Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 17 Ianuarie 2025 sunt:
Vreau sa stiu cum pot gasi o chirie in Danemarca, am inteles ca nu merge decat daca ai contract de munca. Stie cineva ceva agentii de unde pot inchiria, sau un site?
Ce fel de cladire este ''Ateneul Roman''?
Poate cineva sa imi traduca urmatorul text din turca? Merhaba collega senin araba biti yalnız o gözdeci lamba daha önce ki direksiyonu kutusu bozuk olduğu dan lamba yanmıyor du şim di yanıyor...? (mai mult)
Buna seara! Va rog ajutati- ma daca aveti o idee, cum sa poata vedea cineva care probabil nu mai are nr meu postati gen story wathap, dar asta fara sa ii scriu pentru ca nu se poate? Stiti ceva aplicatii...? (mai mult)
Aparent exista cupluri care isi spun DINK (Dual Income, No Kids). Astia sunt oamenii care se combina si nu fac copii pentru ca vor sa isi dedice timpul si banii satisfacerii tuturor poftelor lor. Foloseste...? (mai mult)
Cum as putea reacționa optimist atunci când cineva face mișto? Dar sa nu para penibil
Care sunt țările cu cei mai mulți milionari? În afara de SUA?
Mi-a zis o fată daftobule, ce înseamnă? Va rog ajutor
Salut TPU! Care e diferența dintre ghost și phantom?
În Pitești sunt facultăți? De stat, private? Și cât sunt chiriile prin Pitești? Și concret pe unde este acest Pitești? :) Este cumva la ieșirea din București?
De ce cred romanii atat de mult in horoscop, zodii si destin? Si de sunt atat de superstitiosi?
Ce inseamna hajde pasha mande?
De ce nu se interzice taierea brazilor pentru craciun? Se taie zeci de mii de brazi ca mai apoi dupa ce trece craciunul sa fie aruncati
Dacă mi s-au udat petardele picolo în ploaie mai merge să le dau foc să bubuie?
"Tot ce am iubit nebuneste, ne- a sleit de puteri". Iata o fraza puternica si direct la tinta pe care tocmai am aflat- o si care pentru mine a venit la momentul potrivit. Am vrut sa impartasesc...? (mai mult)
Bună! Am o întrebare. Dacă visezi ca îți pică dinții înseamnă ca cineva apropiat va murii?
Bună! As vrea sa cer o părere, sunt student în anul 3 și am practica de 2 ori/săptămâna la un spital din Băile Felix și ma mai duc cu încă 4 colegi! Întrebarea mea este dacă eu am procedat...? (mai mult)
E adevarat ca oamenii buni la matematica, fizica si informatica sunt organizati, responsabili si atenti la detalii?
Anterior, am pus o întrebare care face referire tot la bolt, însă dacă ești șofer... Acum, întrebarea se refera tot la bolt, dar ca pasager. Am folosit o singura data bolt. Însă, acum...? (mai mult)
Salut, as dori sa îmi răspundă cineva. Vreau sa ma duc la un profil de stiinte sociale în Iași, îmi spuneți unul slab care sa pot întra cu 6, 7?
Ma reintorc aici pe TPU, dar de data asta nu o sa ma mai plang (sunt un om foarte singur, am parintii decedati, restul familiei m- a uitat, nu am nici macar un prieten, iar intr- un final am aflat...? (mai mult)
Bună ziua! Sunt foarte scumpe decorațiunile la târgul de Crăciun din București?
Buna ziua. Stie cineva in Craiova unde ma pot cantarii? O farmacie de exemplu. Am cantar acasa dar nu cred ca mai este bun si as vrea sa fac diferenta cu un cantar exact. Multumesc.
Ce ziceti psihopatii au cel mai performant creier? Adica cei ce au si iq bun? Nu simt remuscari, nu simt frica, iq bun, sunt calmi, de asta multi din ei reusesc in viata, eu as zice ca au mai multa ...? (mai mult)
Salutare TPU, de la ce vine EMAG și de la ce vine DPD? Mai știți alte acronime de la firme de curierat? și de la ce vin ele? M a I? :)
Ce pot sa iau pentru caini dar sa fie si legal? Dar sa functioneze ca o sa am nevoie.
Buna, voi ce parere aveti despre chemtrails si cum va afecteaza acestea?
Salut! Stie cineva cum pot printa un model pe un hanorac simplu negru?
Salutare, daca cand mergeam pe strada, era un cablu de la un stalp, jos adica pe la nivelul capului si din greseala, am atins firul cu capul. Se va intampla ceva grav?
Am lansat acum 1 minut masina la 30 km range. N-am lasat-o niciodată sub 50, iar acum am lasat-o la 30 km motorina. Se intampla ceva?
Am 12ani SI 1.7. mama are 1.68 SI tata 1.76. cat o sa am inaltime?
Vă mai amintiți ce făceați pe vremea pandemiei?(2020-21)
Ce cadou ați oferi unei vechi prietene pe care nu ați mai văzut-o de trei ani?
Cum sa îmi mai diminuez frica mare de moarte?
Inainte cu vreo 2 saptamani de a fi pe menstruatie mananc prea mult. Problema cu schimbarea de apetit este greu de oprit, fiindca obsesia de a avea nevoie sa mananci aproape tot timpul e greu de controlat....? (mai mult)
Răbdarea e o înțelepciune, dar când răbdarea e o lene? Sau când graba este o înțelepciune? Mă tot gândesc la aceste lucruri, când am timp, observ că îmi place să tot las pe mai târziu...? (mai mult)
Pot sa merg la un service GSM daca am 12 ani?
Salut Am comandat ceva pe vinted si acum vreau sa-l returnez. E din polonia btw. Daca il retutnez din aplicatie (cargus) il trimite inapoi in polonia sau vine in oradea? Ms pentru rapsuns
Buna! Am avut un vis foarte ciudat in dimineata asta.Am visat ca in camera la mine era noapte, iar eu m- am urcat in picioare in pat.Si de odata, am vazut o mana de la pervazul meu si eu am apucat- ...? (mai mult)
Ce insemna cand cineva spune Ok mă!?
De ce este atat de criticata Andra Gogan pentru ca face content pentru copii la 25 de ani? Pana la urma si in Gasca Zurli majoritatea sunt adulti! Eu cred ca e mai ok decat ceilalti influenceri din Romania...? (mai mult)
Care ar fi atitudinea mai bună de urmat : indiferența la ceea ce spun dușmanii și cu ea bănuiesc că și respingerea, ținutul la distanță sau să le dai ceea ce spun? Adică dacă cineva spune...? (mai mult)
Cum va arăta Europa dacă Trump va fi reales?
Daca existau megalomii in zilele noastre, credeti ca exista vreo varianta sa avem de a face cu ei? Cu submarin ceva? Dar la 18 m ai megalodomului nu stiu daca ar fi existat vreo solutie.
Echipamentul scafandrilor oare e asa de bun? Cat de bun sa si fie in fata unui rechin? Oare oamenii aia un psihic atat de puternic incat sa nu aiba teama? Oare sunt psihopati o buna parte din ei care intra?...? (mai mult)
Hey lume, este normal ca intr-o firma unde se organizează Secret Santa iar bugetul este de 300 de lei maxim unii sa cumpere cadou de 10 lei iar alții de 250?
Ar trebui sa vb cu cineva? Uite mama mea m- a tot jigneste prin cuvinte, m- a ameninta cu bataia. Am incercat si eu si sora mea sa fugim de acasa si ne- a prins, ne- a imbrancit pe amandoua, va rog ...? (mai mult)
De ce a aparut Megalodom? Adica pur si simplu natura a facut de la sine de la un simplu peste sa se ajunga la ditamai rechinul sau dinozaurii?
Buna seara! Stiti cazuri de oameni, iubiți care sa se împace dupa 3-4 ani chiar daca au alte relații?
Mi- am pus saptamana trecuta folie din sticla privacy pe telefon, dar am impresia ca ma deranjeaza la ochi. Cred ca din cauza ca oscileaza culorile la telefon sau nu imi dau exact seama. Voi care aveti...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Ioana20Andreea întreabă:
Robert74G întreabă:
rusucristinel1901 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Kardashians
Esti la curent cu detaliile din viata celei mai celebre familii dintr-un reality show?