Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Oamenii care au gastrită se mai pot înfometa? Știam că dacă suferi de gastrită trebuie să mănânci regulat, nu? Am înțeles eu bine, gastrita de fapt este ulcerul stomacal? Deci nu ar fi...? (mai mult)
Nu mai există o fată liberă și cu capul pe umeri care să simtă viața diferit să nu vrea efectiv un bărbat lângă ea pentru că poate să fie independentă și are nevoie de o prietena foarte ...? (mai mult)
Ce s-ar fi întâmplat dacă Revoluția Franceza nu se intampla?
Visul meu este 1.sa fac performanta în jocul online multiplayer ManagerZone Asta pe langa 2. visul suprem și aparent foarte greu de realizat de a ma vindeca de anxietate, depresie și OCD asa...? (mai mult)
Cum pot sa tin pisicile mai mult in casa? adica gen cum sa-mi conving mama sa le lase mai mult in casa,ca ba ca sunt murdare, ba ca nu stiu ce.
Cum sa-i fac pe ai mei sa ma lase sa iau mai multe animalute in casa? gen eu le-as face curatenie,dar tot nu vor, desi eu vreau sa-mi umplu casa de animale.
Cetățenii Rusiei mai au voie sa părăsească Rusia? Au plecat o grămadă de oameni cu bani!
Ce chestii funny poti face in afara sa petreci la pc? adica gen la pian la ceva?
Se pot face împrumut bancar sau alte chestii de genul doar cu buletinul? cineva are o copie după cartea mea de identitate. daca nu am nici un venit și nici loc de muncă poate face asta? mă gândesc...? (mai mult)
Persoanele care îmi apar în bara de sus la messenger sunt persoanele care mi-au vizitat profilul? Îmi apar și persoane cu care vorbesc.
Ce făceați la Revoluție? Care a fost reacția voastră când a început la Timișoara?
12.12.2023 11:07:39 - Începând cu această dată, vreau să fiți conştient de faptul că sistemul de operare al dispozitivului dvs. a fost compromis prin expertiza mea şi a fost obţinut acces...? (mai mult)
Buna ziua TPU multi zic ca pe colind se merge ba in 24 ba in 25 dar nu stiu oi fi singurul care merge si in 24 si in 25?
Mi a aparut un videoclip cu un anumit Dr. Cip pe tiktok, l am blocat deoarece, nu imi inspira incredere. Intrebarea e cum poate sa fie medic daca dupa ce spune ca a terminat facultatea ani buni, sa...? (mai mult)
Imi spune si mie cineva daca exista telepatie de ce e interzis sa se vorbeasca despre asta?(nu conteaza ca tu crezi ca exista ca nu exista ) daca nu crezi atunci ficitiv vorbind de ce ar fi interzis sa...? (mai mult)
Vă salut, am un videoproiector HONGTOP S30 Max. A fost Netflix instalat pe el când l- am luat nou sigilat de pe olx. Am șters aplicația și am vrut să o reinstalez dar din păcate Netflix și Disney+...? (mai mult)
Bună! Știe cineva o persoană/firmă de încredere pentru a face mici reparații casnice ( a schimba becuri, a schimba încuietori, a schimba un robinet; etc.) în orașul Pitești? De încredere ...? (mai mult)
Daca parintii voștri se duc cu masina undeva, ii sunati pe drum? Sa vedeti daca sunt ok? Sau puteti sta relaxati si nu ii sunati?
Este ok dacă i- aș da mesaj acelei șefe de la TM și i- aș pune tot lista pe care a calculat- o mătușică- mea cu banii pe care ar fi trebuit să- i iau, iar în final îi spun că- mi vreau banii...? (mai mult)
Bună! Astăzi cred că am făcut o entorsă la gleznă. am fost grăbită să cobor scările și am alunecat. Glezna stângă s- a înclinat pe partea dreaptă iar mai apoi am căzut peste ea???? nu prea...? (mai mult)
Eu personal sunt impotriva taierii porcilor, de ce nu se iau masuri? Sa se interzisa?
Bună.Azi am încercat niste ochelari a unei prietene ale mele.Cand mi- am pus pe ochi am văzut așa de clar.Si când i- am scos de pe ochi vedeam blurat, tare blurat.Pana acum nu mi- am dat seama că...? (mai mult)
Cred ca, cu totii cunoastem acel miros la intrarea intr- o farmacie. Acel miros de curat combinat cu medicamente. Mie imi place enorm acel miros. Poate aveti cunostinte in acest domeniu si stiti cu ce...? (mai mult)
Ce parere aveti de Monoglutamat de Sodiu?
Ce s-ar fi întâmplat dacă comunismul nu ar fi existat?
Bună,în partea stângă când pun contactul și aprins luminile se aude ca un tic tic continuu la far ar putea fi motorasul? asta se întâmplă Doar când pun contactul
Ce sa fac cu adidașii care s-au făcut moi? Au doar câteva purtări, sunt din piele
ÎNTREBARE PENTRU BĂRBAȚI ȘI BĂIEȚI dar și pentru oameni care au amici și vor să creadă în prietenie cu orice preț. Voi chiar și ca amici i- ați vorbi amicei voastre sau unei femei care...? (mai mult)
Dacă voi ați avea un copil, cu care ați pierdut legătura atâția ani și la divorț nu ați mai avea nimic de la familie sau copilul vostru, cum ați mai ști când este ziua copilului vostru? Ați...? (mai mult)
Ce fotbalist apreciati și va este sursa de motivație și inspirație? Eu îl apreciez pe Juri Cisotti de la Otelul Galati, echipa mea de suflet, căpitanul echipei și cel mai bun jucător la ora ...? (mai mult)
Nu înțeleg ce scrie aici? Se va plati pe link? Sau cum? Optiunea de pret dinamic este disponibila in momentul publicarii unui anunt sau inainte de a cumpara un anumit serviciu. Tariful dinamic se...? (mai mult)
Imi doresc sa mooooooooooooooor, mama mereu e scandalagioaica face din tantar armasar, la scoala nu prea ma concentrez bine si prieteni nu am, toti m- au tradat. Tatal meu este foarte abuziv, mereu...? (mai mult)
1.De ce soțul si sotia sau iubitul/iubita se priviesc în ziua de azi ca niște simple piese de schimb? 2.De ce partenerii nu mai sunt ridicati la rangul de partener de viață și mai degrabă ...? (mai mult)
Bună,ce părere aveți despre sinucidere? Se consideră o persoană slabă de caracter daca face asta, chiar daca are motive clare?
Doresc să mă apuc de văruit/ zugrăvit... că tot vine perioada Crăciunului, și totul trebuie înnoit și reînnoit... Am cumpărat o lavabilă și / cu Amorsă! Ideea e... Nu prea știu cum ...? (mai mult)
Dacă ma apuc de sport acasa, voi fi mai sănătos? Cred ca a cam venit timpul sa ma apuc.
Cât timp petreceți pe Facebook pe zi? Mai trimiteți cereri de prietenie sau primiți?
Interval orar pentru seara devreme
Cum faceti sa treaca lunile de Iarna mai repede?
Bună seara! Ce aplicații sunt bune pentru măsurarea zaharului, colesterolului și a glucozei? Să fie gratis și în limba română?
Astazi profa de romana mi-a confiscat telefonul si a spus ca nu il voi mai primi, credeti ca glumeste sau e pe bune?
Credeti ca e reala faza ca pestele te ajuta sa gandesti?
De ce bătrânii tot insistă să îmi dea dea de mâncare deși eu ziceam că nu îmi e foame, că nu am voie unele mâncăruri că sunt la dietă și după spun că se supără pe noi? (Nu zic că toți...? (mai mult)
Salutare. Stie cineva cam de cate ori este recomandat sa se dea pe saptamana cu crema pentru intretinerea tatuajelor vindecate? Multumesc mult!
Salut, îmi poate explica cineva a cui este Moldova?
Buna ziua! Am fost testat drog test si am iesit pozitiv la o substanta (benzodiazepine), ce se intampla mai departe va rog sa ma ajutati daca ati fost pusi in situatia aceasta...La inml vor fi testate...? (mai mult)
Cum pot reintra într-un grup din care am ieșit?
Buna ziua, am fost condamnat la 2 si6 ani cu suspendare pentru loviri si alte violente, ore in folosul comunitatii, daune morale in valoare de 5000 de euro partii vătămare, pe 22 decembrie imi expira...? (mai mult)
Este normal ca un om să răcească o dată la două săptămâni sau chiar săptămânal? Ar trebui să ne îngrijoreze aceste răceli dese, mai ales dacă am luat și antibiotic chiar recent? Și...? (mai mult)
Hey. Deci am dat comanda de pe un site din România. În loc sa aleg 'transport prin curier', am ales 'posta'. a fost o greseala:) Problema e ca, am primit awb- ul, doar ca nu stiu ce ar trebui sa...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
nemur88 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Rozatoare
Iubesti iepurasii, veveritele si porcusorii de Guineea? Afla acum cat de bine iti cunosti rozatoarele preferate!