anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

1. De ce au unele persoane înclinație către o viață dublă, gen încearcă să aibă o imagine impecabilă în societate iar în ascuns le place provocarea și riscul, făcând chestii mai mult sau mai puțin blamabile?

2. Cum ați caracteriza un șef care își ține părerea pentru el în legătură cu angajații și acționează doar strict profesional?

3. De ce unele persoane nu pot fi "citite", adică nu îți poți da seama de sentimentele și părerile lor în legătură cu lucruri sau alte persoane?

Răspuns Câştigător
| Emma30555 a răspuns:

1 unele persoane sunt mai rebele dar au o educatie de asa natura incat vor sau trebuie sa pastreze aparentele pentru interesul lor sau al celorlati.
2. Este un sef profesionist, intelingent si obiectiv
3. Nu vor sa fie citite si stiu cum sa faca asta, au abilitatile sau trasaturile de caracter necesarre

4 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

1. Ține de educație

2. Normal, mediocru

3. Au un personaj diplomat pe care îl scot în societate, personalitatea și-o afișează doar în locurile în care se simt în siguranță (acasă, cu prietenii și familia). Aș crede că numai oamenii cu anturaje bune se izolează așa, știind că societatea nu le aduce persoane mai potrivite decât cele pe care le cunosc deja.

| T0T a răspuns:

Pentru că e normal să nu vrei să te compromiți în societate. Orice ai face, chiar încercând să fii tu, societatea te va judeca pentru asta, iar în unele cazuri nu te va ierta.
Astfel, în societate, la un job - ai o mască. În timpul liber, cu apropiați sau cu persoane față de care nu ai obligații profesionale poți face multe.
Mă regăsesc și eu în asta. Știu că nu aș putea să îmi fac jobul dacă mi-aș expune viața personală și modul în care sunt eu cu adevărat. Chiar și așa, îmi place ceea ce fac și fac cu seriozitate. Societatea nu e pregătită pentru a oferi libertate autentică de exprimare oamenilor. Chiar dacă există vorba că ar exista acea libertate, de fapt ești constrâns din orice direcție. Rămâne doar o vorbă.

| Seba2013 a răspuns:

2 Sefii aceia te vad de sus. Stiu ca iti chioraie matele. Isi vad statura de bogat si discern cine e sarac.

Daca erai mai importanta sa vezi cum s-ar apropia de tine si te-ar maguli. Daca ai fii bogata si importanta sa vezi cum te-ar cauta si si-ar pune speranta in tine. Insa daca te uiti la Jocker toata ziua stiu ca esti saraca spiritual si moale. Te vad din rangul umbrelor, si ca indienii aia care se vad in ceata(traiesc pentru altii) in filme si face valuri actorului principal. Adica ei. Esti o crestina slaba(pe degeaba te-ai nascut in Romania), pentru ca crestinul toate le vede. Ai trait mult in refractie pentru ca la tine nu se pune problema ca nu exista Biserica sa te invete sa gandesti. Daca nici lucrurile astea nu la stii imi dau demisia. Ei te vad saraca si slaba ca sa depinzi de ei. Intelegai? Nu vor apropiere de tine pentru ca s-ar putea sa se dea gol. Intelegai? Fierul ascute fierul. Asa si omul daca se aporpie mai aproape vede mai bine trasaturile de caracter. Incerca sa dai un pas in fals sau in dreapta sa vezi cum o sa vina fugand ca sa te bage in seama pentru a te pedepsi. Cand te vede ca bati pasul pe loc, te lasa sa dormi(sa visezi la Jockeri). Insa cand vei da un pas in fata iti va vorbi frumos si o sa te invite cu el la masa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu.