| kykygyrly a întrebat:

1.Esti mai preocupat sa faci lucrurile cum trebuie sau lucrurile care trebuie?

2. Daca ar trebui sa oferi un singur sfat unui copil despre viata, care ar fi ala?

3. Ce-ai alege intre a pierde toate amintirile pe care le ai pana acum sau a fi incapabil sa iti mai faci amintiri de acum inainte?

4.Care este cea mai frumoasa amintire de-a ta din copilarie? ce o face atat de speciala?

5.Care e lucrul pe care l-ai dorit intotdeauna sa il faci si inca nu l-ai facut? Ce te opreste?

6.Care e lucrul pe care il faci mai bine decat toti ceilalti pe care ii cunosti?
funda la tot...raspuns corect si bun...

Răspuns Câştigător
| DeeDee a răspuns:

Nu-mi vine sa cred ca nu ti-a raspuns nimeni pana acumtongue ei bine, o sa incerc eu, intrebarile tale sunt foarte interesante!

1. Cred ca prefer sa fac lucrurile care trebuie. Sunt genul care mai trece peste detalii, uneori face face ceva mai repede ca sa scape, dar mereu incerc sa fac ce trebuie, pe cat pot.

2. Sa se bucure de moment si sa nu se gandeasca mult in viitor, pentru viitorul de construieste cu pasi minusculi ce nu pot fi programati de pe acum. (sper sa si inteleaga ce am spus)

3. Cred ca as alege sa nu imi mai pot face amintiri de acum inainte. Este o intrebare grea, sa stii, dar ma gandesc ca as prefera sa stiu cine sunt (sa am un trecut), decat sa traiesc mereu in nesiguranta. Chiar si daca amintirile mele de acum inainte ar fi mai frumoase, mereu m-ar treage in jos amnezia si nu m-am putea bucura cu adevarat de nimic.

4. Nu-mi amintesc foarte multe din copilarie, dar o sa imi amintesc mereu cu drag momentul in care am invatat sa merg pe bicicleta. M-a ajutat tatal prietenei mele de joaca, si ne-a invatat pe amandoua pe bicicleta ei roz. Am luat cateva tufisuri pana sa pot merge drept, dar am fost foarte mandra de realizarea mea.

5. Nu am reusit inca sa invat limba japoneza pentru ca de cate ori ma apucam, ma opream pentru ca trebuia sa fac alte lucruri. In plus, e greu sa inveti singur daca esti doar pe jumatate motivat. Nu e ceva ce am vrut "dintotdeauna", e un vis mai recent, dar e singurul nerealizat. Asta, si - sa ajung in Japonia. Dar aici chiar nu mai trebuie sa explic ce m-a oprit. E 2000 euro biletul duslaughing

6. Bratari de ata (friendship bracelets)

2 răspunsuri:
| ραтяίcία a răspuns:

1.cum trebuie
3. a nu fi capabila sa-ti mai faci amintiri de acum inainte
2.sa nu uite ca are o singura viata
4.mesele in familie...eram eu cu toata familia si vorbeam deschis fara cearta si alte chestii
5.sa zbor... n'am aripi
6.thinking nu stiu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Lucrurile care trebuie, cum trebuie.
2. Sa fie atent la oamenii pe care si-i alege in preajma lui, sa stie in cine sa aiba incredere.
3.Incapabila sa mai imi fac alte amintiri.
4.Toate. Absolut toate sunt speciale pentru mine.
5.Sa mai las din orgoliu. Ce ma opreste? Chiar ellaughing
6.Sa fiu aiurita. Fac asta cel mai bine.