Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 17 Ianuarie 2025 sunt:
Bună seara, aș dori sa ma ajute și pe mine cineva cu acest vis care ma cam speriat, eu am un bebe de 10 luni deja este primul copil dar nu mai vreau copii, nu sunt însărcinată dar am visat ca nu...? (mai mult)
Hey, am descoperit recent un site, se numește Rondogo, CEI CARE ȘTIȚI DE ACEST SITE, sau CEI CARE AȚI CASTIGAT VREUN PREMIU, îmi puteți spune va rog experientele voastre?
Ultima ploaie de vară a trecut, tot ce a mai rămas este pământul pătat de urmele ploii, memorii ale unui act ce nu mai are loc, și se ascunde, urmă de pe pământ, singurul lucru care a mai...? (mai mult)
Pe ce data incepe și pe ce data se termina radioul lui mos Crăciun la magic fm?
Ați vrea sa rămână doar ora de vara și sa nu se mai treacă la cea de iarnă? Știu ca ora de iarna e cea normala, dar se întunecă prea devreme și e rău pentru organism! Cat mai multa lumina...? (mai mult)
Cum instalez aplicații care necesită o versiune mai mare de iOS pe o versiune mai mica? De exemplu, dacă am iOS 11 și necesită iOS 12 cum fac?
Salut ...revin cu milițianul de vecinu acum face reclamație că nu am viza ..periodic ii cheamă...:)))
Salut, am o problema, am un Ego AIO și de fiecare dată când îi pun rezistență nouă are gust de ars chiar dacă respect toate înstrucțiunile. Folosesc in lichid de la liqua de 50vg 50pg ce să...? (mai mult)
Bună tpu....au trecut 8 luni si încă sufar după fostul, mi- a zis ca nu va renunța niciodată la mine, ma făcut să renunț la părinții pentru el, si el a zis ca se certat cu părinții lui,...? (mai mult)
Eu consider ca majoritatea vedetelor din ziua de azi sunt niște păpuși de plastic! Aproape toate se droghează, se pozează sumar, iși fac operații estetice și și când apar la televizor zic...? (mai mult)
Cat spatiu trebuie sa ii lasi persoanei iubite daca esti femeie? Sa-l lasi pe el sa vina catre tine mai des, sau sa preiei initiativa? Ce apreciati domnilor?
Cum sa castigi atentia unui barbat?
Ce pot face daca fostul ma ameninta cu moartea? Si nimeni nu se baga...
Ce pot sa fac sa nu mai am cosmaruri noaptea?
Ai nevoie de pașaport, dacă mergi din România în Paris?
Salut, recent mi- am schimbat telefonul (tot sistem android și înainte și acum) doar că pe noul telefon pe TikTok nu îmi mai apare lista cu "Favorite"... daca intru pe alt telefon am aceasta funcție. ...? (mai mult)
Ar fi bine sa implementeze pe acest site chatgpt4, pentru raspunsuri automate?
Bună TPU! Cum se folosește mystaff? Ce trebuie să cer de la șeful meu ca să am acces? Am înțeles că e o aplicație în care îți vezi zilele libere, zilele lucrate, pontajele de la muncă, ...? (mai mult)
Ce sa faca o femeie pentru a fi mai frumoasa, mai atragatoare, in viziunea barbatilor? E nevoie de eforturi considerabile?! Ce apreciati domnilor?
Cine se confrunta cu adevarat singur(a) cu dependentele sau a fost cineva la psihiatru pentru asta?
De ce tot se uita un barbat de 50 de ani la mine? (Am 16 ani)
Stie cineva ce s-a întâmplat cu politia? Nu mai exista pe strazi. Poliția si Jandarmeria unde este? Mai exista? Nu am mai vazut jandarmi sa patruleze de ani de zile. Intelege careva care e treaba?
Buna. Ce parere aveti de inregistarea aceea cu profesoara ca jigneste copii doar pentru ca o fata s- a cerut acasa din cauza durerilor menstruale? Mie pur si simplu mi- e scârba de astfel de persoane.Ea...? (mai mult)
Ar fi buna munca în folosul comunității pentru copii și adolescenți? Plantatul pomilor în special! În Statele Unite mulți copii fac voluntariat ca să fie bine văzuți la facultate!
Salut, saptamana asta eu si mai multi prieteni suntem tintiti prin email probabil mai mult de prin Romania cu un email legat de acest site si mesajul emailului este in romana: FOLOSESTE CODUL CYBER01...? (mai mult)
Cum pot sari peste un rand pe FB? Ca doar de pe tel imi merge, adica de ex cum fac aici, nu vreau sa scriu in continuare in paragraf, dau enter, ramane pauza un rand si scriu mai departe asa ca sa ...? (mai mult)
Salut TPU, ce înseamnă cand visezi ca moare cineva necunoscut?
Salut! Este normal sa ii cadă cordonul ombilical pisoiului meu la 9 zile? Acum are 10 zile dar ieri și-a pierdut cordonul ombilical.
Simt de ceva vreme o scârbă totala față de absolut orice, de exemplu placerea mea pentru laptopuri s-a diminuat, poate și pentru că nu mă aleg cu nimic. Voi ați simțit așa ceva?
Buna, am o întrebare de curând am picat sala, m- am reprogramat și acum întrebarea mea este mai trebuie sa fac din nou poze pentru permis sau rămân pozele de când am dat prima data? Sau dacă ...? (mai mult)
La ce ora va culcați și va treziți? Va simțiți odihniți?
Întrebarea asta a venit în timp ce mă gândeam la ceva ce viza pe cineva(irelevant), întrebarea e următoarea:Oare noi ca omenire suntem atât de superficiali încât ajungem sa ne facem rău siguri? ...? (mai mult)
Vreti 5 minute care va vor schimba in bine? Va invit sa urmati aceasta tehnica din videoclip, indiferent ca sunteti anxiosi sau doar incarcati / obositi emotional si mental. https://www.youtube.com/watch?v=6ljlCon77y8 ...? (mai mult)
A auzit careva de orășelul Negrești(Vaslui)?
Au mai rămas 5 săptămâni până la Crăciun. Ce cadouri vă doriți?
Care versiune de iPhone OS (primele versiuni de iOS de la 1 la 3) și iOS (de la 4 la 17) v-a plăcut cel mai mult?
Bună!^_^ aș dori o părere din partea voastră la următoarea întrebare: credeți că este ciudat ca la 23 de ani să nu fi avut încă primul sărut? Pare ciudat sau cumva respingător? Unii ...? (mai mult)
Este iubirea o alegere sau doar un sentiment pe care nu-l putem controla? :) Chiar îmi doresc să știu părerea voastră.
Hey! Ce vă doriți de Crăciun?
De unde pot cumpara absint? Am inteles ca e extrem de alcoolizat, dar as indrazni sa-mi sacrific organele pentru cateva guri.
Considerați jocurile pe calculator o pierdere de timp? Argumentați!
Ce parere aveti de chestia sa platesti bani pentru a iti ascunde ip-ul? Pai cum politia nu poate sa afle atata lucru? Eu zic ca e pacaleala ca sa dai bani.
Daca ai trasaturi frumoase la chip si corp, hainele te prind bine dar esti ignorat(a), nu se uita nimeni la tine sau sa flirteze pe strada sau in spatii publice, nu esti abordat(a) ci trecut(a) cu vederea...? (mai mult)
M- am tot imbracat in multe feluri de- a lungul anilor si nimeni n- a vrut sa faca poza cu mine sau sa ma aprecieze sincer mai multi in schimb prietenul meu a primit atentie printr- o poza pentru tinuta...? (mai mult)
E asa mare tragedie pentru un om daca renunta la internet, smartphone sau alte gadget-uri? Chiar nu se mai poate descurca deloc cu restul optiunilor?
Bună! Aveți parte de situații în care nu vă puteți deschide emoțional? Adică simțiți o emoție puternică, dar pe care nu o puteți exterioriza? Motivul știu deja care e, pentru mine cel...? (mai mult)
Ce inseamna ANDO BUL? Din tiganeste
Evreii reprezintă 0, 2% din populația lumii dar au obținut 22% din premiile nobel. Dintre cei 965 de laureați, 214 au fost evrei. Imi spune și mie cineva, de ce? De sunt mai inteligenți ...? (mai mult)
Buna. Daca mi-am luat bilet de tren pe data de 17 noiembrie pentru data de 19 și mi-am făcut id-ul de student pe data 18. Mai este bun biletul?
Ce înseamnă șocară Niki day ( sper ca am scris bine ) chiar vreau sa știu este urgent. Mulțumesc
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
House of cards
Esti fan adevarat al super serialului House of cards? Hai sa-ti testezi cunostiintele despre acesta chiar acum!