Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 17 Ianuarie 2025 sunt:
Salutare, Știu că este un meme sau nu chiar în care apar 4 copii parcă. Poza asta sună cam așa: e un copil fără picioare ce se uită la un copil ce merge pe jos ce se uită la un copil ce e...? (mai mult)
E periculos caloriferul electric pe ulei?
Preferați sa locuiți singuri? Care sunt beneficiile locuitului singur?
Bună.Eu am chist sinovial dorsal la mâna stângă și mi-e tare frică să ajung la cuțit.Ce fac? E chiar nevoie sa fac operație?
Voi cum va sărbătoriți ziua de naștere?
Câți romani sunt de fapt plecați în afara? Nu prea cred in statisticile astea cu 4-5 milioane
Era mai demult niste desene cu niste luptători care locuiau într-o țestoasă și se băteau cu cei răi, era pe Cartoon network dar nu mai știu cum se numea, PS nu e vorba de țestoasele ninja
Iau steroizi și în o săptămână am pus masă musculară aproape 2 kg este bine? Nu mă judecați că iau steroizi vreau doar păreri
Bună! Vi s- a întâmplat vreodată să visați cu cineva într- o seară iar fix a doua zi aceea persoană să vă scrie? Sau să vă gândiți la o persoană precum: "oare ce mai face?" Iar după să...? (mai mult)
Ce insemna cand cineva iti spune sa te distrezi maxim!?
Cât ar trebui sa coste chiria la un apartament cu 2 camere? (Ialomița)
Mi- ai spus că totul a fost din vina mea, mi- ai provocat durere, și m- ai îndepărtat de tine, ușor, dar sigur. ȘI timpul a trecut. Și acum, îmi spui că de fapt, în tot acest timp, a...? (mai mult)
Am 2 pachete de piccolo. Unde le pot folosi in oras ca sa nu deranjez oameni sau sa sperii animalute?
Din ce tara am luat noi fasolea batuta? ( stiu ca e cam stupida intrebarea dar sunt curioasa de origine)
Hei TPU, ma tot contrazic cu o prietena da haideți să o lămurim:))) daca ea este născută pe 01.02. 1996 cati ani face ea acum in februarie? 27 sau 28? Ca nu mă mai inteleg cu ea. Lămuriți-o
Buna seara! Vreau pareri sincere va rog! Cine înșeală o data, mai face si a doua oara?
Care e cea mai importanta chestie pe care ati invatat-o pana acum?
Salut, câte puncte ați obținut ultima dată la testul IQ?
Buna! Am primit saptamana trecută, cu ocazia zilei mele de naștere un hamster pitic (adult). Fratele meu mai mic s- a jucat cu el pana am mers cu cainele la plimbare, iar cand am ajuns acasa am gasit...? (mai mult)
URGENT! În ianuarie trebuie să mă mut în chirie și nu găsesc nicăieri (olx, Facebook, persoane cunoscute, publi24, etc). E legal lipesc afișe în scări de bloc sau pe stâlpi? + Ce alte ...? (mai mult)
Bună seara, de curând am aflat că pe la vârsta de 12- 13 ani, in prezent 20.Am primit un diagnostic de intelect liminar de atunci nu mai am liniște nu pot și nici nu- mi vine să cred că am așa...? (mai mult)
Salut, TPU! Cum credeți că ar arăta lumea asta, dacă toți ar gândi și acționa ca voi? Ar fi mai bine?
Dacă sun la nr bântuite îmi ia bani?
Buna ziua! Sunt într-o situație delicată și nu mint, nu glumesc.Sunt într-un proces de 3 ani jumate pentru a recupera o sumă de bani de la fostul.Cine a avut proces, in ce oras si cat a durat?
Bunaa.Scuzati- mi greselile gramaticale dar chiar nu mai vad bine la cat am plans.Deci chiar am nevoie de un sfat, de ceva motivational caci la mine nu se prea intampla dar acum chiar simt ca cedez psihic.Deci...? (mai mult)
Deseori ma cert cu fratele meu de 13 ani, cum as putea sa fac sa nu ne mai cert cu el?:(
Bună fetelor, ați prefera un bărbat mai plinuț,mai bucalat sau unul slab, cu un corp mai atletic?
Buna, Am 21 de ani. Ma vad cu cineva de 35 de ani, care are 2 copii si e divortat de vreo 2 ani. Am avut in trecut doua relatii in care am fost batuta rau. Nu vreau sa dau prea multe detalii despre ...? (mai mult)
În afara de plăcerile materiale ce anume va aduce plăcere?
Nu considerați că rețele sociale sunt o distragere asupra problemelor cu adevărat importante?
Care este cel mai bun produs pentru incalzit o camera?
Cate pe va luati de obicei de revelion?
Sunt femeie si va spun din experienta ce am trăit! Vreau răspunsuri de la barbati. Ati pipait femei cu forta pe sani? Dar intre picioare? Cand eram mica am avut un vecin mai mic, eu 12 el 9 si ma prindea...? (mai mult)
Imi spune și mie cineva cum de 100% din fetele astea tinere, frumoase, înțelegătoare, inteligente și suportive. Cănd ajung la 50 de ani, jumate din ele sunt dulci ca oțetul? Ce se intămplă...? (mai mult)
Credeti ca Netflix si internetul va inlocui televizorul?
Salut, TPU! Ce se mai știe de soarta lui Paulică de la Roman, bărbatul de pe YouTube, care cântă melodia "șmechere"? Din documentarea mea, am aflat că a fost jandarm, și... Atât. Întreb...? (mai mult)
Am observat că mulți dintre cei care răspund la întrebări, nu răspund întrebări, ci dau sfaturi care n- au legătură cu întrebare. Oare asta este o formă mai sofisticată de boală a ...? (mai mult)
Vin cu întrebarea după o zi de întârziere dar aș vrea să știu și eu câți dintre voi vă considerați mândri că sunteți români, a doua zi neîncepând să înjurați țara sau politicienii...? (mai mult)
"Western civilization is under threat from three different but related forces: the resurgence of great- power authoritarianism and expansionism in the forms of the Chinese Communist Party and Vladimir ...? (mai mult)
Bună ziua! Cum pot să donez jucării pentru copiii din Israel?
Bună! Vreau sa trimit un colet în alta tara(în europa).Și oare se plateste? Ca e prima data când fac asta
Salut, am 22 de ani și aș vrea să vă întreb, e normal sa vorbești cu cineva când treci printre vremuri grele sau să vorbești despre problemele tale că sa te mai descarci? Adică na știți că...? (mai mult)
Cum se numește un om care are doar răspunsuri dar niciodată o întrebare?
Stie cineva de aici daca chiar este adevarat kit-ul ala My heritage adn test? Chiar iti zice cu adevarat ce arbore genealogic si din ce etnii sau natii te tragi?
Cat at stat cel mai mult la vama? Acum ca au reintrodus controalele la vami in multe tari din UE nu am idee daca sa mai plec in vacanta in strainatate sau nu!
Buna dragilor, Am 20 de ani și din motive personale nu am putut termina liceulm însă acum mi- as dori sa fac asta doar ca ma ajuta foarte mult sfaturile dumneavoastră, îmi doresc un fel de liceu...? (mai mult)
Buna, am o intrebare, am gasit in curte cand eram plecat de acasa ( casa era goala) doua V- uri facute din 2 bete rupte simetric pe jumatate spre rasarit. Mentionez din nou ca casa era goala si curtea...? (mai mult)
Exist mesaje anonime in Craiova? Unde se intreaba lucruri legate de acest oras si de oamenii de aici? Pe site/aplicatie?
M am obișnuit sa trăiesc cu scenariile pe care mi le fac în cap. Nu pot scăpa de asta, trăiesc cu asta și nu știu cum sa trec peste. In trecut am avut o relație in care am fost înșelat de 2 ...? (mai mult)
Hello, Mai stie cineva ceva de Ramona Hanganu? Prin 2010/2011 era foarte populara cu parodiile ei. Mi- a placut mult. Poate imi si aminteste de liceu :)) Dar nu am mai auzit absolut nimic de ea. Mai...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Ioana20Andreea întreabă:
Robert74G întreabă:
rusucristinel1901 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Kardashians
Esti la curent cu detaliile din viata celei mai celebre familii dintr-un reality show?