Bunaa.Am o problema ciudata si chestia asta chiar nu imi da pace si am nevoie de niste sfaturi.As vrea sa incep de la inceput..Cand aveam undeva la 12 ani, aproape 13 cand cineva mi- a spus ca am putine...? (mai mult)
Sunteti de acord cu conceptul ca femeia e total altfel structurata decat barbatul pe fond psihic? De fel ea e cea care uita cel mai adesea evenimente, lucruri, bunuri chiar bani pana si- n spatii publice...? (mai mult)
Cei de prin anii 90, cine mai știe de acel clip în care femeia avea amantul la favorit și a prins- o bărbatu. " Îl ai la favorit a?" Cine a mai dat de acel clip? Pe ce site- uri mai pot găsii ...? (mai mult)
Sunt anul 1 la facultate e ca si în liceu daca la liceu te treceau profesorii de mila la facultate se aplica tot asa sau depinde de prof sau de materie, ma refer la materii mai importante unde sunt 5...? (mai mult)
De ce nu aud alarma dimineața? Menționez faptul că nu este pentru prima dată.
Cand e vorba de tulburari de personalitate de ce numai adolescentii sunt adusi in discutie si nu si adultii? Adultii n-au voie sa aiba tulburari, ei trebuie sa fie vesnic imaculati sau ce?
Ieri am vorbit cu un om care detine o afacere (cofetarie cu laborator propriu) si am discutat despre postul de lucru de cofetar, bazat pe CV- ul meu. Totul bine pana cand azi mintea mea a sesizat ceva...? (mai mult)
Salut TPU, vin și eu cu o întrebare. Eu cu o prietena suntem judecate pentru tâlhărie calificata lit d, prietena mea i- a pus unui bărbat somnifere în băutură după care i- a luat o sumă de ...? (mai mult)
Buna, ce se intampla daca iau mai multe pastile de sedativ pc?
Exercițiu de imaginație: Ce credeți că nu se schimbă nici o dată pe parcursul vieții la o persoană?
Hey lume, în aceasta noapte doresc sa fac o mărturisire total neașteptata, mai ales pentru utilizatorii mai vechi care cu siguranță isi vor aduce aminte, acum câțiva ani, mai precis 11- 12 ani...? (mai mult)
Neata, eu si cu mai multe cunostinte am fost apelati recent in mai multe zile, de mai multe ori in acelasi interval orara de catre niste persoane cu numar privat, daca raspundeam se auzeau sunete dubioase...? (mai mult)
Buna,cati elevi inseamna 30% (de la bursa de merit)?
Buna,cati elevi inseamna 30%(ca vreau sa vad daca ma incadrez daca iau bursa de merit)?
Cum pot deveni robot? Să nu mai SIMT absolut nici. Să nu mai am nici un sentiment. Nici un nerv. Nici o reacție la ceea ce se intămplă in afara minții mele. Vă spun și de ce. Eu joc biliard...? (mai mult)
Ce inseamna creepypasta?
Din multele articole usor de gasit se spune ca ar exista semne de ghinion, deochi sau blestem la anumite arii ale individului. Oare intr- adevar exista din urmatoarele? Victima acestor interventii diabolice...? (mai mult)
Ce flori se gasesc in florarii in perioada asta a anului? Banuiesc ca lalele nu. Trandafiri albi se gasesc?
De ce se poarta IT-istii ca martorii lui Iehova mai nou?
Hey lume, cum reacționați atunci când va întoarceți de la servici, intrați în scara blocului unde locuiti și va îndreptați spre lift, iar vecinul care este deja în lift în loc sa tina liftul...? (mai mult)
De ce nu exista school shootings-uri in Romania?
A ieșit sora mea din anturajul ăla urât și acum sunt eu într-unul mai rău '")
Cum aflu adresa și numărul de telefon al unui coleg de liceu?
Bună! As vrea sa pun o întrebare. Daca nu știți nu este nimic.O sa trec la liceu.Din păcate unde locuiesc eu este un orășel micuț și am liceu acolo dar s- a luat Mate- info si științele naturii...? (mai mult)
Anul trecut s-a auzit in baie o bubuitură și am găsit cabina de dus sparta, țăndări. Acum stau cu frica de faptul că voi muri când fac dus. Ce sa fac? Exista dusuri cu plata?
Ma enerveaza faptul ca parintii mei, mai exact mama si bunicul meu si aproape oricine ma obliga sa mananc. Faptul ca am o greutate normala (50 kg 13 ani) eu zic ca e ok dar ei zic ca sunt slaba si imi...? (mai mult)
Am răni din trecut. Credeți că un psiholog mă poate ajuta? Voi ce experiențe ați avut cu psihologii?
Ce faceți în timpul liber? Eu ascult muzică, citesc și pun întrebări pe TPU.
Buna tuturor, Voi cum reusiti sa iesiti din zona voastra de confort si sa faceti o schimbare in viata voastra? Mie personal imi este foarte greu. Sunt intr- o situatie dificila, vreau sa fac o schimbare...? (mai mult)
Ce as putea să iau unei fete de secret santa neștiind ce îi place?
Cum explicati trendul asta cu buzele umflate la fete? Am vazut si printre studente destule asa... mi se pare cam urat. Adica ce scop ar avea? Ce fel de baieti atrag fetele astea?
De ce celor înstăriți li se pare aiurea că oamenii sărmani nu au o anumită suma de bani? Întrebarea e inspirata de o întâmplare de care mi- am adus aminte din liceu. În clasa a 11- a s- a...? (mai mult)
Stie cineva daca exista vreo lege care sa specifice ca mamicile divortate cu copil in intretinere nu pot fi date afara de la locul de munca? In caz de concediere colectiva. Am auzit ca nu se poate ...? (mai mult)
Dacă o fata iti scrie pe insta pe privat o fi un semn ca ma place sau este un semn sa o bag insemna ce părere aveți?
Langa cine ma pot odihni cel mai bine? Sunt fata de preferat sa primesc raspunsuri cu baieti. Dau funda!
Voi considerati normal si etic sa dati teste sau lectii anumitor persoane? Ma refer in relatiile de zi cu zi. Daca da, care? Si cu ce credeti ca a ajutat persoana in cauza?
Buna seara, am un interfon electa model vechi cu cartela treptunghiulara si merge greu, as dori daca stie cineva codul de la interfon fara sa mai folosesc cartela.Va mulțumesc
Buna, am aplicatie Portofel si am vrut astazi sa ii iau la copil ghete. Mi-a cerut sa confirm identitatea, ce trebuia sa introduc? Am bagat PIN-ul si nu a mers.
As avea doua întrebări pentru voi. 1.Sunteti de acord, după moarte, sa va donați organele? 2. Ați accepta, (ipotetic vorbind) copilului vostru, sa- i fie salvata viata, sa i se transplanteze...? (mai mult)
Heii. Ce parere aveti despre clubul skin din Iasi?
Hey lume, v-ați dori sa fiți VerginicaVacaGrasa pentru o săptămână?
Ce parere aveti de oamenii care nu se spala duminica, doar din simplul fapt că e "sarbatoare"? Ce sarbatoare frate, pe mine ma enervează, pentru că așa sa practică la mine in familie, dar pe...? (mai mult)
La ce varsta ati incetat sa va simtiti copii? Un prieten are 37 de ani si spune ca in mintea lui inca are 17. Ce parere aveti?
Buna TPU. Spuneti-mi va rog cum se numeste legatoarea de halat baie? Credeam ca e Furou dar e rochie, fusta...cred.
S- a făcut dintr- o data JK Rowling conservatoare? Am văzut ca e implicata intr- un scandal în care ataca trasgenderii și a comentat în favoarea legii anti avort din SUA! Cine știe despre ce e vorba...? (mai mult)
Este ceva rău că încerc să fiu mereu drăguț?
Un amic a afirmat ceva lipsit de respect fata de mine, chiar intr- un mod agresiv (nu fizic). Si am raspuns cu aceeasi moneda. Apoi el a zis "si eu te iubesc". Evident ca era sarcastic, dar nu inteleg,...? (mai mult)
Hummus sau salată de vinete, ce preferați?
Imi trebuie nr.national de identificare, cum il pot afla?
Merita sa fii nefericit 5 ore pentru ca ti-e pofta de zacusca si inca nu e gata?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Ted
Ai trait si tu aventurile ursuletului adus la viata, Ted, atat in Ted 1, cat si in Ted 2? Atunci, hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!