Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
După cum vedem mereu in mass media este nevoie de dunăre de sânge.Stiti cumva daca o persoana ce are anemice poate ajunge sa doneze sânge?
Mi am făcut abonament la Vodafone, cu tot cu telefon astăzi mi- a ajuns cartela dar nu și telefonul, știe cineva care e procedura? am sunat ei spun ca urmează sa vina după 9, a mai făcut cineva,...? (mai mult)
Ce tip de pizza preferați?
De ce cel ce începe multe nu isprăvește nimic?
Salutare! M- am mutat într- o chirie la Iași și vreau să plec, după 2 săptămâni aveam de plată utilitățile! De exemplu dacă plec mi se poate întâmpla ceva? adică utilitățile se achită...? (mai mult)
As dori sa stiu daca ecest site este de incredere sau un scam http://www.pandoraromaniaro.com/
Întrebare pentru băieți! Care ar fi criteriile când vă alegeți prietena(iubita)? De aseamenea, aș dori să-mi spuneți și criteriile fizice.
Hey, cei care ați avut aparat dentar, îmi puteți spune va rog cât ați plătit în total? Mulțumesc!
Bună seara! Se spală pe cap pe 5 ianuarie?
Cunoasteti grupuri Facebook de dating active? Am incercat cateva dar nu au activitate doar adminii mai posteaza asa de plictiseala Vreau sa imi caut prietena pe beneficii pentru plimbare, discutii online...? (mai mult)
Ați aruncat vreodată cu diverse obiecte în camioane când erați mai mici? :))
De ce injura lumea atât de rau în ziua de azi? Mai ales pe Facebook!
Ati observat ca oamenii care o dau pe aia cu "scoala e inutila, stiu oameni care au facut averi fara diplome" de obicei nu au job sau au un job mediocru si abia se descurca cu banii? Si se folosesc de...? (mai mult)
"Dar când motivele de teamă au fost înlăturate şi a înţeles că a sosit timpul să facă ce vrea, şi- a dat pe faţă tainele credinţei sale. Prin decrete clare şi absolute a hotărât să se...? (mai mult)
Câte ore este vizibilă alcoolemia/stă în sânge? :) Și dacă cineva mănâncă prăjitură cu alcool sau bomboane cu alcool, iar la volan se urcă abia după 12, 14 ore de la ingerare, este...? (mai mult)
Buna ziua, nu imi mai apar punctele pe care le-am strans in aplicatia McDonald’s, adica in sectiunea "MyM Rewards" nu imi mai vad punctele si nici ofertele cu puncte, imi puteti explica de ce?
Nu sunt prea descurcăreață in viața, adică în sensul nu am învațat prea bine la școală, mă refer in principal la matematica. Aveam note proaste fiindcă nu înțelegeam.Mi- am făcut relații,...? (mai mult)
Ce forma de sani le place bărbaților? Va plac sfarcurile ascuțite și mari? Sânii naturali va plac?
Buna, as putea face rost de Regenon fara reteta? Multumesc
De ce merg oamenii să călătorească, să se distreze, să se simtă bine, ba chiar să cunoască oameni noi, dacă ei noaptea doar dorm și mai și vor ca ceilalți să facă liniște?
Buna seara, de ce ne doare adevarul cand il auzim? Am simtit o frustrare non rationala, rational este sa accepti adevarul, dar partea emotionala ne rapeste ratiunea
A fost cineva in depresie? Cum ati trecut prin ea?
Ce pasiuni/hobbyuri/atractii aveți? Ce domenii va atrag? Eu:Medicina, astronomia, astrologia, politica, istoria, fotbalul, religia, jocurile online de management fotbalistic unde am echipa FC Alinborger...? (mai mult)
Bună seara! De câteva zile, mă simt foarte rău, tristă, îmi vine a plânge din lucruri mărunte, am dureri de cap, nu pot dormi, nu am pofta de mâncare și nu am chef de a face nimic, pur...? (mai mult)
"Am decis să" sau "M-am decis să"? Vreo diferență (de nuanță, de sens)?
Hei! Cum pot realiza o subtitrare pentru un serial romanesc? Aș vrea sa traduc serialul respectiv in engleză
Am o intamplare sa va povestesc ce am patit cu o seara inainte de revelion. Pe data de 30 decembrie, după o sesiune intensă de antrenament la sală, am hotărât să sărbătoresc cu stil, sa- mi...? (mai mult)
Ba voi credeti in fantome?
Bună! As vrea sa ma apuc de sala dar îmi este frica. Am anxietate sociala și îmi e rușine și sa ma duc sa fac abonament, da pai sa ma duc sa fac acolo exerciții când e mai multa lume. Nici nu ...? (mai mult)
Buna seara! Acum stiu ca o sa fie cei care judecă, dar asta e. Câți dintre voi ați avut depresie? Eu de peste 3 ani jumate sunt in depresie, imi doresc uneori sa nu mai fiu.Stiu ca o sa începeți...? (mai mult)
Ce obiective aveți pentru acest an?
Buna, am descoperit recent un site, se numește Rondogo, CEI CARE ȘTIȚI DE ACEST SITE, sau CEI CARE AȚI CASTIGAT VREUN PREMIU, îmi puteți spune va rog experientele voastre? Acolo apar pozele ...? (mai mult)
Am si o intrebare Am comandat un colet si pe site-ul sameday scrie comanda in trazit azi la 15 inseamna ca ajunge azi?
Cam cât credeți că este adevărat din chestia asta cu zodiile?
De ce unii oameni inca cred ca femeile nu ar trebui sa muncească ci sa stea sa aibă grija de copii?
Va mai aduceți aminte de profesorii din liceu? Care profesor v-a marcat liceul intr-un mod neplăcut și cu care profesor va v-ați simțit cel mai în largul vostru?
Am o intrebare putin mai ciudata, poti sa scuipi rosu dupa ce ai mancat pepene? Chiar si a 2 a zi dimineata?
Care- i smecheria cu faza "ca daca ai o femeie esti automat fericit"? Eu as renunta pentru jocuri la o femeie si am 25 ani, nici nu- mi pasa ce cred altii, adica daca ar fi sa aleg intre pasiunile mele...? (mai mult)
Sunt si curios de ce considera cineva ca gata daca ai o functie buna esti neaparat realizat? Poti sa fii praf emotional sau sa ai functie buna dar sa fii "femeie" adica gen sa fii extrem de fricos sau ...? (mai mult)
Sa mă obișnuiesc cu ideea că ma striga lumea din satul meu curva căci am avut câteva relații?
Ce pot face daca in copilăria mea nu am primit afecțiune timpul necesar de care un om are nevoie sa discute, cine sa mă învețe că nu e bine sa ai relații?
Salut! Am o boxa portabila Eboda Party 200 pro, am gasit o la strada.Merge totul la ea dar sunetul se aude cu intrerupere cand dau mai tare volumul. Merita reparata?
Știe cineva aplicația aceea sau prank ul ăla care dacă trimiți un link să îi facă poze celui ce îl apasă?
Buna seara! cine crede în faptul că atunci cand cineva face rau, plateste la un moment dat?
Credeți în astrologie si horoscop? Pe mine ma atrage astrologia un pic.Si astronomia la fel.De mic mi-au plăcut stelele, Cosmosul, planetele și misterele.
Ce pot lua dacă am toate simptomele de depresie? orice dar nu pastile rog seriozitate în răspunsurile dumneavoastră.
După părerea voastră care e cea mai plictisitoare și cea mai frumoasa luna din an?
Bună dragilor! Văzând ca nimeni nu zice nimic am decis sa întreb eu :) ca na ma omoară curiozitatea:) Se mai votează userul anului?
Buna ziua. Are idee cineva nu imi apar apelurile nepreluate zice alel preluat al dispozitiv
Buna tuturor! Am 19 ani si stiu de la bunica mea ca daca pun busuioc sub perna de Boboteaza imi voi visa iubitul. Stiti si voi cazuri de la mamele, bunicile, matusile sau alte rude de ale voastre care...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Dragon Ball
Esti un fan adevarat al anime-ului Dragon Ball? Hai sa vedem cat de multe stii despre Son Goku, Piccolo si restul personajelor fantastice!