Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 17 Ianuarie 2025 sunt:
Salut! Dacă îmi schimb numărul de telefon, pot sa îmi fac alt cont de tinder?
In ce fel este diferită pizza din Italia, comparând cu pizza ce care se face la noi in România?
Nu vi se pare ca nu prea mai știm cum este o iarna adevărată! Adică acum 15 ani era zapada de 1 metru și ceva și școlile în mare parte erau deschise și drumurile funcționau! Acum la o zapada ...? (mai mult)
Buna, pot pune întrebările chiar dacă nu am prieteni aici, nu?
Salutare! Știți cumva daca pot parca in parcare la Lidl sau Kaufland pe timpul nopții? Știți care e regulamentul de parcare la aceste magazine?
Hei! Exista vreun autobuz din Bucuresti care sa te dupa pana la Spitalul Agrippa din Padureni?
La ce ora se luminează afara dimineața iarna?
Ce inseamna aorde?
Bunaaa, imi poate spune cineva ce înseamnă Dabule? Am înțeles ca e ceva pe țigănească dar chiar vreau sa știu.
Exista cosplay-eri prin Târgoviște sunt un cosplayer și vreau să-mi fac mai mulți prieteni care fac cosplay din Târgoviște
Pentru cei care iubiți Sportul & mișcarea... dar mai ales pentru practicanții Sporturilor de Contact și nu numai Produsele de genul acesta, ajută? Sunt necesare ( și/ sau esențiale Motivului...? (mai mult)
O minoră de 16 ani însărcinată ( în Ianuarie va îndeplini 17 - ani )- de ce drepturi și/ sau ajutoare poate beneficia din partea statului pentru creșterea, întreținerea și îngrijirea copilului?...? (mai mult)
Bună! Am trimis un laptop prin Fan Courier dar destinatarul nu vrea sa îl ridice și nici nu vrea să meargă la sediu să refuze coletul.A zis că o să îl trimita înapoi peste o săptămână fan...? (mai mult)
De ce se zice de rusoaice ca sunt femei foarte rele, care ar face multe pentru bani? De ce romancele nu le suporta? Stiu ca am mai pus intrebare aici despre rusoaice, chiar mi se pare un subiect...? (mai mult)
Auziți,ce înseamnă PNDTE pe Instagram? Am nevoie pentru o postare…Știu ce înseamnă PNDT dar nu știu ce înseamnă E…
Buna ziua, urmeaza o zi de nastere si as vrea sa pun 54 de lumanari pe tort, impreuna cu cifrele 5 si 4. Daca vreau sa fac asa, pun 52 de lumanarele individuale pe langa cele in forma de cifra? ...? (mai mult)
Azi m-am pierdut cheile de la casa, spuneti-mi ce metode de regăsire stiti.
Vrea să aflu dacă e corect bsn
Ce parere aveti despre urmatoarea fraza: ,, O intrebare de-a lui VergincaVacaGrasa face cat o mie de filme de comedie"?:)))))
Am un prieten apropiat al cărui prieten s-a sinucis și aș vrea să îl ajut să treacă peste. Sfaturi?
Poți muri de la supradoza de xanax?
Salutare! Mi s-a spart contul de Tinder. Are cineva idee dacă îl mai pot recupera și cum? Nu mi s-a întâmplat niciodată!
E voie sa cumpar de pe artifcii fire team? Gen sa nu iau vreun scam sau ma trezesc cu politia :))
Hei, aveam 2 conturi de Instagram făcute pe același telefon dar nu cu aceleași date, după cel de al doilea care nu era cu numele meu și toate cele am vorbit cu o persoană care m- a blocat și am...? (mai mult)
Ce așteptări aveți de la școala/grădiniță?
Pareri despre studiourile de vc din Bucuresti? Drept cineva care ar fi lucrat acolo
Buna ziua prieteni, am o mare mare problema, azi cuiva la Kaufland i- a căzut o monedă de ceva jocuri ceva sau ceva regat de coroana, in fine cert e că NU E DELOC RUGINITA. Ea așa pare de argint,...? (mai mult)
Ce părere aveți despre preluarea magazinelor Profi de către Mega Image? Este un lucru bun pentru consumatori și furnizori? Ce produse din gama Profi o să vă lipsească cel mai mult?
A inceput sa apara pe internet p0rn0grafie generata de AI. https://t.ly/mNGv4 Momentan protagonistii sunt persoane cunoscute, dar in curand oricine va putea crea si publica pe internet propriul film...? (mai mult)
Am spus scârbă de baba, când vecina de jos scotea țevile de la calorifer, m- a auzit, iar acum abia mă mai săliță. Mi- am cerut scuze și i- am spus că îmi pare rău pentru cuvintele spuse,...? (mai mult)
Ce supă sau ciorbă aveți azi la masă? Eu, ciorbă de gâscă.
Salut, deci sa zicem am o problema și problema e în a lua decizii, nu știu de ce dar când trebuie să iau o decizie nu ma pot hotări, parca trebuie sa ascult de părerea altora că să mă hotărăsc....? (mai mult)
Grosimea unui geam determina cantitatea de lumina care patrunde prin el?
Buna ziua! Am un UPS de 700 w, este prevăzuta cu prize doua de ieșire, una cu impamintare cealalta este simplă la care nu se poate introduce un stecher, am si forțat! Care este motivul?
Sincer,care vi s-a parut cel mai reusit,bun film, film serial si piesa muzicala din toate timpurile si de ce? Ce mesaj transmit?
Bună.De ceva timp mi- am dat seama că orice lucru pe care- l gândesc deja e gândit de alții deși am 20 de ani mi- am dat seama că ceea ce spun eu e deja spus sau gândit și am mai observat că ...? (mai mult)
Va plac muzica si filmele? Am facut si eu un play list.
Https://www.g4media.ro/academia- de- psihoterapie- care- ti- sugereaza- sa- imprumuti- bani- de- la- banca- pentru- a- te- vindeca- de- cancer- prin- constelatii- pressone- ro.html Hey, ca idee, a...? (mai mult)
Am 12 ani și 1.70, mama 169, tata 178. Ce înălțime o sa am când voi fi mare?
Bună seara, oameni buni! Ce părere aveți despre închiderea "Omegle-ului"? Dau fundă! :)
Buna TPU. Nu mai rezist. Logodnicul meu imi reproseaza ca din cauza mea nu a plecat acum cativa ani in UK ca sa fi avut acte acum caci acum e dificil de mers si nu stiu cum sa mai facem. Acolo avea si ...? (mai mult)
Salut, am o intrebare. Toata lumea are un fel de "nodul/chist" in buric. Nu doare, doar acolo. Niciodata in viata mea nu mi am bagat degetu in buric, decat cu betisoare, dar recent am facut o si...? (mai mult)
O întrebare simplă:- când faceți oua fierte, câte minute fierbeți oul de obicei?
Sunt fosti studenti care nu se pot angaja la anumite locuri de munca doar pentru ca au fost studenti in perioada pandemiei?
Bună ziua, am și eu niște probleme cu telekomul și cu Orange. Cică am de plată 100 RON la Telekom și eu nu am niciun abonament și nici nu mi- am făcut, de asemenea mi- au greșit și numele ...? (mai mult)
Voi cât de des faceti duș?
Salut:) La profilul filologie se face matematica des sau fizică? La amândouă de abia iau un 5- 6 uneori iau și 8 dar răruț cu matematica și fizica sunt certată rău cu ele...sau Științe ale naturii?...? (mai mult)
Este bine sa preîntâmpini macar cu o lună înainte?
Arata ca cineva a vrut sa intre in contul meu la ora 4 dimineata, dar cine ar face asta mai ales la 4 dimineata? ca e cam absurd.
TPU daca eu am 16 ani si ea 22 de ani si am o atractie fața de ea e posibil sa avem o relatie sau e prea mare diferenta de ani?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Draghici_Andrei_Madalin_2000 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Test Romana Bacalaureat
Te-ai pregatit pentru BAC? Atunci te provocam sa raspunzi corect intrebarilor noastre si sa iei punctajul maxim!