Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 26 Aprilie 2025 sunt:
Hei, voi ce faceți când vă plictisiți maxim? Ce activități (în afară de muncă și așa zisele Hobby- uri) scoate omul din rutină și plictis ori chiar vid interior? Vreau să fie o activitate...? (mai mult)
Salut!(Am o întrebare, ce se întâmplă dacă pui degetele pe 2 fire de curent, pe faza și pe nul simultan! Te poți electrocuta?(Rog seriozitate)
Cel care are nevoie mai putin este mai bogat decat cel care are nevoie mai mult? Dacă da, de ce?
Oare exista oameni mai inculți decât romanii? Cum sa nu știi în 2025 ce e anxietatea? Pe bune? Și cum sa crezi ca un om care pare speriat, tremură ca e nebun? Când acesta are de fapt anxietate!?...? (mai mult)
Buna, cam cat m-ar costa un tatuaj de la încheietura piciorului pana la genunchi? si spate si fata
Bună tuturor. Îmi doresc tare mult niște păreri sincere de la voi toți, în legătură cu ceva mai personal, pentru că nu știu cum să abordez cu înțelepciune o situație, voi citit toate părerile...? (mai mult)
Cum pot sa îmi pun melodiile pe Spotify?
Ce parere aveti despre Eugen Rusu (cel care prezinta Telejurnal)?
Chiar mai exista în 2025 oameni care nu cred ca a existat virusul Covid-19 și susțin Rusia în războiul cu Ucraina?
Credeți că abordarul unei femei este cel mai dificil lucru posibil in ziua de azi?
Este Dan Negru problematic?
Credeți că mor dacă sar de la etajul 8? Cum să îmi fac curaj să sar? Dar cu pastile ce părere aveți? Pot să mor dacă înghit multe pastile și nu vomit?
Buna, ce parere aveti despre un barbat care isi inseala sotia cu care este de vreo 2-3 ani impreuna si au si copil, credeti ca relatia va mai merge mult timp?
Ce părere aveți despre Alex Nedea de la Recorder? Nu- i așa că în afara faptului că e un bun jurnalist de investigații, mai arată și super din punct de vedere fizic?...? (mai mult)
Ce e fratilor cu generatia asta? Tot aud mereu "hai sa normalizam" si nu este niciodata un lucru bun Da, am normalizat body count- ul mai mare de 20 Da, am normalizat si pupam in fund pe cei de 300...? (mai mult)
Bună am o întrebare zborul meu spre luton este marți problema e ca am venit recent acasă și nu am apucat să îmi fac pașaport am rezidenta în Anglia mă gândesc oare va fi ceva problemă la aeroport...? (mai mult)
Când își reia traseul autobuzul 100M în Constanța?
Tocmai ce m- am lasat de fumat acum un sfert de ora si am nevoie sa stiu. O sa ma simt mai bine sau imi va fi mai rau? Vreau sa scap o data de ele fiindca mi- au distrus toata viata. Pentru copii, nu ...? (mai mult)
Buna. Voi cum va vindecati dupa decesul unei persoane dragi? Anul trecut prin august a murit o persoana foarte importanta din viata mea, de a atunci, am intrat intr- un fel de " depresie". Am reusit...? (mai mult)
Voi ce inaltime aveati la 16 ani? si cat ati mai crescut dupa?
Cam cat timp petreci online pe zi?
As dori sa discut cu in nilhist despre moralitate, nu exista moralitate absolută de acord, dar când un individ îți ucide familia ce ar trebui făcut? Sau când un gunoi violează o fetiță de 5 ani...? (mai mult)
Am visat capra neagră, ce înseamnă? Si ar trebui sa fiu îngrijorat?
Bună seara după ce termin profesională de estetică și igienă corpului omenesc dacă fac liceul mai repet odată a11 a? sau la sfârșit de profesională ma pot transfera?
Buna seara! Primesc mesaje anonime pe telefon care sunt tot mai repetitive și deranjante. Pot să aflu numărul de telefon? Va mulțumesc pentru răspuns.
Bună seara dacă lucrezi in străinătate se pot face poprii pe salariu dacă ai rămas cu restanțe de plată?
Imi poate recomanda cineva la Brasov o agentie imobiliara corecta? Cand spun corecta ma refer la o agentie care ar accepta sa isi ia comisionul doar dupa ce se vinde imobilul prin intermediul lor, nu ...? (mai mult)
Hristos a înviat! Ce părere ați avut despre Papa Francisc? Eu cred că a fost cel mai bun preot din lume.
Buna ziua! Spuneti- mi va rog frumos, daca cineva a pierdut sau ratacit actele pe o anumita proprietate si anume pamant+ casa de unde ar putea sa le scoata din nou, sa le recupereze? Si va rog frumos...? (mai mult)
Cum îmi mai pot recupera contul de gmail? Mi- am uitat parola, nr de tel îl știu și gmail doar parola nu! Când dau sa adaug nr de tel ma duce la nume și prenume dar am uitat ce nume și prenume am...? (mai mult)
Ar fi ciudat dacă mi-aș numi fiul Ahile? Sunt pasionat de Grecia antică și inspirat de eroul Iliadei. Știți români cu numele ăsta?
Care este explicatia psihologica pentru frica ca parintii mei sa mai aiba un copil?
Salutare, e ok să cauți fete pe Tinder, bumble sau datingul de pe Facebook, eu am incercat dar nici o fată nu răspunde. In viața reală nu prea am unde sa cunosc fete in sensul că în liceu și...? (mai mult)
Am iPhone 13 și mi- a pus mama control parental din setări știți cum pot afla codul ăla fără să o întreb? Problema e ca și pe telefonul ei dacă vreau să îmi mai pun timp nu merge.Va rog mult...? (mai mult)
Buna Acum cativa ani puteai sa suni o persoana si sa ii apara ca suna altcineva, nu tu, un numar pe care voiai tu sa il pui Stiti cum se facea asta?
Voi ce parere aveti despre emisiunea Acces Direct? De ce oare incurajeaza invitatii sa spune barfe si parca ii someaza pe oameni sa vorbeasca urat despre alti invitati sau persoane mondene sau daca invita...? (mai mult)
Voi ce telefoane aveți?
Cum pot sa-mi schimb vocea?
De ce se spune că banii nu aduc fericirea? Nu vi se pare o minciună ridicolă spusa probabil tocmai de oamenii care nu au ...bani. Bineînțeles acum depinde și cum definește fieare fericirea dar ...? (mai mult)
Această întrebare este destinata fetelor, cat de scump ar trebui sa fie un cadou primit de la un băiat pentru a fi prețuit de către voi?
Dacă ar fi să puneți pe un politician X (sau persoană publică) eticheta "X rușinea României", pe cine ați selecta? Eu am deja doi, un "domn" și o "doamnă: Becali și Șoșoacă.
Hei! Și voi ați pățit ca coordonatorul de licență să nu prea comunice? Eu lucrez, iar pentru licență am discutat la început că îi voi trimite treptat progresul meu, dar văd că de la o vreme...? (mai mult)
Dacă ar fi să numiți "cel mai mincinos politician român", ați avea altul mai potrivit decât Ponta?
De ce se vorbește atât de mult de papa Francisc in Romania din moment ce el este un cleric catolic și nu are treabă cu Ortodoxia?
Ce înseamnă? Cearesem hosesma lustru andu pele te desma
Am dat comandă la monitorul acesta ce ziceți merită ce- i 450 lei? 180 hz VA https://www.emag.ro/monitor- gaming- curbat- led- va- dahua- 23- 6- full- hd- 1920x1080- 180hz- 1ms- adaptive- sync- 1500r-...? (mai mult)
Ce naiba tot pun ăștia in KFC de imediat îți vine să mergi la buda? Sau mănânc eu prea mult?
În ce zona din București nu este cutremur în care să mor bine eu mă refer poate fi cutremur dar sa dureze câteva secunde și să se oprească anul 2025
De ieri seară până azi urechea dreapta îmi este înfundată și nu mi se desfundă, are vreo legătură faptul că ascult toată ziua muzică în căști?
Voi ati tinut post negru in ziua de Paste? Sau de ce zonele de mancare din mall-uri s-au umplut la refuz luni la pranz cand s-au deschis? Ziceai ca romanii sunt rupti de foame, asa au comandat.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
anonimusszkkkhhf întreabă:
Sawarekh întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Ancdi întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Up (Deasupra Tuturor)
Ai urmarit cu emotie povestea lui Carl si a lui Ellie? Ai prins drag de Russell, dar si de amicii sai, Dug si Kevin? Afla cat de bine ii cunosti!