Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Credeți că persoanele care se uită la filme de groază sunt "nebuni"? Eu nu înțeleg ce plăcere poate avea cineva când se uită cum e înjunghiat un personaj din film sau ce alte prostii se mai ...? (mai mult)
Bună seara! Eu lucrez de luni până vineri și vreau că în weekend sâmbătă și duminică sa plec în Italia. Dar să mă întorc luni! Merita? E posibil?
Știe cineva cum pot face urmăritori rapizi pe Instagram?
Știu că e o întrebare simplă, dar vreau sa vad cum explicați voi. Ce înseamnă când o persoană care are conflict cu un grup de persoane sau o persoana, spune "Ori eu, ori ei!" sau "Ori eu,...? (mai mult)
Care este traducerea cuvântului "lupă" în engleză? Nu cred că este doar "magnifying glass".
De ce credeți nu a oferit Dorian Popa nici o explicație pentru că a fost prins drogat la volan, nu a făcut un clip unde sa se disculpe față de urmăritorii săi pentru comportamentul...? (mai mult)
Cum pun un chenar la o poza?
Toate generațiile de iPhone Prima generație: 2g A doua: 3g A treia: 3gs A patra: 4 A cincea: 4s A șasea: 5 A șaptea: 5s A opta: 6 A noua: 6s A zecea: 7 A 11 a: 8 și x A 12 a: xs A 13 ...? (mai mult)
CE FAC DACA un om complicat rau de tot nu vrea sa ma ierte? Cu paragrafe, cu cadouri, cu nimic, va rog ajutati-ma, sunt disperata si vreau sa ma ierte NU MAI SUPORT, AJUTOR.
Ce spuneti daca la nivel european am introduce in scoli o ora in care sa ii invatam pe copii despre originile crestine ale tuturor valorilor si presupunerilor pe care le avem cu totii?
Este adevărat ca in mare parte persoanele dispărute an de an devin sclavi sexuali fiind răpiți și unii ajung pe mana celor mai bogați oameni din lume, aceștia fiind sechestrați și exploatați...? (mai mult)
Care este desertul vostru azi duminică?
Se pot invoc diavoli prin tabla Ouija?
Ce șanse am sa ma combin cu o fata daca nu am masina?
Am incercat sa fiu și eu că bârfitorii și ce credeți? Sunt acum supărați pe mine că am comportament urat, deși ei sunt conștienți că e un comportament urat, atunci de ce mai bârfesc?
Buna, nu vreau sa para nebunesc, dar, ce poti face in situatia in care nu ai familie, esti singur pe lume, fara job, fara cariera, fara experienta in ceva, fara chef de viata, cu multe boli si dureri de...? (mai mult)
De ce parintii se comporta frumos cu copilul pana la 18- 22 ani, dupa care li se schimba brusc modul de vorbire, unele recomandari de viata par spuse in bataie de joc : exorcizeaza- te, mergi la manastire...? (mai mult)
De ce găinile trebuie sa clocească ouăle pentru a avea puii, Când mâncam ouă nu ar trebui sa simțim un gust de carne?
Care erau sansele a nu fi te nascut?
Cine este naratorul de la Sport 1 România?
Voi ce vise ciudate ati avut? Sa va povestesc niste vise pe care le- am avut cand eram mica si le mai am uneori: In primul vis se face ca eram la munte cu familia mea si aveam o jucarie de plus care ...? (mai mult)
Ce inseamna comedie?
Numai eu cred ca Black Friday este o prostie? Pe la magazine ei cresc preturile din ce in ce mai mult ca sa apoi sa le micsoreze si sa cumperi produsul exact la acelasi pret ca la inceputul anului. Plus...? (mai mult)
Nu vi se pare ca papusa Huggy Wuggy din Poppy Playtime seamana cu diavolii? Are dinti ascutiti si ranjet malefic! Oare masonii au creat jocul si papusa asta ca sa poata sa spele copiii pe creier sa iubeasca...? (mai mult)
Să zicem că sunteți elevi la liceu. Cineva din liceu crează câteva videoclipuri intitulate "Cocalari și pitipoance din (orașul vostru)". În clipuri apar poze cu anumite persoane în ipostaze ...? (mai mult)
Pe ce data intra banii de pe cardul acela de la scoala, tichetul educational? ps: nu stiu daca am ales bine categoria lol
Voi cat de des consumați ciocolata? Zilnic, săptămânal, etc?
Cum distingi lenea de depresie? Dacă nu ai chef să faci nimic și ai acele zile de la orice auzi sau cineva îți vorbește, i- ai lua la pumni și n- ai avea chef de nimic, asta poate fi depresie...? (mai mult)
Cica intr- un cartier s- ar construi un parc de distractii (carusele, vartelnite, tarabe, teren amenajat cu ponei, etc.) la doar 20- 40 de metri de blocuri(nu le am cu masuratorile, sa zicem pe acolo)...? (mai mult)
Ce inseamna, când cineva spune ca este foarte simpatic?
Ce locuri pot vizita în România unde pot afla despre familia Ceaușescu (Nu București)?
Salut. Acum cateva zile i- am zis unei fete că vreau sa pun punct conversației noastre pentru că a amânat primul nostru date. Acum e super supărată pe mine. Acm 3 zile mi- am cerut scuze pentru ...? (mai mult)
Dacă ați mai fi iarăși elevi, începând din clasa 1, ce ați rectifica? Eu as învăța mai bine spre foarte bine. Am învățat binișor, dar se putea și mai bine. :D
Câte sfârșituri ale lumii au fost? Mai crede cineva în sfârșitul lumii?
Spuneti-mi si mie niste injuraturi in tiganeasca.
De ce toti si toate au acelasi mod de a gandi, vedea lumea, invinovati pe cine nu trebuie, cataloga, pareri, mod de a recomanda orice consultatie pentru orice nimic, interpreta eronat intr- o discutie,...? (mai mult)
Ce s-ar întâmpla dacă s-ar descoperi elixirul vieții?
Buna seara! Aveti idee de unde as putea cumpara matrite din silicon litere dimensiuni mari gen 18 cm..multumesc!
Ce inseamna la Voxa de exemplu: ''Pret 65 le(Promotional inclus in abonamentul tau)?
Ce inseamna când cineva iti spune ca ești un tip user ok?
Intrebare- intrebatoare...cum ar reacționa un sef toxic sa afle că unul dintre angajații pe care îl desconsidera și subestimează, are facultate și provine dintr- o familie buna? Angajatul cu pricina...? (mai mult)
Buna seara! Ce mai faceti? Care mai este viata voastra? Cum mai stati cu iubitul?
Cum vi se par persoanele timide?
Ce tribute sa fac ca sa consume mai mult masina?
CE să fac să nu mai am cosuri pe zona intima după ce mă epilez? Efectiv, este foarte sensibilă zona ( menționez ca sunt femeie ) și se irită. știți vreo metodă? Habar nu am ce să mai fac.
Ce părere aveți despre aceasta femeie? https://youtube.com/shorts/hFxfmnW_DcA?si=DFVMUEhvelIp0gwl Am dat adineaori de acest clip random pe YouTube și din prima m- a surprins plăcut tipa. După...? (mai mult)
Voi ce vreți să se întâmple cu trupul vostru după moarte? Eu aș dori să- l donez unei universități de medicină unde să fie disecat și analizat, poate așa medicina va avansa măcar încă...? (mai mult)
De ce o fata care arata mai deosebit fata de alte fete își iau cel mai mult hate? De exemplu am văzut o fata care și- a construit propria afacere la care lucra de la 18 ani și avea ochii migdalați,...? (mai mult)
Bună ziua! Medicamentele antidepresive cauzează sângerări digestive?
Vreau si eu codurile din pachetele de kent, dunhill, neo, veo, pall mall, Multumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Alba ca Zapada si Cei Sapte Pitici
Afla cat de multe stii despre povestea Albei ca Zapada si a piticilor din casuta din padure!