Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Bună ziua, acum câteva zile am făcut schimb cu un băiat, eu i- am dat un pc și el un telefon, am acceptat schimbul tot și acasă am văzut ca telefonul nu răspunde cu ce mi- a zis el, am contul...? (mai mult)
De ce sunt polițiștii in timpul examenului auto atât de nesuferiți? Am observat că sunt extrem de nesuferiți înainte si in timpul examenului de traseu. Au niște figuri si impresii in ei de îți...? (mai mult)
De ce este șpaga atât de populara la romani?
La ce vârstă ați aflat ca Moș Crăciun, Moș Nicolae, Zana Maseluța și Iepurașul de Paște sunt părinții și rudele?
Ce părere aveți despre un bărbat care angajează menajera și bona că sa fie eliberat și el și soția de majoritatea treburilor casnice e de condamnat?
Care este desertul vostru preferat de Crăciun?
De ce oamenii gasesc ofensiv apelativul, , fetiță''? Este un cuvant cu care i te adresezi unei fete de varsta mai mica, sub 14 ani sa spunem, deoarece fetele de peste 14 ani sunt practic domnisoare,...? (mai mult)
Buna seara va rog sa-mi raspundeti la ce ora se merge cu colindu pe 24decembrie si la ce ora se termina va rog sa-mi raspundeti tara este mihai bravu
Ce se afla in turnul liceului Ion Luca Caragiale din Ploiesti? Si unde se afla liftul liceului acesta? Aceste doua aspecte sunt putine dintre misterele acestui liceu si sunt curios sa le aflu!...? (mai mult)
La voi isi face efectul cafeaua? Eu beau si nu prea simt nimic, beau cate o lingura cu varf la o ceasca de cafea si doar ma agita putin, in schimb starea de somnolenta e tot acolo. Daca mi- e somn si...? (mai mult)
Vecina mea nu trage "aere" niciodată. Care o fi motivul?
Ce parere aveți de oamenii care își pun instalații de Crăciun la case mai rău decât în piață și luminează casa non-stop? Casele are trebui sa aibă un rand de beculețe nu 100!
Salut cine vrea sa cumpere jocuri cu stema eu am 3 bilete stemade 20€ cine vrea Lăsați mi mesaj pe Telegram secretteu
Buna.Am o problema care stiu ca in ochii unora o sa par egoista dar pur si simplu ma deranjeaza si vreau un sfat.Deci eu sunt o persoana care este destul de apropiata de parintii mei.Sunt foarte moderni...? (mai mult)
Am facut 3 plati din greseala si doresc anularea la doua din ele. Care este procedura pentru restituirea banilor inapoi in cont?
Salut TPU, cum mă delogez de pe un cont pe Flanco? Gen, sunt pe pe un cont, dar comandă a fost făcută deja pe altul, și vreau să văd la ce stare se află comanda
Am o curiozitate pentru ca nu am zburat niciodata cu avionul: cat de probabil ar fi ca incidentul din "Singur Acasa 2: Pierdut in New York" sa se intample in viata reala?
Hei, TPUași, dacă voi ați fi curieri și ați da restul unei tipe, care nu e nici prea hot și vă deschide ușa casei mai mult pe întuneric, dar v- ar tremura mâinile, ar fi pentru că sunteți...? (mai mult)
Dacă am pensie de handicap. Cum procedez sa primesc pensia pe card în cont bankar?
Cunoasteti putori fara chef de munca?
Ce înseamnă gay activ pasiv Versati
Buna, azi dimineață mi- a venit ciclul menstrual, am avut câteva scurgeri atunci când mi- a venit iar pe parcursul zilei nu am mai avut scurgeri aproape deloc, iar în această seara am mers la baie...? (mai mult)
Părere voastră despre perucile? Le poate purta oricine la cine îi plac? Credeți ca perucile cu breton sau fara par mai reale sau toate îs ok?
Bună ziua! De ce nu pot să fiu asigurată medical la 19 ani? Trebuie să fiu elevă sau să lucrez?
Buna va rog as dori niste versuri pentru căldărar sau toboșar mulțumesc
Daca ma abonez la canalul lui Sucre, exista ceva smecherii pe care le au youtuberii, normal eu trebuie sa dau decat 2 lei, dar pot sa fac smecherii sa- mi ia bani mai multi de pe card? cum sta treaba?...? (mai mult)
Buna, vreau sa imi comand ceva de pe Aliexpress, oare as putea trece adresa postei locale din orasul meu in loc sa trec adresa mea de acasa? Intreb fiindca nu am acces la casuta postala de acasa si practic...? (mai mult)
Îmi puteți recomanda niște cărți faine?
Heii! Am luat ceva de pe un stick care mi-a fost împrumutat, persoana o să vadă? o să I apară ca am copiat ceva de pe acel stick? Nu sunt mandra, no hate...a fost ceva de impuls
Știe cineva cum se poate simplu să ștergi o întrebare pe TPU?
Cum pot proceda dacă psihologul este mai interest de partener- ul, ex- partener- ul meu de viața decât de "interesele" pentru care îl plătesc(130- 150 lei/tarif negociabil, am găsit pomul lăudat)...? (mai mult)
Hei există cumva și studii pe corelarea depresiei cu munca și mișcarea? Corelare în sensul că munca și mișcarea, motivația, oricare ar fi ea, ajută pe depresie și scăderea pragului ei? ...? (mai mult)
Un "prieten bun" mi- a spus că : "orice prieten bun are la rândul său alți doi prieteni buni" şi pentru mine asta este cea mai bună definiție a înşcenărilor făcute de sistem(sistemul de stat,...? (mai mult)
Aceeași problema o întâmpin și eu.La mine a început să scârțâie in treptele 1, 2, 3 iar acum mai merge doar pe treapta 4! Baga căldură doar că la turație maximă! Care ar fi problema?...? (mai mult)
Am nevoie sa platesc cu cardul sa intru in grupului cuiva, dar nu pot cu cardul nu conteaza de ce ca e complicat, ideea e ca nu am cum, cu paysafecard am vazut ca nu are optiunea, aveti vreo alta idee?...? (mai mult)
Parere Versace Dylan Blue Pour Homme?
Sărbători fericite tuturor! Am și eu o întrebare. Am aplicat pentru un credit și pe card ul meu personal am o proprire de la ANAF. Am primit o amendă de la poliție și n am achitat o. Voiam să...? (mai mult)
Mâine am un concert la Alina Eremia, voiam să întreb dacă cineva a fost la concertul ei dacă știe cumva daca ea face poze cu fanii după spectacol?
Am vândut un pulover de poliție pe OLX înainte de al trimite am informat bine pe cumpărătorul. Descriere la fel era bine descrisă. puloverul era mărimea 46, dar era dus la o croitoreasa și să-...? (mai mult)
Credeți că jocurile video chiar incita la violență?
Bună ziua am și eu o întrebare am dat o femelă Amstaff la monta cu un rottwailer și a născut doar 4 pui am și eu întrebare este normal așa ceva? Este la prima naștere
Am vândut un pulover de poliție pe OLX, produs nu este rupt este in stare foarte buna, l- am trimis și a ajuns la cumpărătorul coletul după care mi- a scris ca puloverul a avut miros groaznic și...? (mai mult)
Vreau citate care să susțină răzbunarea! Mulțumesc
Care este cel mai bun spray pentru nasul înfundat?
Bună! Nu știu dacă am ales bine categoria dar as vrea sa știu dacă este normal că o persoană să te întrebe chestii prea personale, cum ar fi un coleg de munca?
Cum pot sa deschid și eu o firma de construcții acum la început?
V-ați muta într-o casă în pădure? Motivați răspunsul În ce condiții ați face-o?
Eu nu pricep de ce exista unii profesori de chiar sunt pusi sa te streseze la scoala? cu ce ii ajuta pe ei? eu am luat bacu cu 7, 21 si m- a stresat profa de romana non- stop pai ori ca luam bacu cu ...? (mai mult)
Deci as vrea sa dau la armata, cand am dat ultima oara am facut pe 2km 17 minute, dar progresasem la 15 minute, merita sa continui?
Cum va vedeti peste 40-50 de ani?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
nemur88 întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Jocuri
GTA 5? League of Legends? CS? FNAF? Le stii pe toate? Hai sa vedem cat de bine te vei descurca la testul nostru!