Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 17 Ianuarie 2025 sunt:
Buna dragilor, Am 20 de ani și din motive personale nu am putut termina liceulm însă acum mi- as dori sa fac asta doar ca ma ajuta foarte mult sfaturile dumneavoastră, îmi doresc un fel de liceu...? (mai mult)
Buna, am o intrebare, am gasit in curte cand eram plecat de acasa ( casa era goala) doua V- uri facute din 2 bete rupte simetric pe jumatate spre rasarit. Mentionez din nou ca casa era goala si curtea...? (mai mult)
Exist mesaje anonime in Craiova? Unde se intreaba lucruri legate de acest oras si de oamenii de aici? Pe site/aplicatie?
M am obișnuit sa trăiesc cu scenariile pe care mi le fac în cap. Nu pot scăpa de asta, trăiesc cu asta și nu știu cum sa trec peste. In trecut am avut o relație in care am fost înșelat de 2 ...? (mai mult)
Hello, Mai stie cineva ceva de Ramona Hanganu? Prin 2010/2011 era foarte populara cu parodiile ei. Mi- a placut mult. Poate imi si aminteste de liceu :)) Dar nu am mai auzit absolut nimic de ea. Mai...? (mai mult)
Bună.Care sunt cele mai bune licee umane din Timișoara? Dacă mă duc la real deja îmi fac mormântul cu mâna mea. Oare care liceu posibil daca este bun :)
Am putea spune că micile bucurii ale vieți sunt esență vieți?
Voi acceptati sfaturile altora cand vine vorba de relatiile voastre sau viata voastra in general?
Lucrez de o luna la un restaurant. prima zi a fost pe 31 oct, contractul s- a facut pe 9 noiem. nu mai pot sta. șefa vine doar pe 5 dec, peste 4 zile. eu ma duc la munca pe 6, lucrez 2 si 2. o ...? (mai mult)
Bună ziua. Ptr femeile bolnave de cancer care au podoabă capilara au voie sa folosească vopsea cu amoniac din comerț? Sau sa meargă la salon?
Care sunt petardele voastre (legale) preferate? ce ar trebui sa imi iau si eu?
Buna TPU! de obicei cand si unde se arunca petardele de revelion?
Buna! Ca sa pot trimite invitatii pe crewshop, ce criterii trebuie sa îndeplinesc?
Buna! Ce as putea face daca vecina a sarit sa ma bata(a tinut o sotul ei) si m- a amenintat ca ma cauta sa ma bata daca am fost la ea la usa sa ii spun frumos sa dea muzica mai incet? Doamna are destul...? (mai mult)
La mulți ani România! La mulți ani români de pretutindeni!
Sunt persoane care au fost sa le ghicească cineva in carti?
Salut a mai cumpărat cineva adidași Versace se potrivește mărimea?
Salut, ce inseamna 23:01 in numerologie? pe net am vazut ca inseamna " tine la tine " si mai e o semnificatie cu strănuturile difera ora la care strănuți, de ex eu am strănutat de 2 ori la 23:01...? (mai mult)
Ce părere aveți ca uk vrea sa revină in ue?, păreri pro contra, uk poate revini in ue oricând dorește, eu cred ca ar fi un beneficiu pentru uk, locuiesc in uk și brexitul a adus dezastre
Eu sunt Alex4322 SI am 12 ani și 1.70. cum cresc?
Buna ziua, in data de 28.11. 2023 am vrut sa depun o sumă de bani într- un bancomat BRD, am băgat cardul am selectat limba am introdus pinul și am dat depunere numerar, s- a deschis fanta am depus...? (mai mult)
Mai sunt populare tradițiile de Crăciun si de Revelion în zona unde locuiți : Mersul cu capra, jocul ursului, cerbul?
Piureul de cartofi (nu ma refer la cartofii dulci) poate constipa?
Care e doza letala de paracetamol?
Buna TPU. De ce oare simt uneori ca indiferent cu cine as vorbi am impresia dupa mimica fetei si chiar si din tonul vocii ca devine ostil(dar nu agresiv verbal) cu mine sau cel putin asa percep eu? Ca ...? (mai mult)
Ce gânduri aveți la 105 ani de la Marea Unire?
Buna! A fost cineva atins cu forta in zona intimă, dar in acelasi timp dupa cateva secunde sa se excita?
Hei TPU am o intrebare stie cineva ce insm daca in seara de 29 noiembrie mi- am pus busuioc sub perna sa visez sortitul si in vis mi- a aparut fostul mei prieten(care a fost si primul)dar eu il respingeam...? (mai mult)
In seara de 29'noiembriei mi am visat primul prieten cum incerca sa des de mine si sa vorbeasca cu mine insa eu il respingeam asa ca a pus um membru din familia mea sa discute cu mine insa eu am relatie...? (mai mult)
Buna ziua! Știe cineva cat costa un abonament lunar la microbuz, de la Adjud la Focșani?
Buna TPU! Am si eu o intrebare strict pentru fete. In ultimele zile mi- a curs un lichid alb, mai degraba ca o mazga, din zona intima. Nu mi- a venit ciclul.As vrea sa stiu daca este normal.In ultimele...? (mai mult)
Cu ce pot lipi o bucățică mică de tapet? A dezlipit o cea mică si ce cam vede urat..as putea lipi cu picătura?
Ce părere aveți despre cineva care inloc să își cumpere telefon nou și- a cumpărat că bou petarde și acum nu mai are bani de telefon? Ce să mă fac? Am avut 375 de lei mai am doar 70 aproximativ...? (mai mult)
Buna TPU. Am si eu o curiozitate mica: cum functioneaza oglinzile si de ce reflecta obiectele din jur? Din ce sunt ele formate? Multumesc frumos!
Ce semnifica cand spune mama de inchizi in camera si faci numai prostii?
Ce inseamna cand cineva sau tata spune pa pa?
Credeți ca este posibil sa mai izbucnească un conflict în 2024 unde în lume? Poate cu China și Taiwan sau Coreea de Nord și Coreea de Sud!
Credeți că introvertiții au un IQ mai mare sau sunt mai depresivi?
Nu prea îmi place Crăciunul și Revelionul! Prefer Paștele pentru ca e mai cald și mi se pare ca toate sărbătorile s- au comercializat prea mult și nu înseamnă decât bani dați pe decorațiuni,...? (mai mult)
Voi cum preferați compotul? Pregătit acasă sau cumpărat direct din magazin?
Salut! Cum pot scăpa de timiditate? Deci mi se intampla de exemplu cu neamurile si când toți sunt concentrați pe mine sau vorbesc cu o ruda ce nu am văzut- o de un an atunci când zambesc parca nu...? (mai mult)
Buna! Aproape de fiecare dată când merg cu trenul, cineva sta pe locul meu. Odată, era o bătrână care îmi spunea că nu avea loc. Eu aveam biletul luat cu doua săptămâni înainte. Am stat ...? (mai mult)
Buna! Se mai știe ceva de greva celor de la CFR? Eu ar trebui sa plec mâine din București și să mă întorc duminică, însă habar nu am daca am cu ce să mă întorc. Nu este nicio informație...? (mai mult)
De ce am zile când pot observa gândurile și stările pe care le am dar și zile când nu pot accesa interiorul sau să-mi observ gândurile? Este ok dacă nu le pot observa sau nu este ok?
Cum pot scăpa de emoții?
Ce parere aveti despre cele mai distrugtive razboaie si despre iminenta unor razboaie viitoate? https://www.youtube.com/watch?v=2ZYa44eG1u8 ...? (mai mult)
Ce este iubirea, tu cum o vezi, descrii?
Este cineva aici care poate sa ghiceasca viitorul? Macar intuitiv.
Astazi am fost la un magazin penny din Suceava si am cumparat tigari. Vanzatoarea de la casa de marcat m- a intrebat daca am 18 ani dar eu am raspuns ca am 18 ani. Vanzatoarea o stie pe mama si pe tata. ...? (mai mult)
Ce fel de nebuni ar manca rosii din gunoi? Azi mama a inceput sa scoata din gunoi niste rosi aruncate si a inceput sa isi faca salata. Credeti ca e sanatoasa? Mentionez ca atunci cand erau in frigider,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Draghici_Andrei_Madalin_2000 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Test Romana Bacalaureat
Te-ai pregatit pentru BAC? Atunci te provocam sa raspunzi corect intrebarilor noastre si sa iei punctajul maxim!