Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Voi atunci când vă gândiți la moarte și la momentul în care vă veți da ultima suflare și veți dispărea de pe această lume, dar vă gândiți obsesiv, serios și adânc și apoi vă iau toate...? (mai mult)
Se tot spune de vampiri energetici ca-s printre noi. Suna a fantezie, dar e reala aceasta specie umana mai deosebita. Cum ati descrie unul/una din aceasta categorie?
Ce parere aveti de ios 9, stiati ca ios 9 este cea mai cunoscuta si cea mai buna versiune ios pana acum. Am incercat ios 7, 8, 9, 10, 11 si 12 pe 5s si ios 9 merge cel mai bine, la fel si pe iphone...? (mai mult)
Stie cineva sa facă un cont de only?
De ce oamenii critica atat de tare halloween- ul, dar se bucura cand vin oamenii la poarta cu ursu, capra si tot felul de costume si mastk care pana la urma reprezinta acelasi concept, doar ca au loc...? (mai mult)
Ei bine, nu cu mult timp in urma o "doamna" psiholog se bagase in viata mea personala cu multe chestii, nu intru in detalii si un psiholog care de la el am aflat de telepatie, ei bine e interzisa telepatia?...? (mai mult)
Cati mp vi se par ok sa aiba un apartament pentru un cuplu? Minim
Viața este? Continua tu te rog
De ce unii oameni și dacă le pui totul la picioare, nu doresc să se schimbe și pun totul pe seama "e depresie"? Dar ei primesc totul pe degeaba. Am încercat să ajut pe cineva cu depresie foarte...? (mai mult)
De cand un membru din familia mea a marturisit ca din cauza unei tulburari mentale provocate de la fostul loc de munca extrem de stresant i- a distrus complet rabdarea(adica nu mai are rabdare cu nimeni...? (mai mult)
Sunt de parere ca internetul pe cat de vast e nu ofera mai nimic tuturor. Nu gasesti tot ce vrei si daca gasesti nu mai e de vanzare(produse non- alimentare/alimentare), unele site- uri dau cu "404 not...? (mai mult)
De ce nu exista un beneficiu pentru cei neasigurati medical? Exemplu de beneficiu : plata consultatiilor, analizelor si internarilor la jumatate din pretul initial sau un pic trecut de jumate dar nu exagerat...? (mai mult)
Cum găsesc IP -ul unui utilizator Messenger fără cont Facebook? Am primit un mesaj oribil de la acesta. Nu are nicio informație la profil.
Oare de ce in tarisoara noastra inca exista mentalitatea ca daca nu esti insurat esti incapabil sau ratat? Sunt vedete care stau singure si aia cu factul copilului e o tampenie dupa mine, multa bataie...? (mai mult)
Cum de sunt oameni care dorm de la anxiar cele 8-9 ore? Cand efectul tine 4 ore? Ca nu inteleg.
Buna, cred ca am peste 4 mii de chaturi de discutii despre diferite subiecte (fiecare chat in parte continand minim vreo 10 intrebari per subiect in medie) cu Chat GPT, comunic foarte mult imi place ...? (mai mult)
Buna seara! Cumpar bicicleta baietei de preferat turqoise cu model spider man, sa aiba mai multe viteze, dau dublu daca are unde sa- mi pun sticluta de apa + oglinda retrovizoare pentru siguranta...? (mai mult)
Buna seara! Care este cea mai buna shaorma pe care o pot manca in Bucuresti? In pretul bunului simt IMEDIAT DAU FUNDA
Bună seara! Ce înseamnă un Ekg anormal?
Bună, am nevoie oarecum de sfaturi. Mi- am deschis oarecum al treilea ochi și într- o seara m- am pus la somn și vedeam lumini și dintr- o data mi- am văzut un coleg ca vorbea cu o fată și dintr-...? (mai mult)
Exista grupe far right in Romania?
Scenariu ipotetic de noapte. Sa zicem ca sunteți primar în orașul unde locuiți. Mai zicem că sunteți un primar corupt care face mânării și faradelegi de tot felul. Cineva din primărie va...? (mai mult)
Fetelor ce parere aveti despre un baiat care sa zicem ca el este genul acela de baiat bad boy, vagabont (dar nu genul care sa umble cu multe fete), genul acela care sta in brigada dar se bazeaza pe el.Sa...? (mai mult)
Nu înțeleg de ce se rupe ata când ii spui cu ce te ocupi, aștept răspuns care știți va mulțumesc, moare atracția instant, să mint?
Cum vedeti cazul Dempsey Jara? Dempsey e un baiat de 11 ani. Cand avea 5 ani, parintii lui (mama, in special), au decis ca Dempsey este de fapt fetita. Ce- i drept, toate semnele erau acolo: "Since...? (mai mult)
Stie cineva ce inseamna? https://imgur.com/KTogqzs
Bună! Sunt în clasă 7 și anul viitor voi fi in a 8 și încă nu m- am decis ce vreau sa aleg.Altii mă presează că "nu e târziu să îți alegi acum liceul" Încă nu știu cu ce medie trec la ...? (mai mult)
Bună! Vă rog, caut pe cineva să- mi explice pas cu pas cum se face schița pentru lucrarea de licență, întâmpin dificultăți la partea de metodologie iar profesorul îndrumător nu le are cu...? (mai mult)
Exista la noi in Romania locuri de munca unde au niste facilitati oamenii cu probleme psihice?
Bună ziua, am făcut o comandă de pe shein în urma cu câteva zile și este deja în expediere și astăzi am observat că am greșit numărul de telefon mai exact ultima cifră, mă poate ajuta...? (mai mult)
Azi se împlinesc 8 ani de la tragedia din clubul Colectiv. Ce impact a avut asupra voastră la momentul respectiv? Cum vedeți voi tragedia la 8 ani distanță?
Bună ziua! Știe cineva unde pot să cumpăr o mapă geografică (de preferat să o personalizez) în Dorbeta Turnu Severin?
Bună tpu.De ce credeți că înțeleg lucrurile pe dos, uneori nici nu înțeleg bine ce vrea să- mi spună cineva?! Să vă spun cum am ajuns la concluzia asta.Am avut o programare mi s- a zis că ...? (mai mult)
Lunea, de obicei mai mâncați mâncare rămasă de duminică sau nu?
Ce parere aveti de situatia urmatoare, am tulburare obsesiva m-as angaja pe moment la paza pana imi trece boala, ca gen mai am crize de nervi etc, iau medicamente, voi ce ziceti sa fac?
In declaratia unica trebuie sa trec ''venituri din strainatate'' daca am facut tranzactiile pe Binance? Sau trebuie sa pun sursa din care au ajuns in Binance? Adica: daca am castigat cripto de pe ''www....? (mai mult)
Va place sa lucrati la schimbul 2? Mie mi se pare ok ca nu mai trebuie sa ma scol dimineata, dar nu prea mai ai timp la dispozitie cum ai la 1. Poate sa zicem ca te scoli a doua zi dimineata sa mai faci...? (mai mult)
In ce limbă vorbeau dacii?
Buna ziua.Va rog unde pot găsi pe cineva care se pricepe să mă ajute cu recuperarea unui cont la care nu am acces? Am doar numele de user.
Ce se întâmplă cu hainele de la mall? De ce sunt asa nasoale si atât de scumpe?
Sunteți de acord cu afirmația, moralitatea este subiectivă? Ce lucruri sunt și ce lucruri nu sunt?
Bună. Intrebare (joc) decat pentru fete/femei. Daca ați avea posibilitatea sa schimbati o singura caracteristică fizică feminina cu una masculină, ce ați da la schimb pe ce? (presupunand la jocul...? (mai mult)
Am si eu o nelamurire de ce exista oameni interesati de ce fac altii? Eu nu am dat niciun sfat niciodata nimanui si nici nu dau, pai ce ma intereseaza pe mine ca nu stiu cine baga banii la pacanele sau...? (mai mult)
Pe voi vitaminele Vitamax va încarcă cu energie? Adică are efectul ala energizant și tonic asa cum scrie pe cutie? Va da energie?
Draga societate imi permiteți să îmi cumpăr un iPhone 15? Adidași la 1000 de euro? Că fata am voie să mă culc cu băieți care îi plac? Îmi permiteți să îmi cumpăr vila? Am voie sa iau cina...? (mai mult)
Cea mai aspră pedeapsă este să fii celebru și pe prima pagină a ziarelor. Cine-i de acord cu mine?
Salut, știe cineva când expira promoția de pe one up cu coduri de la țigări?
Cum convingi un adult sa mai invete si altceva daca excesul de studii, teme si tocit de- a lungul anilor i- a oprit cronic nevoia de a mai invata/citi/asimila cunostinte noi, spre a- si mentine neuronii...? (mai mult)
Noaptea asta de ce am avut două ore 03:xx?
Care este ios-ul vostru preferat? Mie îmi place cel mai mult iOS 8 deoarece îmi place interfață, îmi place cum se mișcă.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Savana
Esti fascinat de lumea animalelor din savana? Hai sa vedem cat de multe stii despre acestea!