| Amiamaliaame a întrebat:

1. Scrieti 5 calitati pe care credeti ca le aveti.

2. Si 5 defecte pe care considerati ca le aveti.

3. 5 dorinte pe care vreti sa vi le indepliniti cat de curând.

4. 5 lucruri importante pe care le-ati invatat pana acum.

5. 5 motive pro pentru intrebarea: de ce e important/bine sa citim carti?

2 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

1,Nu stiu, las pe alti sa imi spuna, ei stiu mai bine, nu las ca ego ul meu sa intervina gen
sunt bun fata de toata lumea de creaciun
sunt iubitor de animale dar consum carne
2, sentimetele mele o iau cateodata razna,ma supar prea repede,ma enervez prea repede,si nu prea duc la impnire ceea ce imi propun, probabil lenea, nu stiu, mai cofund lenea cu rabdarea, sinceritatea fata de alti este cel mare defect
3, sa slabesc, sa fac culturism, sa ma insor
4, sa nu fac generalizari, sa nu ma grabesc cand raspund, sa imi folosesc ratiunea, sa am grija in cine am incredere, daca voi repeta greselile din trecut nu voi progresa si inca multe
5, pentru ca iti dezolta gandirea critica, ratiunra, sportul minti tale, te informezi

| gemeni6226 a răspuns:

Calitati:1-stiu sa ma jertfesc pentru cei dragi.2-Vorbesc de obicei scurt concis si la obiect, vorbesc mai multe doar cu cei carora le acord incredere si simt ca au placerea sa ma asculte.3-indeplinesc cele zece porunci din biblie 4-sunt modesta 5-sunt orientata catre ceea ce e frumos si bun in viata imi place sa observ mai mult calitatile unor oameni decat defectele la fel si viata.Defecte:1-imi place sa dorm mult si sa ma trezesc cel mai repede la 9 trezitul la 5 sau 6 dimineata e o durere 2-sunt foarte sensibila ma supar usor la remarci rautacioase 3-daca ma supara cineva tin sa-i dau ignor cit timp? depinde cit de rau m-a suparat 4-imi place sa aman ceea ce am de facut dar cand ma decid sa o fac o fac extrem de rapid pot sa fac intr=o zi ce nu fac intr-o saptamana 5-nu ma apreciez indestul mereu ma apreciez sub valoarea mea Dorinte de indeplinit 1- sa ma destind de revelion cand o sa am 3 zile libere 2- sa merg la anul sa vizitez copilul nou nascut a finilor 3-sa ajung cu plata la zi a facturilor 4-sa citesc cartile ce mi-am propus sa citesc 5-sa vizionez cateva filme ce mi-am propus Lucruri importante ce am invatat pana acum1-aparentele inseala niciodat nu e voie sa judecam pripit nici in bine nici in rau nu tot ceea zboara se maninca2-sa nu ma stresez daca gresesc sau daca nu am dreptate trebuie sa ma accept asa cum sunt cu calitati si defecte, eu sunt singura care poate sa-mi fie cea mai buna prietena sau cel mai rau dusman 3-stapinirea de sine este cea mai mare forta posibila 4-daca vrem sa n-i se intimple minuni trebuie sa credem in ele 5- daca vrei sa cunosti un om nu te uita la ceea ce zice ci la ceea ce face Cititul cartilor este un lucru minunat 1-pentru ca te relaxeaza enorm 2- teintroduce intr-o cu totul alta lume decat in ceea care existi 3- iti imbogateste vocabularul 4-iti deschide mintea spre lucruri de care pana atunci habar nu aveai 5-daca cineva nu citeste niciodata nu o sa inteleaga modul de a fi si de a judeca a unuia care in schimb da, citeste multe carti