Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Cu ce personaj de film/serial va asemănați? Eu cu Diego de la Vega (Zorro), dar am și tendințe de Miranda Prestley din "Diavolul se îmbracă de la Prada". :D
Cum tot vine Halloween ia să vă spună mama ce a pățit ieri seara, Frate- meu a venit de la lucru și s- a pus la somn era in jur de ora 19 și ceva doar, deci Eu, Cumnata- mea și Alex un prieten,...? (mai mult)
Ati investi mai degraba in aspectul fizic (adica creme, haine etc) sau in dezvoltarea personala (carti, cursuri de limbi straine etc) si sa purtati haine mai vechi, cel putin macar de 3 ori o haina ...? (mai mult)
Câți lei mă costă că să fac un drum cu taxiul dus întors de la București la Zimnicea (în jur de 126 km)?
Îmi va fi greu sa ma las de Cola Cola Zero sau Pepsi Max Zero zahar.Sunt foarte bune.Nu știu cu ce le pot înlocui căci cafeaua nu îmi place la gust iar ceaiul e cam sec, fad. Și dacă nu ma las...? (mai mult)
Pe ce dată este seara muzeelor în bucurești în 2024?
Bună ziua Ce număr de rapoarte blocheze un grup de Facebook?
În anii 70's și 80's America era diferită de România. Multe lucruri erau super acolo, practic se trăia o viață normală în timp ce noi aveam restricții aplicate de Ceaușescu. Nu mai zic de ...? (mai mult)
MC Donald's sau Burger King? De ce?
Care este diferența la gust dintre Coca Cola și Pepsi?
De ce există atât de multe prejudecăți in multe aspecte ale vieții oamenilor?
Bună TPU, ați chiulit vreodată de la ore în generală sau liceu? P. S. Eu niciodată și acum sunt clasa a 10-a
Ma numesc ilinca ma poate ajuta cu câteva porecle?:((
Pe 1 Decembrie Mama mea împlinește 100 de ani și mă gândeam să-i fac petrecere surpriză. Credeți că-i o idee bună?
Dragi prieteni de pe TPU, ieri am vândut un apartament, la notar, cu act de vânzare cumpărare. Plata s- a făcut prin ordin de plată, după ora 14 (fiind vineri). Banii nu au intrat încă în ...? (mai mult)
Bună ziua! Am primit un mesaj de la PRESTIGE MODELMANAGEMENTin care sp ca trebuie sa plătesc dar nu înțeleg ce ca fata mea nu a fost la ei sau să publicitate cv și nu găsesc nici un nr de contract...? (mai mult)
Bună! Îmi puteți spune vă rog caracteristicile prozei scurte? Detalii, sugestii pentru a o realiza, teme abordate etc. Mulțumesc anticipat!
Cum iti deschizi afacerea ta daca nu stii nimic despre afaceri?
Buna, daca fac rezervare in magazin la altex prin aplicatie, il ridic si constat ca nu e ceea ce voiam pot face retur inapoi in magazin? sau daca il cumpar direct din magazin fara rezervare pot face ...? (mai mult)
Buna. Ce părere aveți sa schimb un Xiaomi redmi note 11 cu un Samsung a23 5g?
De ce nu se mai aude nimic de incalzirea globala? Nu mai e considerat ceva grav?
De ce toata lumea de pe net nu mai poate de probleme in relatii si in lumea reala nu este deloc asa? Adica toate persoanele pe care le cunosc au relatii foarte stabile sau stabile fulger pentru cei care...? (mai mult)
Bună am cumpărat niște casti versiunea 5 bluetooth doar ca telefonul meu are versiunea 4, nu se asociază nici cum se poate face ceva sau trebuie sa le schimb?
Bunaa.Deci azi eu cu iubitul meu am zis sa mergem la parintii mei. Iubitul meu statea si vorbea cu tata iar eu faceam o prajitura cu mama.La un moment dat vine iubitul meu cu sora mea mai mica in brate...? (mai mult)
Ce greve mai stiti ca au fost anul asta? In afara de greva profesorilor de la noi care abia s-a incheiat, greva scriitorilor din California, greva pensiilor in Franta. Alte greve au mai fost?
Salut,as vrea sa îmi cumpăr o bicicletă, dar nu prea mă pricep la ele. Știți dacă bicicletele de la Dedeman sunt de calitate? Îmi puteți recomanda biciclete de maxim 1500 lei
"O văzui ridicându- se şi trecând în odaia alăturată. Nu prea înaltă, foarte subţire, având coapsele netede, piciorul lung, nervos. N- am urmărit- o cu ochiul ca s- o măsor; nu privesc...? (mai mult)
De ce nu ma place nimeni? De ce urăsc pe toți?
Vara este singurul anotimp pe care îl ador! Nu credeți ca vara trece repede și vine greu?
Adultii care au un copil/mai multi si- l/si- i lasa de capul lor nesupravegheat(i) risca sa fie victime ale pedofiliei, traficului de organe, cersetorie, etc. mai devreme sau mai tarziu. Atunci de ce...? (mai mult)
De ce tulburarea de personalitate borderline e printre cele mai stigmatizate iar celelalte tulburari mai putin? Ce are atat de imposibil? E la fel de grava ca orice alta tulburare. Voi ce credeti?
Ce ati alege sa cititi ca gen de banda desenata din urmatoarele? - Super eroi, antagonisti de diferite specii, actiune, aventura, SF, crima, psihologic, thriller, romance- erotic, drama(Pop ...? (mai mult)
Ce alte activități aveți în afara de statul la televizor?
Daca un caz raportat la politie (violare a vietii private) nu este pe deplin comunicat dupa perioada lunga de investigatie (cu perchezitie), inseamna ca n- a fost nimic grav sau sectia ma ia de proasta...? (mai mult)
Dacă șefa mea de la grădi unde am stat 2 săptămâni, fără contract și pare că am făcut mai mult muncă de voluntariat o zis că- mi pune niște bani pentru alea 2 săptămâni lucrate, dar ...? (mai mult)
Modelul Samsung SM-A127F mai poate fi downgradat la one ui 5.0? Merge mult mai bine decât 5.1 și nu îmi plac animațiile.
Am luat o notă mică la română. Părinții mei se așteaptă doar la 9 si 10 Cum pot sa le spun?
Până la ce înălțime e obligatoriu scaunul auto? Știu pe cineva care l-a folosit până la 170 cm.
E mult de spus.Voi rezuma si argumenta pe parcursul comentariilor voastre. De ce un fanart cu doi baieti adolescenti partial dezbracati (contactul sexual nu e inclus, e doar ceva asa mai sexy si decent)...? (mai mult)
Care ar fi diferența de pedeapsa corectă pentru un hoț prins c-a furat 100 de lei și unul care a furat un milion?
Buna ziua, ma numesc Alex, și am vârsta de 27 de ani. Ma aflu aici deoarece am nevoie de ajutorul dumneavoastră, vreau sa ma sinucid. Cineva poate sa ma ajute și sa îmi spună, dacă exista o ...? (mai mult)
Buna TPU. De ce a fost interzisa psihologia pe vremea comunismului? Multumesc mult!
Vreau un sfat. O fata cu care am stat în clasa la școala s- a tot plâns la maicasa ca nust ce i- am făcut eu. Pana la urma s- a lăsat cu poliție ca na, am profesorii cam nebuni, și maicasa după...? (mai mult)
Păreri 1win...
Deci am o intrebare, pur si simplu sunt curioasa de ce lumea sexualizeaza aproape orice.Deci azi am avut antrenamente si eu cu inca o prietena nu suportam sa fim inhibate in haine asa ca ne- am lasat ...? (mai mult)
Ce credeți despre tot mai desele parade LGBT?
Mi- a zis demult un psiholog ca exista telepatie, nimeni nu trage la raspundere astfel de oameni extrem de periculosi care practic urmaresc activitatea ta zilnica? Asta e Romania, ai parte de intimitate,...? (mai mult)
Ar trebui sa împrumutăm și noi,, Ziua Recunoștinței " de la americani așa cum am împrumutat Halloween?
Buna TPU. Daca azi ar disparea toata popuatia planetei, ce s-ar intampla? Cum ar arata ea in viitor(dupa o saptamana, o luna, 5-10-15 ani si asa mai departe)? Multumesc frumos!
Hey lume, cum ati reacționa în situația asta incredibila pe care am trăit- o cu colegii mei când am ieșit afara la tigara. Clădirea firmei noastre se afla langa un bloc, iar pe noi șeful ne obliga...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Friends
Si tu ai urmarit cu sufletul la gura aventurile celor 6 prieteni? Descopera cate mai stii despre ei.