Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Hey TPU. Am o problema- respirația urat mirositoare. Ce sa fac? Îmi este aproape rușine sa îmi sărut iubita pe gura. Ce sa fac?
Salut TPU, am telefonul mai scump ca masina, ce parere aveti? :)) =))
Bună seara se poate manca peștele de anul nou sau de acum 2 ani?
Cum a fost anul 2023 pentru voi? va veti aduce aminte cu drag de anul asta sau a fost doar un an ca fiecare?
Șampanie, vin sau țuică de Revelion? Care e mai buna și mai sănătoasă?
Trebuie sa vina un colet si vr sa stiu daca fan courier livreaza si duminica(ultima zi din an)
Spuneti- mi care e logica faptului ca daca strici neintentionat ceva, pe deasupra mai si platesti paguba din buzunarul tau esti luat la rost? Cand am lucrat acus mult ani la un magazin de tot soiul si ...? (mai mult)
Voi ce bmw aveți? Vreau sa fac un upgrade și să-mi iau un E46.
Buna, exista vreo setare sa nu mai primesc apeluri? Adica fara sa dau block sau sa fac acea setare pentru apelantii necunoscuti. E un contact pe care chiar daca il am pe mut, imi apar de fiecare data...? (mai mult)
În tren există Wi-Fi? :)
A mai pățit cineva să își piardă cel mai bun prieten și singurul prieten pe care îl avea? Am ajutat pe cineva, ne- am împrietenit, mama lui a aflat, nu l- a crezut, nici nu a vrut să comunice...? (mai mult)
Cine credeți că va câștiga alegerile parlamentare anul viitor?
Salutare TPU, un niște Sh uri din București unde găsesc tricouri de fotbal ieftine?
Am o prietena care ma cam enerveaza cu niste chestii. De fiecare data ma plictiseste cu niste subiecte foarte ciudate. De exemplu ea mereu imi arata oameni random, mereu isi da cu parerea ca respectiva...? (mai mult)
Salut, am 30 ani si nu am avut pana acum nici o relatie, cum pot sa fac sa ma bag in seama cu o femeie fara sa fac infarct, am incercat si inainte sa fac lucrul asta si mereu imi era foarte greu, sunt ...? (mai mult)
Dacă mi am dezinstalat din greșeală un joc și am uitat cum se numește. Pot sa îl mai găsesc pe undeva?
Cum Este Bilantul migratoriu Al indiei (negativ sau pozitiv) si de ce?
De ce se inchid grupurile pe Facebook? Am vazut foarte multe grupuri ca au disparut in ultima perioada, chiar si din alea cu aproape 1 milion de membri si cu zeci de postari pe zi. Si nu, nu m- a blocat...? (mai mult)
BUNA seara! cate dintre voi fetelor ati trece cu vederea daca ati primi un sms prin care ati fi anunțate ca ati fost inselata, sau o înregistrare telefonică.
Se zice ca cea mai mare bucurie a unui domnitor e calcatul pe cadavre, ce parere aveti?
Bună, băiatul meu a botezat un copilaș iar părinții acestuia vor sa le dau eu copilul de grindă. Știu doar că moasa nu este în zona. Cine ar putea face acest lucru? Mulțumesc
A incercat cineva de aici tinder, badoo?
Daca faceți Revelionul acasă, dansați de obicei sau nu?
Se poate folosi același cont whatsapp pe 2 dispozitive diferite?
De ce Europa nu construiește zgârie nori? Credeți ca zgârie norii nu vor rezista în următorii 50-60 de ani și va fi nevoie de un model de oraș nou?
Eu chiar nu am înțeles motivul ministerului de învățământ de ce nu predau în școlile de stat atât și cele private educația sexuală ei nu vad ca copii ăștia adolescenți ăștia nu au habar...? (mai mult)
Daca vrei ca bunica-tu sa nu iti mai dea bani cum sa il faci sa il convingi sa nu iti dea? motivul uite de aia ca nu vreau obligatii si nu sunt mort dupa bani.
Care este felul său felurile de mâncare ce îl aveți pe masa la fiecare Revelion? Și care va și plac?
Bună ziua! Cum se face brânza din frunze de smochin?
Buna.Unde pot gasi in România jeleuri vegane?
Salut! M a invitat cineva la o masa de ziua lui si mi e aiurea sa ma duc cu mana goala, are de toate, nu i lipseste nimic, credeti ca e ok sa-i dau 50 lei si aia e?
Ce petarde v- ati luat pentru revelion? Anul acesta am zis sa trec la ceva mai puternic, de obicei dădeam doomboom- uri, fs3- uri, fp- 3uri, acum am trecut direct la petardele de categorie grea ...? (mai mult)
"Traditia" asta de a da cu petarde pe strada e numai la noi in Romania? Ce s- au gandit romanii ăstia sa inventeze minunătiile astea? Ma intreb cei din strainatate daca ar veni in Romania, ce Dumnezeu...? (mai mult)
BUNA seara! credeti ca atunci cand faci rau intenționat, se plătește la un moment dat?
Buna seara! Sunt niste persoane la mine la scoala care au inceput sa ma strige pe strige pe strada. Aceste persoane au ceva personal cu mine si ma agreseaza verbal. Inainte cand ziceau anumite lucruri...? (mai mult)
Buna! Ieri am puscat niste petarde cu prietenii, jandarmii ne- au urmarit si noi am fugit de la locul faptei. Dupa asta ei ne- au prins si legitimat, au zis sa nu mai facem din astea ca ne putem arde...? (mai mult)
Mai primește cineva înjurături de la doua conturi? Azi dimineață de la un cont, acum de la altul! Cine sunt si de ce injura?
Salut, de ce simt cateodata o stare de presiune si caldura foarte mare si simt ca ma atinge mereu ceva si mi se pare ca vad umbre in coltul ochilor si cateodata am goluri in burta, ce e de facut? simt...? (mai mult)
Dacă sunt leneș și nu muncesc și voi rămâne așa toată viața (n- am de gând să mă duc la muncă niciodată și pentru nimic în lume și nici nu voi pleca de la ai mei - vreau să rămân un...? (mai mult)
Buna.Am o intrebare.Recent am observat destul de multi parinti care pun conditia" daca ai note mari la scoala te iubim, daca nu nu mai esti copilul nostru"Ce e frate cu amenintarile astea? Ce vor sa insemne?...? (mai mult)
Hey TPU. Cum îmi dau seama dacă un tren este personal sau accelerat?
Mai vine razboiul mondial?
Buna. tuturor. acum cateva zile am avut mancarimi in palma apoi mia aparatu ceva ca o basica dar nici basica nu-i ca nu se sparge la inceput pare sa fie cu lichid dar nu stiu ce e.
Întrebare pentru cei din Iași: în apropiere de Iași, lângă satul Poieni, în pădure se află o statuie veche. Statuia este aproape de șosea, se poate vedea când treci cu mașina. Pare să reprezinte...? (mai mult)
Buna, mai exista fete dragute si cu ceva in cap in tara asta care sa nu faca videochat? Ce vreau sa zic ca daca nu sunt de bani gata sa le constranga familia si vin din familii modeste sau medii pare ...? (mai mult)
In ultima intrebare a mea am dezbatut plata cu cash vs card la magazin si unii s- au revoltat ca am zis ca nu imi place sa platesc cu cardul si nu incurajez disparitia cash ului. Asa ca mai am o curiozitate:...? (mai mult)
Buna TPU. De ceva timp ma framant. Simt ca nu mai am chef de viata, ma simt total demotivata. Insa cu toate astea, reusesc sa ies pe afara cat de cat, sa fac curatenie in casa, citesc etc. Dar vorba...? (mai mult)
Voua va e teama de psihopati? dati argumente de ce da sau nu.
Buna seara tuturor! crede careva in farmece, blesteme?
Credeti ca o sa vina al treilea razboi mondial? ce sanse sunt?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Umbre
Stii cine e Relu si cu se ocupa el dupa lasarea serii?