Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Buna TPU am o mătușă care nu prea mă are la inimă, ea nu accepta faptul că m-am despărțit de fostul și încă comunica cu el pe messenger? i-am cerut să-i de-a block și nu zice nimic rade.
Un om poate fi și anxios social și histrionic în același timp? :) Sau histrionismul ăsta vine doar din cauza faptului că omul neadaptat social, vrea doar să fie văzut și auzit, să fie și ...? (mai mult)
Mai există cluburi în București? :) Ce recomandați pentru persoanele alone și cu ceva trac, dar care vor să se distreze? Și cum ați cataloga o persoană singură ce dansează în club?
Salutare TPU. Ce părere aveți de Adele și melodiile ei? Eu unul sunt un mare fan, iar piesele mele preferate sunt " Rolling in the deep", "Someone like you", "Set fire to the rain" și multe altele....? (mai mult)
Salutare! La bărbați care sunt categoriile de mărime la păr după lungime! Mic,mic spre mediu, mediu spre lung! De exemplu parul meu e de 13 cm, in ce categorie fac parte?
Ce ați crede despre o persoană ce este abuzată psihologic, fizic în alte forme, umilită public (nu se*ual) însă aceasta este excitată de abuzatorul ei, în timp ce o abuzează? Îi este și...? (mai mult)
Hei, TPU! Vreau și eu datele unui ONG din București, ceva ce se ocupă cu ajutorul copiilor sau al orfanilor. Cine știe de o astfel de agenție, vă rog să- mi dați și mie datele lor de contact....? (mai mult)
Există un viitor între un băiat de 20 de ani și fata de 31 având și copil?
Salut stima si respect,pana la ce varsta creste penisul, iar daca imi dau l@b@ si pierd testosteron nu va creste mare cum trebuie?
Am o intrebare pentru astia care cumpara petarde si chiar se streseaza ca sa ia cele mai scumpe si cele mai smecher, ce dracu e asa interesant la ele? De ce dati banii pe niste chestii pe care doar le...? (mai mult)
Bună seara! A fost cineva la un film 4D? Se mișcă scaunele și te stropește cu apă?
Bună seara! Eu împreună cu iubitul meu ne dorim foarte mult un bebe, ideea ca ultima menstruație a fost pe 13 noiembrie, iar de atunci practic nu a mai venit, menționez ca am avut mai multe contacte...? (mai mult)
Oare o sa se scumpeasca atat de mult toate in viitor? aidca gen 3-4ani?
La mulți ani! Cine ar fi stresat daca ar avea proces luna aceasta? cu toate ca am De recuperat bani, tot am sters.
Ce țigări scot cel mai mult fum? Vreau să îi cumpăr unui prieten, da nu de astea de pe net ci de astea de le gasesti la magazin.
An nou fericit tuturor! Fara intrebare, doar urare. :)
La mulți ani sărbătoriților!
Nu inteleg daca criminalistii psihologii stiu atat de bine daca un om minte de ce la criminali nu se prind si se axeaza doar pe el? si merg in 100 de directii? inteleg ca chiar daca isi dau seama cine ...? (mai mult)
Până la ce oră ați petrecut azi noapte de Revelion? Eu până la 3
De 1 ianuarie,azi, sunt deschise case de pariuri?
Salutare,daca un apartament are 2 camere, are într-o cameră aragaz frigider ce are o bucătărie înseamnă că nu e nedecomandat sau semi?
Hello, sunteți gata să ne revenim cu toții anul ăsta? Să ne vindecăm, să ne cunoaștem pe noi înșine și tot ce trebuie? Uite o provocare: scrie pe o foaie in stanga toate problemele pe care...? (mai mult)
În țările bogate ale Europei, majoritatea furturilor și tâlhăriilor sunt comise de străinii din statele sărace ale Europei sau chiar de către cetățenii lor?
Merita sa îmi iau un radio modern( cu ceas)? Mai asculta lumea radio? Este ceva interesant si atractiv de ascultat la radio? Ca de televizor m-am plictisit de mult timp.
Daca vreau sa inchid un cont la o banca pe motiv ca vreau sa ma transfer la alta banca si pe contul care vreau sa il inchid am o suma de bani ii pot transfera pe contul de la cealalta banca si dupa sa ...? (mai mult)
La multi ani TPU! un 2024fericit tuturor!
Un an nou fericit TPU 2024! ABBA - Happy New Year https://www.youtube.com/watch?v=3Uo0JAUWijM&ab_channel=AbbaVEVO
An nou fericit fraților!
La mulți ani! sper sa fie un an mai bun, sa scap de toate problemele i-ar cel care mi-a facut rau sa platesca!
Cum unesc 2 grupuri pe Facebook ma ajuta cineva multumesc
La mulți ani tuturor celor de pe TPU!
La multi ani utilizatorilor TPU. Inclusiv celor ignorați si care mă ignoră! Să avem parte de un an 2024 mai bun pe acest forum, cât si in viata personală si profesională.
La mulți ani 2024!
Mai este cineva singur de Revelion? Va spun sincer ca ma doare sa recunosc, dar ma roade invidia cand vad ca restul oamenilor de varsta mea merg in concedii prin alte tari, la restaurante, la munte ...? (mai mult)
Cum găsesc adresa poștală?
Este ok sa fiu machiată in biserica, merg diseară de anul Nou.? Sau măcar nu machiajul întreg?
Pentru fumători, ce aveți în minte când citiți riscurile de pe pachetul de țigări? Nu va face sa va lăsați de fumat?
Va implicați azi in bucătărie/gătitul bucatelor pentru Revelion? Ce anume?
Voi ce așteptări aveți de la 2024 și cum credeți că va fi lumea (inclusiv în România) în anul viitor?
Buna tuturor! Se apropie Boboteaza si noaptea, in data de 5 spre 6, se pune sub perna busuioc de catre fetele nemaritate. Se spune ca noaptea, in vis, vor visa ursitul. As vrea sa impartasim experienta...? (mai mult)
Bună, dragilor. Anul trecut am încercat chestia aia americană cu 12 struguri la Revelion( spoiler nimic nu mi- a ieșit, tot ce mi- am dorit, aproximativ tot a eșuat). Dați- mi idei de ritualuri...? (mai mult)
Salut.22 M aici. Mai face cineva revelionul singur? Anul trecut l- am făcut cu un prieten si gasca lui dar anul asta s- a cam racit relatia intre noi iar ceilalți m au lăsat la o parte. Ce activități...? (mai mult)
Pisica mea a fost furată de o doamna la care aveam numărul ei de telefon, dar ea și la șters, iar eu nu știu unde trăiește aceasta doamna. Ce fac in așa cazuri? Va rog ajutați- mă, vreau din...? (mai mult)
Bună dimineața am o mâncărime pe tot corpul dar numai seara ce ar trebui fac!
Hei! Vorbind cu cineva despre conceperea copiilor și tot sporovăind noi, am ajuns la concluzia că eu la 28 de ani nu știu concret când se fac copiii. Nu începeți cu prostii, că modul cum ...? (mai mult)
Este sigur sa afirmam ca GPT 4 a depasit cu usurinta utilizatorul mediu de pe TPU? Nu ma refer neaparat atat de mult la cunostinte generale, cat la gandirea logica si de bun simt pe care o are.
Aveam planuri de revelion cu o prietena mai noua și prietenii ei (pe care nu i cunosc), doar ca trec printr- o perioada foarte grea, (mi- am pierdut jobul, stau foarte mult in casa pentru ca nu prea...? (mai mult)
Doar pe mine ma enervează atunci când un prieten căruia îi e ziua si îi urez la multi ani pe Instagram story si da repost, fara sa zica nimic? Adica e enervant și ciudat, sa nu spui nimic, nici...? (mai mult)
Credeți că ar trebui să mă tund pixie? Am părul până sub axile, iar dacă îl îndrept e la lungimea sânilor. Credeți că ar fi o idee bună să donez părul, ar fi cel puțin 35 de centimetri...? (mai mult)
Buna.Am o problema si jur ca nu mai stiu cum sa o gestionez.Nu ma mai stiu controla nici pe mine in momentul asta.Deci eu am trecut prin ani grei de bulimie, anorexie etc.Acum am nutritionisti personali,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Umbre
Stii cine e Relu si cu se ocupa el dupa lasarea serii?