| Florentina63751 a întrebat:

1.Cum trebuie sa ne comportam in societate?
2.Cum trebuie sa ne comportam atunci cand cunoastem o persoana noua pe strada, si ce discutii trebuie sa abordam?

Răspuns Câştigător
| strazi1 a răspuns:

1. Depinde foarte mult de caracterul fiecaruia, cred ca si tu cunosti acele caractere de oameni happy
2. In primul rand trebuie sa fii cat mai amabil si SOCIABIL(cheia spre succes) cu persoanele noi pe care le intalnesti, si tot timpul dai rapsunsuri si iti exprimi ideile in felul in care ti-au fost adresate, ma refer daca sunt intrebari care te pun intr-o lumina proasta, la randul tau trebuie sa faci aceleasi "set de intrebari sau idei depre acea persoana"si nu in ultimul rand, cred ca ai auzit te expresia aia"L-AM FACUT PE ALA/AIA DE O TIGARA" big grin, deci in societatea de astazi trebuie sa fii cat se poate de civilizat, dat sa nu intreci masura, caci sunt foarte multe persoane care abuzeaza de bunatatea si respectul tau fata de cei din societate.
Numai bine si funda happy

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Ca atare
2. Folosindu-ne de cei 7 ani de acasa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună! Uite aici niște reguli de comportare în societate http://www.lecturirecenzate.ro/zina-spune/educatie/

| DimLight a răspuns:

Sa fii zambitor in special, sa nu te plangi de probleme. oamenii nu au chef sa iti stie problemele tale mai ales cand te cunosc;

| Kyrie a răspuns:

1. Indiferent
2. Indiferent