Nu Ami apare butonul de live pe tik tok
Ce ați primit de Moș Nicolae?
Salut, sunt le rețeaua Vodafone și reincarc cartela lunar și se pare că am primit oferta banii înapoi m- am uitat pe cont și am euro. întrebarea mea este pot beneficia de acești 20 euro sa câștig...? (mai mult)
La mașină asigurarea este obligatorie? În primul rând, este obligatorie prin lege să o am plătită și să o prezint la control rutier? Adică gen să o am în mașină fizic și să o prezint? ...? (mai mult)
Ce este waltz in a minor b 150?
Am trecut pe linia continua de pe o bandă pe alta la semafor în Germania, dar nu am trecut pe culoarea rosie era verde.Sus mi se pare ca era ceva negru cu un punctul roșu, cred ca era camera. Oare...? (mai mult)
Bună! M- an angajat de 3 zile la un nou loc de muncă, unde se lucrează și în weekend, nu e obligatoriu dar dacă dorești este deschis și în weekend. Totul a fost perfect acolo, locul, oamenii,...? (mai mult)
Cum fac sa nu imi mai fie frica sa vorbesc cu oricine?
Mă apropii de 30 de ani și nu simt dorința de a face un copil si de a mă căsători. parcă nu vreau să mă gândesc la asta, parcă nu simt, deși sunt într- o relație, deși locuiesc cu...? (mai mult)
Se sa faci ca sa nu mai auzi sirena la ambulanta?
Ati patit vreodata sa intrati in casa cuiva si sa va simtiti obositi? E posibil ca un mediu dezordonat sa aiba efectul asta?
Buna! Un copil de 3 ani poate fi "exmatriculat" din grădiniță constrângand părinții să îl retragă sau să îl transfere? A mai pățit civeva acest lucru? Ce măsuri ați luat? Fiind o copila...? (mai mult)
Ce parere aveti despre un om care si cand vine acasa de la munca isi suna colegii sau isi petrece timpul vorbind despre munca? Sau care vorbeste inca cu fostii colegi si e la curent cu toate barfele de...? (mai mult)
Unde pot sa găsesc panglica de asta pentru brad in afara de temu. https://images.app.goo.gl/JFfCsnkq8WkcHcxS9? Dacă știți da- ti în link cu un site bun nu fake, ca eu nu știu dacă are vreo denumire...? (mai mult)
Ce inaltime aveti? Eu 1.70.3
Bună ziua, de câteva zile a început ușor să mă doară capul pieptului când încercam să mă aplec în jos, abia dacă puteam să mă încalț sau să îmi pun șosetele pe picioare. Habar nu...? (mai mult)
A mai mâncat cineva șnițele la viața lui și a simțit/experimentat cum îi stau în gât? Adică se mărunțesc în cavitatea bucală, ajung până în gât, și aproape de stomac, până să intre...? (mai mult)
Buna seara daca am carnet de pirotehnist pot da orice categorie?
Vreau sa stiu cum pot gasi o chirie in Danemarca, am inteles ca nu merge decat daca ai contract de munca. Stie cineva ceva agentii de unde pot inchiria, sau un site?
Ce fel de cladire este ''Ateneul Roman''?
Poate cineva sa imi traduca urmatorul text din turca? Merhaba collega senin araba biti yalnız o gözdeci lamba daha önce ki direksiyonu kutusu bozuk olduğu dan lamba yanmıyor du şim di yanıyor...? (mai mult)
Buna seara! Va rog ajutati- ma daca aveti o idee, cum sa poata vedea cineva care probabil nu mai are nr meu postati gen story wathap, dar asta fara sa ii scriu pentru ca nu se poate? Stiti ceva aplicatii...? (mai mult)
Aparent exista cupluri care isi spun DINK (Dual Income, No Kids). Astia sunt oamenii care se combina si nu fac copii pentru ca vor sa isi dedice timpul si banii satisfacerii tuturor poftelor lor. Foloseste...? (mai mult)
Cum as putea reacționa optimist atunci când cineva face mișto? Dar sa nu para penibil
Care sunt țările cu cei mai mulți milionari? În afara de SUA?
Mi-a zis o fată daftobule, ce înseamnă? Va rog ajutor
Salut TPU! Care e diferența dintre ghost și phantom?
În Pitești sunt facultăți? De stat, private? Și cât sunt chiriile prin Pitești? Și concret pe unde este acest Pitești? :) Este cumva la ieșirea din București?
De ce cred romanii atat de mult in horoscop, zodii si destin? Si de sunt atat de superstitiosi?
Ce inseamna hajde pasha mande?
De ce nu se interzice taierea brazilor pentru craciun? Se taie zeci de mii de brazi ca mai apoi dupa ce trece craciunul sa fie aruncati
Dacă mi s-au udat petardele picolo în ploaie mai merge să le dau foc să bubuie?
"Tot ce am iubit nebuneste, ne- a sleit de puteri". Iata o fraza puternica si direct la tinta pe care tocmai am aflat- o si care pentru mine a venit la momentul potrivit. Am vrut sa impartasesc...? (mai mult)
Bună! Am o întrebare. Dacă visezi ca îți pică dinții înseamnă ca cineva apropiat va murii?
Bună! As vrea sa cer o părere, sunt student în anul 3 și am practica de 2 ori/săptămâna la un spital din Băile Felix și ma mai duc cu încă 4 colegi! Întrebarea mea este dacă eu am procedat...? (mai mult)
E adevarat ca oamenii buni la matematica, fizica si informatica sunt organizati, responsabili si atenti la detalii?
Anterior, am pus o întrebare care face referire tot la bolt, însă dacă ești șofer... Acum, întrebarea se refera tot la bolt, dar ca pasager. Am folosit o singura data bolt. Însă, acum...? (mai mult)
Salut, as dori sa îmi răspundă cineva. Vreau sa ma duc la un profil de stiinte sociale în Iași, îmi spuneți unul slab care sa pot întra cu 6, 7?
Ma reintorc aici pe TPU, dar de data asta nu o sa ma mai plang (sunt un om foarte singur, am parintii decedati, restul familiei m- a uitat, nu am nici macar un prieten, iar intr- un final am aflat...? (mai mult)
Bună ziua! Sunt foarte scumpe decorațiunile la târgul de Crăciun din București?
Buna ziua. Stie cineva in Craiova unde ma pot cantarii? O farmacie de exemplu. Am cantar acasa dar nu cred ca mai este bun si as vrea sa fac diferenta cu un cantar exact. Multumesc.
Ce ziceti psihopatii au cel mai performant creier? Adica cei ce au si iq bun? Nu simt remuscari, nu simt frica, iq bun, sunt calmi, de asta multi din ei reusesc in viata, eu as zice ca au mai multa ...? (mai mult)
Salutare TPU, de la ce vine EMAG și de la ce vine DPD? Mai știți alte acronime de la firme de curierat? și de la ce vin ele? M a I? :)
Ce pot sa iau pentru caini dar sa fie si legal? Dar sa functioneze ca o sa am nevoie.
Buna, voi ce parere aveti despre chemtrails si cum va afecteaza acestea?
Salut! Stie cineva cum pot printa un model pe un hanorac simplu negru?
Salutare, daca cand mergeam pe strada, era un cablu de la un stalp, jos adica pe la nivelul capului si din greseala, am atins firul cu capul. Se va intampla ceva grav?
Am lansat acum 1 minut masina la 30 km range. N-am lasat-o niciodată sub 50, iar acum am lasat-o la 30 km motorina. Se intampla ceva?
Am 12ani SI 1.7. mama are 1.68 SI tata 1.76. cat o sa am inaltime?
Vă mai amintiți ce făceați pe vremea pandemiei?(2020-21)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DaciaRomania întreabă:
Qweerrrtttyyy întreabă:
Estera2222222 întreabă:
AnonimXnX întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre ciocolata
Cat de multe stii despre (probabil) cel mai iubit aliment din intreaga lume?