| DdDiX a întrebat:

1. sunt clasa a 9-a si am descoperit ca prietena mea cea mai buna din clasa sta cu mine in cartier ( suntem si colege)
2.prietenul meu este din clasa de la mine iar prietenul lui cel mai bun este tot de la noi din clasa
3.de la un timp prietenul cel mai bun al pretenului meu( nu stiu cum si dc) se tot da la pretena mea...
4.nu exista zi in care sa nu ii ia vreun lucru ( pix, bratari...)
5.acum o luna baiatul, ia luat fetei cardul de la telefon, s-a uitat ce este pe el, si nu i-l mai da inapoi...
6.baiatul se baga in seama si pe mess si la scoala (fara sal intrebe nimeni nimic)
7. fata crede ca nu simte nimic pentru el
8.eu cand l-am intrebat pe mess daca vrea sa fie impreuna cu prietena mea nu mi-a raspuns... deci! si tacerea e un raspuns

va rog ajutati-ma (adica mai mult pe prietena mea) dau funda!

Răspuns Câştigător
| MihAelA_1847 a răspuns:

Din cate inteleg, ai vrea sa stii daca acel baiat o place pe prietena ta.Pai...eu cred ca da.Chiar cunosc cazuri asemanatoare si la mine in clasa si la fel, nu doresc sa recunoasca. Unii tac...altii neaga vehement, dar parerea mea e ca baiatul o place pe fata.Primul pas ar fi ca ea sa isi dea seama ca el o place, iar el sa recunosca acest lucru daca intr-adevar simte ceva.

1 răspuns:
| AndaWest a răspuns:

Dk o placea asa tare iy lua cardul doar ca un pretext nu il tinea ellaughinge colectionit cum sunt majoritatea baietiloroh go on