Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Ce ne- am face fara cofeina? Eu beau cate 4- 5 cafele pe zi. Am si zile in care nu consum deloc pentru ca nu e cazul, altele incare beau 1- 2 cafele, dar in majoritatea beau si 4- 5 pentru ca sunt foarte...? (mai mult)
Azi- noapte m- am visat îmbrăcată în rochie de mireasă (dar nu mă vedeam ca din exterior, din cap până în picioare - și eram la mine acasă); acum îmi e teamă că o să mor, fiindcă știu...? (mai mult)
Ce parere aveti despre traperii romani? In ziua de astazi copiii asculta MGK, Gheboasa, Albert nbn. Eu pe vremea mea ascultatam Parazitii :) Acum oricine poate fi cantaret deoarece au sustinere de la...? (mai mult)
Ați mai fost la nunți de iarnă? Cum vi s-au părut?
Până la urmă o femeie care din toate n motivele va rămâne/sau decide să rămână ea singură, dar asta nu înseamnă că viața se oprește pentru ea acolo și simte nevoia sau chiar dorește ea...? (mai mult)
Voi ce parere aveti de criminalii in serie care ucid copiii? Eu nu am niciuna, dar prefer sa fiu natural, o sa zica multi ca ar vrea sa fie morti etc, dar criminalii in serie sunt cei mai cunoscuti de...? (mai mult)
De ce barbatii sunt mai cuceritori?
De ce dati vina 100% cum ca un psihopat e vinovat in totalitate de faptele lui? Trauma in sine l- a facut sa ajunga asa dar o sa vina astia cu societatea lor ca 'societate " ca nu stiu ce, cel mai bun...? (mai mult)
Salut! Voi ce părere aveți ca și în ziua de azi unii profesori își bat elevii la școală?
Ați simțit vreodată că oferiți ajutor cuiva din obligație,frica, teama?
Ce impresie v-a făcut stoicismul?
Vreau și eu niște dedicații siropoase pentru jigodii de persoane, otrepe.
Cum pot trece peste gândurile învechite ca cineva din colegii de muncă te-a de prost chiar dacă te sdradui să fie treaba bine.?
Salut! Voi ce părere aveți despre sistemul de învățământ din România?
Mai e cineva ca mine care nu are nume de sfant? Ca se pare ca toti ii cheama Andrei, Ioana, Maria, Alexandru etc si sincer ma simt discriminata. Adica de ce altii primesc tort si cadouri si li se zice...? (mai mult)
Mai foloseste careva TPU?
Buna.Am o intrebare si vreau sa stiu cum ati fi reactionat daca erati in situatia mea. Azi ne- am inteles toti sa ne intalnim la casa părintilor, prin toti vreau sa spun eu si iubitul meu, sora mea...? (mai mult)
De ce nu am o viață de lux?
De ce într-o relație lunga, fata se păstrează frumoasă și bărbatul se urâțește? Bine, poate fi și invers cu mici excepții
Salut, as vrea sa stiu si eu de la dragii mei tovarasi ce inseamna "shunteanles leanla chare", va multumesc anticipat.
Ce se întâmplă dacă o tipă cultă se îndrăgostește de un țigan stil vagabond?
"Cand esti pr0st crezi ca le stii pe toate, dar pe masura ce inveti iti dai seama cat esti de pr0st" Ce parere aveti despre acest proverb? Eu aprob si sustin, din pacate majoritatea se incadreaza in...? (mai mult)
Ce ai alege dintre un primar incompetent care nu face nimic, dar onest si unul care mai asfalteaza o strada, ma rog, care face ceva, dar este corupt, fura din banul public?
Salutare TPU! Aș vrea să vă întreb de ce unii oameni sunt aproape mereu nefericiți? ( Nu prea înțeleg asta)
Bună! In cat timp ar întra pe stoc unele mărimi pe site ul unfazed.ro?
Bună seara. Mama mea are un teren moștenire de la tata care este în indiviziune cu alte rude. Într- o sentință judecatorească este precizata suprafata terenului, localitatea și vecinii. Precizez...? (mai mult)
Salut! Am o comanda pe shein si imi zice "Delivery date shifted due to time constrait", am auzit ca intarzie dar din ce cauza? (Comanda plasata pe 01.01. 2024 si am primit mesaj (pe 05.01. 2024) de la...? (mai mult)
Buna seara! este cineva aici care a facut lucruri in trecut de care ii este rusine? cum treceți peste aceasta senzatie?
Știți cumva dacă mă pot înscrie la seral in timpul anului?
Cum se simte sexul cu un negru?
Care moderator mi- a sters intrebarile? E frumos sa profiti de functia pe care o ai te simti bine tu asta? Nu asa fac si cei de la conducerea tarii? Am pus vreo intrebare sa gresita sau sa supere pe ...? (mai mult)
Salut TPU :) Numai mie mi se pare ca sărbătorile de iarna nu prea mai au farmec? Voi ce părere aveți despre asta?
Hei, ca parere aveti despre hyaluron pen in buze? am vazut cateva fete ca si-au pus si arata chiar bine.
Ce stiti si ce credeti despre Daniel Roxin? Celebrul dacopat, cel care a facut dacopatia populara la tv si in mediul online, care aspunea diverse teorii absurde despre daci. P.S.: "dacopatie" e un...? (mai mult)
Ce ati alege: sa mergeti la serviciu in ture de cate 12 ore (inclusiv de noapte) si naveta 35 km dus 35 km intors pe 5000 lei sau sa stati acasa si sa primiti pensie 3000 lei? E o intrebare ipotetica, ...? (mai mult)
Treaba sta în felul următor Am o relație serioasa, sănătoasă cu iubita mea, asa ca ne am decis ca pe viitor sa ne mutam împreună. Amândoi anul acesta vom împlini 20 de ani, ea momentan este...? (mai mult)
Salut! Am luat admis la examenul auto (traseu) instructorul a zis ca o sa vina peste 3 zile lucratoare, permisul o sa vina pe adresa din buletin, si faza este ca eu nu mai stau la acea adresa e toc"mai...? (mai mult)
Mai puteti? Eu nu mai pot. ???? Sa umplut paharul. Sunt epuizată total psihic fizic din toate punctele de vedere. Nu mai pot ????????????
Fetelor,ce părere aveți? E așa, nu e așa? Argumentați https://vm.tiktok.com/ZGe2nA3f2/
Credeți că există cămătari și interlopi și oameni din acest mediu în fiecare oraș românesc? :) Și dacă da, oare ei se cunosc și între ei, între orașe? De fapt pe mine ce mă interesează...? (mai mult)
Buna. ma gadesc sa ma dezvolt pe plan personal si profesional. ce imi recomandati? am terminat liceul acum 6 ani si as dori sa incep ceva nou. sa evoluez eu ca persoana.
Mă obsedează ideea fostei iubitei al actualului meu iubit, suntem de peste 1 an și la inceput primele cateva luni nici nu ma interesa existenta, nu o aveam in memorie deloc, dar incep sa nu am incredere...? (mai mult)
E greșit sau nerealist să fii genul de femeie care să vrei să fii luată din casă pentru a avea o relație cândva? Și dacă tot se spune atât de des ideea asta "Bărbații sunt vânători." ...? (mai mult)
Ajutor ma omoara ajutor. va rog ajutati-ma
Salut, am o intrebare eu sunt din Republica Moldova, la moment sunt la liceu, si doresc sa termin liceul dupa care sa vin in Romania, mai exact in Constanta la UMC- Universitatea Maritima Constanta,...? (mai mult)
Bună! Vreau să dau admiterea la politehnică, București, am două opțiuni în minte. La una aș putea trece de admiterea anticipată, dar la cealaltă nu cred, dar e opțiunea mea favorită. Pot...? (mai mult)
Eu am dat comanda un tricou de la Albert nbn și am platit sa vina mai repede și zice că în 2 zile lucrătoare, oare poate veni și duminica daca am platit contra cost?
Hei TPU! De o luna am inceput sa vorbesc mai mult cu un tip care imi scrie de cateva luni bune insa nu am reusit sa ne sincronizam pana acum.Am iesit de 3 ori, ne- am si sarutat ultima data si chiar imi...? (mai mult)
Are dreptul un șef să urmărească absolut tot ce faci? De exemplu când mergi la baie, când mergi la dulap sa mănânci un biscuite etc
Este cartea împăratului Marc Aureliu, "Gânduri către sine însuși", o bună introducere în stoicism?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Dragon Ball
Esti un fan adevarat al anime-ului Dragon Ball? Hai sa vedem cat de multe stii despre Son Goku, Piccolo si restul personajelor fantastice!