| Cathy_5203 a întrebat:

1.De ce avem sentimentul de deja-vu? 2. ce este acest sentiment? 3.cum puteti descrie acesta senzatie?

Răspuns Câştigător
| Alexxe a răspuns:

Termenul ''Deja-Vu'' este provenit din limba franceza si inseamna ''deja vazut''. Acest sentiment apare de obicei din cauza stresului, dar nu sunt putine cazurile in care, pur si simplu apar. Aceasta senzatie poate fi descrisa cu un exemplu. de ex : Stau la geam si beau cafeaua, cand la un moment dat ma uit fix la o masina galbena intre 2 masini negre, si imi apare senzatia care o ai cand vezi acelasi film a2-a oara, chiar daca eu nu am vazut acea imagine niciodata in viata mea
Mai este un caz cand apare deja-vu. De exemplu, asisti la niste scene normale, in familie, discutii, orice, si pentru 10 secunde, in minte, ti se arata sub forma de imagini continuarea discutiei, chiar daca nu este adevarat niciodata, dar ai senzatia ca chiar asa o sa se intample. funda big grin?

2 răspunsuri:
| andrei a răspuns:

1. Probabil din cauza stresului dupa cum zice si Alexee.
2.Pai ai senzatia ca ai mai vazut acel lucru intr-un vis...
3. e o senzatie ciudata si cateodata ma intreb daca chiar nu l-am visat uneori senzatia e asa de puternica incat incercci sa iti amintesti 2, 3 ore cand ai visat acel lucruhee hee

| Ladybuug a răspuns:

Poti sa te uiti la magicienii din waverly place. este un episod in care iti explica ff bine despre deja-vu. sper ca te'am ajutat.