Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Voua va e teama de psihopati? dati argumente de ce da sau nu.
Buna seara tuturor! crede careva in farmece, blesteme?
Credeti ca o sa vina al treilea razboi mondial? ce sanse sunt?
De Anul Nou și în Ajun de Anul Nou funcționează trenurile? :)
De ce judecati psihopatii? ca nu e mare diferenta intre un psihopat si aproape repet aproape oricare alt om, poftim psihologi care manipuleaza, medici care fac malpraxis, politisti corupti, toate categoriile...? (mai mult)
Nu va îngrijorează micuța primvara din mijlocul iernii? Unii spun ca încălzirea globala nu e mare lucru și ne vom obișnui cu temperaturile cât mai ridicate!
Bună ziua, există blesteme? Mai exact acele făcute cu haine purtate? Credeți în aceste lucruri?
Buna ziua! este cineva din Dudeștii noi? Timisoara
Bună să vă fie inima!???? Întrebare: De 15 ani mi-am început activitatea pe acest site, mă intreb câți din cei pe care i-am cunoscut atunci mai sunt activi aici?
Cum îți faci prieteni după 25 de ani? ????
Unde pot găsi un Hacker? vreau sa îmi aflu parola de la Facebook vechi pe care nu mai pot sa intru
Este rusine sa vrei sa fi casnica in 2023?
Hei TPUași, voi cum vedeți oamenii borderline și codependenții? Îi blamați, evitați sau doar compătimiți? Ați putea trăi într- o relație (nu musai de dragoste ci mă refer la orice fel...? (mai mult)
De ce redbullul este de aproape 3 ori mai scump decat hellul? Mie mi se pare mai bun la gust hell-ul. Voi consumati energizante?
Am o intrebare si da, asta este o dedicatie pentru un anumit user de aici.De ce se baga lumea in seama cu tine si nu isi vede de treaba? Pentru faptul ca in unele raspunsuri " jignesc" imi sterge in continuu...? (mai mult)
Salut. As dori sa merg cu capra dar suntem 6 oameni. Exista o urătura cu 6 roluri?
Este ometv safe? Poti fi hackuit sau ti se poate da track la locatie? Este sigur sa imi pun adresa mea de email acolo?
Versace eros sau versace dylan blue pentru un copil de 14 15 ani? preferand parfumurile mai dulci
Ce s- ar intampla daca intr- un accident de croaziera sa spunem, o singura femeie si 30 de barbati ar supravietui, si acestia ar ajunge in cele din urma pe o insula pustie? Ar fii in siguranta acea...? (mai mult)
Știți un site unde pot găsi scream 100 sau cobra 8
Mai e vorba de razboi mondial ceva? bombe nucleare ceva?
Ziceti si mie niste activitati de facut de unul singur in oras, stiti? de ce nu avem in fiecare oras din Romania casa groazei? sau chestii din astea?
Ma dar va intreb asa voi cat de bine il cunoasteti pe felipe.
Salut! Am 14 ani.De când aveam 11 ani am fost obsedata de cofeină (cafea cu lapte sau cafea tare) Acum m- am c- am obișnuit să beau cafea de două ori pe zi deci nu doar două ori pe săptămână ...? (mai mult)
Daca pe vremea aia ar fi existat internet oare Julieta ar fi făcut onlyfans daca da credeți că Romeo ar fi fost de acord?
Nj cine mai folosește TPU in apr 2024 dar vr si eu niște porecle pentru numele Mina.
Există oameni cu dependențe grave pe aici sau plăceri ce le duc la extrem? Ori oameni care își pierd ușor autocontrolul și nu și- l pot recăpăta? Ce strategii (altceva decât clișeica și...? (mai mult)
Bună! Nu știu câți dintre voi au " problema" asta( nu știu dacă neapărat este o problemă), eu sunt genul de persoană care vorbește foarte repede, indiferent despre ce este vorba eu nu pot să...? (mai mult)
Silentrain cum e Crăciunul în China? Îmi fac griji pentru alte persoane, voi pe unde vă petreceți Crăciunul?
Ați participat vreodată la un concurs de patinaj artistic?
De ce bărbații români sunt atât de pretențioși când vine vorba despre corpul femeii? Story: De 8- 9 luni am venit în România și am lucrat în Franța 6 ani. Corpul unei femei în Franța este...? (mai mult)
Și totuși ce v-a adus acest Moș Crăciun?
Bună! sufar de 9 luni după fostul,el s-a dus cu alta, știe cineva cum să numai fiu o fata loială?
Știe cineva să ofere explicația științifică a corelației "trasul pe mâini", leacul băbesc și diminuarea stărilor de greață? Adică există ceva științific la mijloc în leacul ăsta ...? (mai mult)
Cum sunt tratate casnicele în Europa occidentala? Nu cred ca toate femeile lucrează nici în țări precum Germania sau Marea Britanie!
Ce înseamnă în tiganeste " mârâ iacha". Mulțumesc dau fundă
Imi place mult emisiunea Roata Norocului, prezentata de Bursucu si Ana dar mai imi place si de Gabi, baiatul din spate, cu ochelari, care mai apare cand e chemat pentru a aduce diverse obiecte sau ...? (mai mult)
Craciun Fericit la toata lumea! Merry Christmas! Happy Yule! Happy Saturnalia
Vi se pare normal ca o fata/femeie sa se imbrace de craciun cu o rochie scurta si simpla (fara decolteu, maneci lungi, doar scurta si atat)? Dc majoritatea oamenilor cand vad femei care se imbraca in...? (mai mult)
Sarbatori fericite tuturor! Sa aveti un an nou plin de bucurii!
Buna tuturor! Am și eu o problema în legătură cu "prieteniile" din ziua de azi. Pe scurt, acum un an de zile m- am despărțit de iubita mea din cauza la un băiat din grupul nostru de prieteni...? (mai mult)
Sărbători cu bine tuturor utilizatorilor TPU! Si nu in ultimul rand administratorilor acestui forum!
Ce colinde se cântă după data de 1 ianuarie pana pe 7 ianuarie Va rog răspundeți-mi
Daca vreti parerea unuia "patit" in relatia cu David Barla, va stau la dispozitie. Sfatul meu, deocamdata, este sa nu va aventurati, pentru ca, asa cum banuiti, e prea frumos ca sa fie adevarat. ...? (mai mult)
Cineva cu chef de vorba? Ma plictisesc.
Sărbători fericite! Ce credeți anul acesta a fost unul bun sau rau?
Salut! Am voie sa folosesc un Ipad pentru a-mi lua notițe în clasa la liceu?
Întrebare pentru cei singuratici: voi ce faceți de sărbători? Cum vă petreceți timpul? Cum vă distrați? Pe unde ieșiți?
Revin cu o intrebre la care nu am primit niciun raspuns. Vreau sa fac shorts pe Youtube de pe un video al meu si imi da mesajul "filmul nu poate fi descarcat". Cauze, rezolvare? Ms mult.
Bună ziua, acum câteva zile am făcut schimb cu un băiat, eu i- am dat un pc și el un telefon, am acceptat schimbul tot și acasă am văzut ca telefonul nu răspunde cu ce mi- a zis el, am contul...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
nemur88 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
American Dad
Si voi ati fost cuceriti de Stan, super tatal american? Dovediti chiar acum ca sunteti fani adevarati!