Feminismul exagerat e deja feminazi sau misandrism, un fel de Andrew tate sau altii ca el dar in varianta feminina, e doar amuzant atat dintr-o parte si din alta cand auzi mizerii de genul ca barbatii sau femeile sunt fiinte inferioare. Fara un tata si fara o mama ei n-ar fi fost pe lume si n-ar fi apucat sa spuna prostiile alea.
1. Nu este deloc normal
2. Ar fi normala nu feminista
3. Este irelevant cum arata, trebuie sa vorbesti civilizat cu toate
4. Ba ar trebui s-o faca
5. Feminismul nu are treaba cu aspectul fizic
1. In primul rand "fa" nu e jignire, e doar o adresare mai taraneasca, termen de argou pentru o fata/femeie, stiu ca inseamna "faptura minunata" sau "draga" dar repet, intr-un mod taranesc, popular. Personal nu as folosi chiar daca de multe ori e folosit la gluma iar femeile nu se supara, chiar si fetele se mai "fauiesc" intre ele.
2. Nu
3. Nu tine neaparat de atractivitatea fizica cat tine de caracter, fa e folosit de obicei pe la tara.
4. Au dreptul, dreptul integritatii trebuie sa existe pentru oricine indiferent de cum arati, dar eu zic ca un simplu fa nu o omoara...asa le zici de parca a fost maltratata.
5. Feminismul si atractivitatea fizica nu sunt mana in mana, feminismul e despre egalitatea dintre sexe, poti sa militezi pentru asta indiferent de cum arati, e un concept social.
1.Unei femei nu trebuie sa ii zici niciodata,, Fa"sau alte cuvinte urate, cu o femeie trebuie sa vorbesti civilizat si cu un umor placut.
2.Nu tine de feminism ci mai mult de bun-simt.
3.Toate femeile trebuie sa aiba parte de acelasi tratament si sa nu fie discriminate.Nu contează aspectul fizic ci carecterul mai mult. Fata poate sa arate ca Muma Padurii tot trebuie sa vorbesti frumos cu ea.
4.Da,orice femeile ca-i urata sau frumoasa trebuie sa isi apere onoarea si demnitatea.
5.Indiferent de aspectul fizic o femeie trebuie sa fie feminista pana la un anumit punct, adica sa isi apere demnitatea si imaginea in orice citcumstante.
De altfel nu trebuie exagerat nici cu feminismul, un feminism prea exagerat e enervant.
Cred ca știm cum toții răspunsul.
Nu e normal sa folosești astfel de apelative fata de nimeni, indiferent de cum arata sau cine e.
Ei bine, acest "fă" eu nu-l suport. Pentru mine, în vocabularul meu este o jignire.
Dar poate sunt eu anormala, nu știu.
Nu i-am adresat niciodată "fă" vreunei prietene, nici măcar dușmancelor.
Nu o las pe mama să-l utilizeze în casă și dar, mi-e dat acum să-l ascult la clasă zilnic de la elevele mele de clasa a III- a, clar ele între ele ) se mai explică fiind de etnie rromă, dar tot nu ar trebui explicat, deoarece în secolul 21 se consideră că și rromii s-au emancipat/cultivat.
Exact ce ziceam ca sunt si fete care se fauiesc intre ele, probabil vin dintr-un mediu mai defavorizat, mai 'taranesc' indiferent ca sunt de etnie rroma sau romance. El in sine nu e un cuvant jignitor doar ca e asociat unor anumite clase sociale care sunt cam certate cu educatia.
1.Nu,logic.
2.Nu neapărat feministă, cât o femeie cu capul pe umeri cu demnitate, principii și standarde ridicate.Doar pentru faptul că nu accepți nu înseamnă că ești feministă.
3.Ce contează dacă ești frumoasă sau nu? Nu e ca și cum alegem noi cum vrem să arătăm.Și plus că frumusețea nu-i un criteriu după care ți să-ți alegi limbajul. Dacă atât poți, atunci da, vorbești urât sau frumos în funcție de aspectul persoanei din fața ta.
4.Te aperi practic prin cuvinte, deci ce treabă ar mai avea aici aspectul fizic? Oricine poate spune absolut orice vrea indiferent cât de frumos sau urât
Nu inteleg sensul intrebarilor... de ce ar fi vreo femeie, sau vreun barbat de accord sa fie injurat indiferent de cum arata?
1. Daca ma aflu in judetul Vaslui, desigur.
2. Hahaha, desigur ca nu.
3. Sub nici o forma.
4. Din nou, aiurea. Femeia e femeie. Ca e atractiva sau nu, nu are relevanta. Daca se comporta ca in autobaza, abia atunci merita un "fa" dar fara sa aiba legatura cu aspectul fizic.
5. Nu exista neatractiv. Exista lenes, delasator, blazat. Bine, la sexul feminin.
1. Nu. Denota lipsa de respect și bune maniere.
2. Nu. Nicio femeie nu suportă astfel de apelative indiferent daca e feminista sau nu.
3. Iar nu. Noi că oameni ar trebui sa ne respectăm între noi indiferent de aspectul fizic, rasa, etnie, s.m.d
4. Iar nu, nu și nu. Fiecare merita respect, indiferent de categoria socială.
1-in nici un caz-o femeie care accepta asa ceva nu se respecta.
2-nu ci are respect fata de sine.
3-indiferent cine cum arata esentialul este gradul de cultura civilizatie si respect fata de sine si de alti oameni.
4-cum si poti sa crezi asa ceva? sincer?
5-sa emane cinste, onestitate, bunatate este esential cel putin eu dupa aceste criterii apreciez oamenii indiferent de sex si nu dupa frumusete.
1. Nu
1.1 in satra asa se vb, am vazut asta si intre fete care nici macar nu sunt tiganci, deci ele cer normalizarea.
2. Nu
3. Nu
4. Da
5. Da
Dacă răspunzi cu da, nu, la fiecare întrebare și nu detaliezi, eu una nici nu mai știu ce întrebare am pus. ) Și nu mai are niciun sens doar "da" sau "nu"
Și da, la șatră e ok, mă rog, era ok în secolul trecut, acum țiganii chiar stau printre noi și cer respect și par unii că s-au emancipat, deci să învețe să renunțe și la astfel de limbaj.
Susții totuși că dacă o femeie este neatractivă, nu mai are dreptul să se apere? Am impreia că așa ai răspuns la ultima/ultimele două întrebare/întrebări?
Poate vrei să aduci și un argument Blackanne, chiar m-ai făcut curioasă acum de ce spui asta. Știam că drept la apărare toți avem, ai uitat că și criminalul are un avocat din oficiu? Deci ia lămurește-mă, că nu pricep. Mă rog, fiecare are dreptul la părerea lui, dar mi-ar plăcea să o și dezbați. Că uneori am impresia că doar râzi de noi pe aici.
Am zis "da", oricine are dreptul sa se apere, nu conteaza aspectul fizic, wtf.
dar da, de multe ori doar rad de voi.
1. Nu
2. Nu
3. Nu
5. De obicei femeile neatractive sunt feministe din pură ciudă că sunt neatractive. N-am vazut in viata mea o femeie extrem de atractiva sa fie feminista
Am trăit să o aud și pe asta. Nu am auzit niciodată treaba asta. Eu știam că e tocmai invers, că atunci când ești atractivă parcă simți că totul ți se cuvine și că ai mai multe drepturi să te lupți pentru femeia din tine. Dar dacă nu ești atractivă, trebuie să pleci capul și să înduri uneori. Plus că se merge pe ideea, ce femeie să aperi dacă tu conform societății nu ești o femeie.
Ești sigur că ai scris corect?
Totuși ce este o "autobază"?
Dar oricum tot am înțeles ce spui. Exact așa și e. Dacă totuși ar fi o tipă de se comportă mai ceva ca un bărbat, logic că na, și madam și-ar atrage după sine înjurăturile, dar mna, totuși merge să se utilizeze acest "fă" doar în cazuri excepționale. Lol, dar dacă o să mai scriu de multe ori cuvântul ăsta și o să-l mai pronunț mental, la naiba de nu o să mă apuc și eu să-l utilizez. )
1. Nu. Cred că în anumite zone din Moldova, fă e un fel de tu. Cât timp se răspunde cu bă la fă, e ok. Dar eu nu am crescut cu așa ceva, în zona mea nu se zice fă nici la o cățea, așa că pentru mine e un cocălărism.
2. Nu, e nețărancă.
3. Tu întrebi la modul serios dacă e ok să discriminezi, să fii misogin și să ai impresia că femeile sunt puse pe acest pământ ca să-ți facă ție vizual pe plac?
4.
5. Nu are sens ce spui, feminismul respinge feminitatea impusă de societate și e despre eliberarea de stereotipuri cretine.
Toate femeile sunt feministe cât timp muncesc, au o facultate, au card personal și iau decizii pentru ele. Că nu sunt conștiente de asta, sunt needucate pe subiect sau sunt ipocrite, e altă poveste.
Intrebarile tale sunt ABSURDE nu intelegi deloc feminismul, te rog sa citesti mai mult si sa intrebi mai putine aiureli ca mai influentezi si altii praf psihic sa imprumute ideile astea aberante
Asta cu feminism egal feminitate mi-a crapat creierul, esti paralela 45
Garaj cu autobuze, basculante, utilaje pe roti unde se vorbeste ca pe girla.
1 - Nu e normal ca unu sa zica unei femei fa.
2 - Sigur ca poate fi o femeie feminista care nu suporta asta
3 - Nu conteaza frumusetea, nesimtitu e nesimtit cu toata lumea la o adica.
4 - Au dreptul sa isi apere onoare oricine si frumos si nefrumos.
5 - Orice om are dreptul orice, si daca e atractiva sau nu poate avea acest drept, ce obtine este altceva.
Oh nu, o excepție de la regulă! Praf s-a ales de tot ce am zis
Da, am scris corect. Femeile atractive primesc tot ce vor de la viață. Primesc atentie masculină, ajung repede să fie în relatii si eventual sa formeze o familie. Aceste femei se simt împlinite cu viata lor și nu percep niciun moment că ar fi discriminate cu ceva. În schimb femeile neatractive au șanse să dezvolte o ciudă deoarece nu primesc atentia masculina, viața nu le binecuvintează cu toate șansele și avantajele frumusetii feminine și atunci din invidie și frustrare își caută salvarea în politică și activism, în speță în feminism. N-ai cum să militezi pentru "drepturi" când în viața ta nu te-ai simtit discriminata si ai primit ce ai vrut.
Când o revolutie are loc cine-s principalii pioni? Nu cumva săracii nemultumiti cu starea lor? Clar bogatii nu prea se revoltă. Au întotdeauna ce își doresc.
Cred ca nu ai vorbit niciodata cu o femeie cu adevarat frumoase ca sa vezi cat de deceptionate sunt ca sunt reduse la felul in care arata si orice lucru intelectual pe care vor sa-l obtina e automat considerat nepotrivit pentru ele, pentru ca femeile frumoase sunt proasta si alte stereotipuri, orice lucru obtin prin puterile lor doar pentru ca arata bine toata lumea e de acord ca sigur a supt ceva ca sa ajunga acolo. Despre tristetea femeilor frumoase s-a scris o gramada de literatura. Repet, nu cred ca ai cunoscut femei cu adevarat frumoase si daca ai cunoscut, sigur nicio discutie de-a voastra nua dus la subiectul asta.
Si inca ceva foarte multe incep sa inteleaga feminismul abia dupa ce se lovesc de niste probleme precum: mutilarea genitala la nastere si abuzuri sexuale. Femeile frumoase NU sunt scutite de abuzuri, mai ales sexuale. Nici tipa care a pus intrebarea nu intelege feminismul, dar nici tu.
Atentia masculină nu e lucru pozitiv ne îngrețoșează profund. Cât despre ajunsul rapid în relații, let me laugh. Femeile frumoase intimidează, mai ales dacă sunt și impozante. Sunt abordate mai greu, mai ales de generația asta de bărbați pitici și anxioși. O tipă normală are șanse să se așeze mai rapid și mai frumos la casa ei decât o tipă care e văzută ca un trofeu și care e vânată pentru sex și nu pentru legături emoționale profunde, că majoritatea bărbaților care vânează trofee nu au inteligența emoțională mai complexă decât a unui bocanc. Dacă teoria ta era adevărată, nu eram campioni la mame minore, efectiv toate țărăncile au familii și copii la 18 ani, ajunsul rapid în relații are rareori legătură cu atractvitatea pentru că oamenii cu adevărat frumoși sunt rari și personal nu cunosc nicio obeză care să nu fie într-o relație