Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 17 Ianuarie 2025 sunt:
Am un lănțișor cu stanta de 750 arat scrie pe el, oare cât valorează, cred ca are cam 30 gr.....este oare din aur?
Daca erai pericol pentru tine sau pentru societate, medicul are obligatia de a interna? Asta in cazul in care ai fost complet cuminte si nu ai facut nimic, dar are ocazia de a te sfatui cu asta?
Ce parere aveti de astia care ajung sa aiba posturi bune si incep sa aiba arogante? Eu nu ii suport, pai daca muncesti, muncesti pentru tine ce vii la mine sa te lauzi?
Voi ati intalnit patroni sa le pese de angajati? Dar nu gen sa le pese de teama ca ca nu mai gasesc angajati buni.
Voi ce parere aveti de faza cu banii aduc fericirea in orice circumstante? Pai uite un exemplu am un fost coleg de facultate, invata bine, e inginer dar cu ce folos ca el nu vorbeste cu nicio fata etc,...? (mai mult)
Are cineva iphone 15 pro max? Ce parere aveti? Santeti multumiti? Vreau sa-mi iau si eu si m-ar interesa pareri!
Buna, am o problema.Deci azi am avut antrenamente si eu si iubitul meu.Eu sunt in prima zi de mentruatie si mi- a venit ca prin minune un flux abundent.Imi faceam antrenamentul si in pauza m- a tras intr-...? (mai mult)
Bună ziua! Ce înseamnă crearea de celule nedorite?
Cine stie sa interpreteze cărțile normale,dupa, mac etc la ghicit?
Ce intelegeti prin asta: "Mintea neluminata se ridica spre adevar prin lucruri materiale."?
Buna! Stie cineva niste link-uri de pe Youtube cu stiri internationale cu Romania dupa 1989? Sau surse de ziare, orice despre ce se vorbea in presa despre Romania!
Dacă am o idee ce poate fi afacere în viitor sau măcar un ONG, dar acum vreau să o fac doar sub formă de voluntariat, pot începe din propriul apartament și fără mese de copii? Și dacă ar...? (mai mult)
Bună ziua! Ce străzi sunt deschise turiștilor care vin în Piața Constituției la târgul de Crăciun?
Deci fratele meu mai mic tot umbla pe la butelie, daca aprinde vreo tigara sau cu bricheta pe langa butelie explodeaza? De ce nu facut chestii speciale ca sa fereasca copiii de asta?
Am pierdut o eticheta portocalie de la off white.As putea sa o cumpar de undeva?
Buna! Stie cineva cum se numeste, sau care sunt regulile la un joc cu zaruri in care trebuie sa bei? Stiu doar ca daca dadeai 3 3 trebuia sa bei de fiecare data cand pica 3 la cineva in zar pana dadeai...? (mai mult)
Vreun Psiholog pe aici?
Unde pot schimba mai multe bancnote? De exemplu 1000 de lei din bancnote de 10 in bancnote de 100. La bancă acceptă? Oprește vreun comision?
Voi ce ați cumpara, o mașină cu cutie de viteze manuală sau una automată? Care credeți că este mai potrivită pentru o începătoare?
Ati auzit de preoti care deschid cartea? ati fost vreodata la un preot care deschide?
Va salut. Exista sa vorbești în gând cu cineva?
Credeți că Backrooms este real? Știu că este o ficțiune, însă pe internet am găsit atât de multe informații și imagini de calitate înaltă despre Backrooms, încât m- a făcut să mă...? (mai mult)
Cum setez pe Instagram "doar X poate vedea toți urmăritorii "? Acum am observat ca se pot ascunde persoanele care te urmăresc, însă cei care folosesc aceasta Setare nu vor sa o...? (mai mult)
Ai voie in Luv sa intri cu cafea de la Starbucks?
Buna ziua, am si eu o curiozitate, daca as intarzia sa zicem cu 2 ore sa ridic coletul de la easybox fata de termenul alocat si nu a trecut curierul sa il ia inapoi, ce se intampla, as mai putea sa il...? (mai mult)
Buna TPU. Am si eu o intrebare: in timpul visarii, actiunea din vis se petrece mai rapid decat cea din realitate? Ma refer la acele momente cand cineva se trezeste si i se pare ca a dormit mult si de ...? (mai mult)
Buna TPU. Am si eu o mica curiozitate: ce se intampla cu baloanele lasate liber(sau lampioanele) sa zboare in aer? Unde ajung ele? Multumesc frumos! Zi faina tuturor!
Dacă mătușa mea vrea să facem plângere la ITM pentru munca de la grădinița din TM și i- am zis și eu aseară că da, vreau, dar astăzi nu prea mai vreau, ea nu poate face în numele meu, ...? (mai mult)
Nu Ami apare butonul de live pe tik tok
Ce ați primit de Moș Nicolae?
Salut, sunt le rețeaua Vodafone și reincarc cartela lunar și se pare că am primit oferta banii înapoi m- am uitat pe cont și am euro. întrebarea mea este pot beneficia de acești 20 euro sa câștig...? (mai mult)
La mașină asigurarea este obligatorie? În primul rând, este obligatorie prin lege să o am plătită și să o prezint la control rutier? Adică gen să o am în mașină fizic și să o prezint? ...? (mai mult)
Ce este waltz in a minor b 150?
Am trecut pe linia continua de pe o bandă pe alta la semafor în Germania, dar nu am trecut pe culoarea rosie era verde.Sus mi se pare ca era ceva negru cu un punctul roșu, cred ca era camera. Oare...? (mai mult)
Bună! M- an angajat de 3 zile la un nou loc de muncă, unde se lucrează și în weekend, nu e obligatoriu dar dacă dorești este deschis și în weekend. Totul a fost perfect acolo, locul, oamenii,...? (mai mult)
Cum fac sa nu imi mai fie frica sa vorbesc cu oricine?
Mă apropii de 30 de ani și nu simt dorința de a face un copil si de a mă căsători. parcă nu vreau să mă gândesc la asta, parcă nu simt, deși sunt într- o relație, deși locuiesc cu...? (mai mult)
Hei TPU. Vreau si eu eu sfat. Voua cum va place sa dormiti vara/iarna, cu pijamale (cu/fara bixeri/chiloti), doar in lenjerie intima sau complet dezbracati? Cum e mai bine? Ms.
Se sa faci ca sa nu mai auzi sirena la ambulanta?
Ati patit vreodata sa intrati in casa cuiva si sa va simtiti obositi? E posibil ca un mediu dezordonat sa aiba efectul asta?
Buna! Un copil de 3 ani poate fi "exmatriculat" din grădiniță constrângand părinții să îl retragă sau să îl transfere? A mai pățit civeva acest lucru? Ce măsuri ați luat? Fiind o copila...? (mai mult)
Ce parere aveti despre un om care si cand vine acasa de la munca isi suna colegii sau isi petrece timpul vorbind despre munca? Sau care vorbeste inca cu fostii colegi si e la curent cu toate barfele de...? (mai mult)
Unde pot sa găsesc panglica de asta pentru brad in afara de temu. https://images.app.goo.gl/JFfCsnkq8WkcHcxS9? Dacă știți da- ti în link cu un site bun nu fake, ca eu nu știu dacă are vreo denumire...? (mai mult)
Ce inaltime aveti? Eu 1.70.3
Bună ziua, de câteva zile a început ușor să mă doară capul pieptului când încercam să mă aplec în jos, abia dacă puteam să mă încalț sau să îmi pun șosetele pe picioare. Habar nu...? (mai mult)
A mai mâncat cineva șnițele la viața lui și a simțit/experimentat cum îi stau în gât? Adică se mărunțesc în cavitatea bucală, ajung până în gât, și aproape de stomac, până să intre...? (mai mult)
Buna seara daca am carnet de pirotehnist pot da orice categorie?
Vreau sa stiu cum pot gasi o chirie in Danemarca, am inteles ca nu merge decat daca ai contract de munca. Stie cineva ceva agentii de unde pot inchiria, sau un site?
Ce fel de cladire este ''Ateneul Roman''?
Poate cineva sa imi traduca urmatorul text din turca? Merhaba collega senin araba biti yalnız o gözdeci lamba daha önce ki direksiyonu kutusu bozuk olduğu dan lamba yanmıyor du şim di yanıyor...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Ioana20Andreea întreabă:
Robert74G întreabă:
rusucristinel1901 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Vikings
Cat de atent ai urmarit aventurile lui Ragnar Lothbrok? Vom afla chiar dupa ce termini de completat acest quiz!