Si cu ce pret? Cu ce ajuta aceste evenimente lumea? Ne ajuta doar pe noi, oamenii.Suntem asa lacomi.Cat despre Dumnezeu...pacea si linistea nu vor exista, fie ca ne rugam sau nu.Suntem deja pierduti, faptele noastre ne vor conduce spre autodistrugere.
Te inseli!
E parerea mea, nu imi plac oamenii care vor sa isi impuna parerea altora si considera ca cei care gandesc altfel gresesc.
Si daca esti asa sigur ca raspunsul meu e eronat dovedeste, ce bine au facut oamenii celorlalte fiinte? Au adus mai multe avantaje sau dezavantaje Pamantului? Esti om si negi adevarul...
1.Da,dar e doar o parere.
2.Mult mai grave decat orice a fost pana acum.
3.Cred ca o sa prindem si noi.
Tu ce parere ai?
Si fara razboi nuclear suntem condamnati.
Ai pus 3 intrebari, eu ma refeream ce parere ai de fiecare intrebare mai Fara Zahar. :))
Si inteleg ce zici.
Uite :
https://www.youtube.com/watch?v=SvJFoOEOYpE
1. Sunt sanse mici sa fie un razboi nuclear, mai nou exista arme biologice, si alea sunt mai ''letale''.
2. Anihilarea globala, anarhie.
3. Nu, deoarece am fi murit demult.
sufletel13 întreabă:
AlexandraAle121 întreabă: