Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 12 Martie 2025 sunt:
De ce ceapa a ajuns in unele cazuri sa fie mai iute de cât ardeii iuți? Chiar și cea roșie!?
Bună seara! La postliceală stai după ora 17 ca la facultate?
Am o întrebare mai ciudata, dar îmi spuneți din perspectiva voastră. Dacă ești casatorit/căsătorită și vorbești cu o alta persoana de sex opus amical se poate numii inselat? Nu va dăti întâlniri...? (mai mult)
Bună! Am și eu o mică mare problemă în relația cu mama mea. De multe ori, țin să cred ca nu se comporta ca și o mamă în adevăratul sens al cuvântului. Nu îi convine nimic din ce fac, cu...? (mai mult)
Bunaa.Am o problemă.Azi am avut antrenament la kickboxing, mi- am pus bandajele si au fost de culoare portocalie.Cand mi- am dat jos mănusile, am transpirat atat de rău si de 6 ore am culoarea portocalie...? (mai mult)
De ce noi oamenii suntem veșnici nemulțumiți?
Vouă v-au venit bursele de merit? Mie încă nu mi-a venit și trebuie sa plătesc ceva urgent mâine.
Bună! Dacă cineva îți zice ca ai ochii prea mari și că sunt o combinație între cei ai unui rom și cei ai unui chinez, îl iei ca un compliment sau ca o glumă?
Mie mi se pare destul de complicat sa ma mut de colo- colo, cu jobul, familia, toata viata. Aici ma refer la mutat in alta tara. In cele mai multe cazuri este necesara invatarea limbii din tara respectiva,...? (mai mult)
Niste site-uri sau grupuri pentru persoane introvertite sau persoane care nu se incadreaza in norma sociala? Mi-ar placea sa cunosc oameni cu experiente similare
Cât se mai dă la nunti? Nu am mai ajuns la nunti dim cauza pandemiei si nuntilor anulate și nu știu cât se mai da.
Buna TPU. Cam de cand a inceput anul, am inceput sa ma stresez legat de faptul ca timpul zboara repede. Am 24 ani si simt ca parca mai ieri aveam 21- 22 ani. De ce simt uneori sa dau timpul inapoi ca ...? (mai mult)
Bună.Ma poate sfătui cineva și să îmi dea un sfat? Nu știu dacă sufăr de depresie.Atunci când sunt în public sunt foarte zâmbăreață și vorbesc foarte mult cu persoanele care sunt confortabila...? (mai mult)
De ce dau toți țepe doar pe telegram? De ce am senzatia că telegram este o platforma pentru repari, investii crypto și toate rahaturile?
Nu exista mancare proasta, doar boli care ne limiteaza dieta(alergie, obezitate, guta, etc.), Nu exista, nici un fel de mancare, care sa fie otrava pentru toata lumea, singura otrava universala...? (mai mult)
Va plac bărbații cu mustața potcoavă?
Voi stati la bloc? Băi frate deci nu e zi sa nu aud o bormasina si nu inteleg ce dracu fac vecinii astia ca de juma de an deodata asa random auzi ca da unu gauri in perete :)) Fir- ar mama lor de bormasini...? (mai mult)
Vreau și eu un sfat în legătură cu o problema personala. Este ceva destul de jenant dar este de natura medicala. Pentru context am 24 de ani dar sufăr de vezica hiperactiva, mult timp nu am făcut...? (mai mult)
Ați dori sa plouă pe voi cu flori?
Buna TPU, Ce trebuie sa depun pentru a schimba medicul de familie? Dau funda!
Am si eu nevoie de un cuvant, si anume sa aiba 7 litere, 5 consoane si o silaba. Care are vreunul?
De ce atunci când cineva întreabă despre o facultate, diferite persoane de-aici de pe forum îi sar în cap că este inutilă?
Bunaa.La firma pe care o detine tata sunt mai multi caini de pază insa, unul, este cel mai bătrân, cel mai loial si cel mai vechi.Toti muncitorii din firma il iubesc, insa, simtim cu totii ca ii...? (mai mult)
Credeți că ar trebui să rupem legătura cu oamenii care ne agită?! Și până la urmă a cui e vina că noi ne agităm. A noastră că nu avem autocontrol sau a lor că ne agită?
Câtă iubire o avut fostul sa mă denigreze in ultimul hal prin sat că sunt o bețivă, curva, eu care nu consum alcool?
Salut,credeți ca în 2045 vor mai fi pc-urile tradiționale de gaming doar ca mult mai performate?
Cum poți să descoperi că cineva nu este pentru tine, la timp?
Ma voi pana la urmă unde vreți să ajungeți ca eu nu mai înțeleg nimic.
Cine mai păstrează încă bradul de Crăciun?
Salut, de ce acum Nokia lansează așa telefoane https://www.emag.ro/telefon- mobil- x30- 5g- nokia- sim- dual- 8- gb- ram- 256- gb- albastru- vma751f9fi1al0/pd/DZN95LMBM/ și în trecut lansa așa https://www.fruugo.ro/nokia-...? (mai mult)
Ce părere aveți de Iulian Apostatul?
Ce înseamnă că îți zice cineva, un fost, că n-o să mai mergi?
Care este numărul pentru ajutor persoane care vor să se sinucidă sau trec prin episoade dramatice? Am nevoie urgent, vă rog!
Hai salut. Am si eu o situatie nasoală, si am nevoie de ajutor. Anul trecut, după 3 ani si 3 luni de munca in afara, eu si sotia mea, ne- am luat casa si masină. Toate bune pana in momentul in care...? (mai mult)
Am și eu o întrebare, Ce înseamnă când visezi ca fratele tău calcă pe cine va cu mașina cu care te bați în acel moment?
Care-i faza cu valul ăsta imens de dependenți de aparate? Cum poate să-ți provoace plăcere să apeși pe un buton.
Buna, iubitul meu este la închisoare. Diferența de varsta dintre noi este de 16 ani. Când noi am început sa avem o relație eu aveam 16 ani. Am solicitat o cerere pentru vizita intima și acolo scrie...? (mai mult)
Bună seara! Am 22 de ani, iar iubitul meu este mai mare decât mine cu 16 ani. Suntem împreună de cand eu eram minora, aveam 16 ani. El este la inchisoare în prezent. Am făcut cerere pentru vizita...? (mai mult)
Cum se face ca sunt influenceri care tot arunca argumentul ca uleiul de cocos scade colesterolul, nu (mai dau nume aici dar la un search in engleza e plin netul de exemple), aici sunt contraargumente...? (mai mult)
Salut TPU, dupa ce dai foc la firele de cupru, si le stingi. Cu ce le poti curata ca sa arate mai ok?
Salutare; cum poți afla ce tip de inteligență ai?
Cred ca sufăr de timiditate, ma sperie oamenii foarte gălăgioși, ma înroșesc în situații care nu își au rostul, sunt introvertit și nu am chef de nimic. Tun sa menționez ca lângă persoanele...? (mai mult)
Văd că se folosește tot mai mult termenul "dețin" - dețin un Opel, dețin un Samsung. Nu prea mai e populară varianta cu "am"? - am un Opel, am un Samsung. E învechită? Nu am nimic cu termenul,...? (mai mult)
Salut Mă poate ajuta cineva cu niște grupuri de whatsapp pentru transportatorii persoane
Un bun prieten a terminat un ciclu de steroizi(Dianabol mai exact), si i- au mai ramas 2 folii de pastile si mi le- a dat mie. Eu nu iau steroizi asa ca m- am gandit sa le dau la gaini :)) E o idee...? (mai mult)
Bună ziua. Ar fi trebuit sa primesc anul trecut în decembrie un colet din UK. Am fost informata ca pentru primirea acelui colet trebuie sa plătesc o taxa de 200 euro, altfel coletul nu poate ajunge...? (mai mult)
Cum pot sa scap de gripa și febră
Observ (tot mai) multa lume ce merge încet, abia se mișcă, și pe trotuare și în magazine (de multe ori trebuie să ocolești câte un raion din cauza unor astfel de persoane) și în parcuri. Care...? (mai mult)
De ce ''unii'' cu cont de socializare se cred atât de superiori pe platformă încât își permit să încerce să elimine persoanele care au trecut la vârsta pensionării...cu metode de intimidare ...? (mai mult)
Traduceti aici ma scol dis de dimineara.Pun ogealul la aerit pe balcon.Merg la bucatarie si pun blidele spalate de aseara in blidar. Vreau sa ma imbrac dar constat ca am doi bumbi...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
One Direction
Cat de multe stii despre formatia cu milioane de fani?