Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Salut, am un video făcut pe tik tok și postat și am scris un text pe el, cum fac sa șterg scrisul să rămână doar video? Adică vreau sa îl downladez și să rămână doar video, nu am idee...? (mai mult)
In cât timp îmi trece un cucui?
De ce credeți că se întâmplă tot mai multe incidente de tipul lover boy în care o fată este păcălită și apoi abuzată și traficată online sau chiar real? Părerea mea e că Andrew Tate a avut...? (mai mult)
De ce voi, barbatii cu par alb, nu va vopsiti? V-ar intineri. :)
Să zicem că una dintre cunoștințele voastre a prosperat d.p.d.v financiar și social. Erați la același nivel înainte, adică aveați ambii o situatie financiară modestă, dar el el avea mai multe...? (mai mult)
Sa spune toate fetele care au de la 1.81 in sus înălțimea lor. Prietena mea are 1.88.
Bicicliștii și trotinetiștii ar trebui amendați pentru că nu folosesc pista de biciclete, dar folosesc trotuarele pe unde merg pietonii sau drumul carosabil, pe lângă mașini? Este, de fapt,...? (mai mult)
Bună ziua, doresc sa achiziționeze un telefon cu termo viziune, și am selectat 2 modele pe care îmi permite buzunarul meu sa le cumpăr, doar că nu știu dacă A sau B: A- iHunt Cyber Falcon...? (mai mult)
Pentru bărbații scunzi, cu o înălțime de la 1.50 la 1.68 să spună ce înălțime au ei și ce înălțime au soțiile lor.
Nu le e rușine unor vedete sa declare că nu au cu ce sa se mai îmbrace, deoarece au purtat ținutele fiecărui designer de moda când atâția oameni sărmani de pe glob nu au, la propriu, cu ce ...? (mai mult)
Cum imi updatez KYC la Zen.com? Are careva cont la Zen.com?
Salut. Puteti identifica cea mai frumoasa zi din viata voastra pana in prezent? Dar decat una, aleasa corect. La ce varsta a fost? Cum a fost, ce s- a intamplat? Credeti ca poate fi intrecută de alta...? (mai mult)
Ce ai face dacă doctorul iți spune că mai ai trei luni și mori?
Omul fara un statut(necasatorit, fara munca) mai are si el cateva drepturi inca aplicabile in caz de ceva rau se abate asupra lui sau au devenit mai mult "condamnari" si sanctiuni din care vrea sau nu ...? (mai mult)
Buna, azi mi-am spart telefonul, este un iPhone xs MAX și ma tem de tatăl meu foarte tare. L-am spart și pe fata și pe spate, dați-mi un sfat pana nu ajunge de la munca.
Cum imi dau seama ca un os a fost usor fracturat sau ca articulatia umarului e afectata dupa un act de violenta domestica? N- am mai fost atacata si mi- e teama sa nu ma trezesc cu inflamatii sau rupturi...? (mai mult)
Bună! Aș avea nevoie de o parere sincera de la voi, aici ma refer doar la cei care fumează tutun la galeata si nu tigari comercializate pe piața. Care este cel mai serios site care vinde tutun la...? (mai mult)
Din cauza unui fapt perceput grosolan dar in esenta moderat, am fost agresata fizic. Nu pot publica toata povestea, deoarece agresoarea are smartphone, mai navigheaza pe internet si daca afla Doamne Fereste,...? (mai mult)
Exista de fapt iubirea adevarata?
Am 23 de ani si incep sa simt ca mi- am, , ratat" viata. Acum 2 ani am renuntat la Facultatea de Farmacie pentru ca mi- am dat seama ca nu imi placea si ca am intrat acolo dupa presiunile parintilor mei....? (mai mult)
Știți un cuvânt care să conțină grupul de litere "ouâ"? - fără să căutați pe net; doar din memorie.
Bună tuturor! Am o problemă personală pe care simt că nu o pot vorbi cu cineva, și aș dori tare mult să mă ajutați, desigur dacă vă face plăcere. Nici aici nu pot să dau foarte multe detalii...? (mai mult)
Scenariu ipotetic de weekend inspirat de activitatea ca procuror a regretatului Cristian Panait. Să zicem că lucezi în justiție ca și procuror. Sub protecția anonimatului, cineva din instituție,...? (mai mult)
Or sa fie atentate la noi in Romania? Pai daca ataca, nu se baga NATO?
Cum îți dai seama dacă un barbat este obsedat de tine?
Bună! Nu înțeleg de ce, dar când fac layout la Instagram (de ex sa pun 4 poze sau 6), nu mai am de ceva timp opțiunea sa aleg din albume.(nu îmi apar albumele pur si simplu, apar pozele la grămadă)....? (mai mult)
Daca la noi in Romania avem teroristi veniti din alte tari, ce politia nu poate sa afle imediat? Ca doar ii cauta si imediat poate sa ia mandat sau sa faca ceva sa nu fim impuscati.
De ce sunt atat de fitoase si figurate femeile din Rusia? Există vreo explicatie? In general femeile din zona asta de nord-est
Bună TPU, am o întrebare, tocmai vorbeam cu un băiat și a spus că s- ar putea să fim împreună depinde cum ma comport, acum 1 zi a zis să îi trimit un video cu " ca si cum l- as pupa "si ...? (mai mult)
Am înghițit din greșeală niste viermi ce mi se poate întâmpla și cum pot sa nu pățesc nimic?
O intrebare din serialul GoT ce mi s- a parut foarte interesanta. Sa zicem ca sunteti rege si un nobil vasal care are avere si multe pamanturi fertile va cere ajutorul si sprijinul militar impotriva unui...? (mai mult)
Bună, as vrea sa bag niște bani pe cardul bunicii mele (Raiffeisen) și sunt minora, am voie?
Ce preferați: - langoși sau gogoși?
Ataca teroristii la concerte etc. la noi in Romania oare vor fi? Pai si ce logica are sa nu lase la concerte? La meciuri de fotbal acolo nu se trage, la mall- uri, la terase, pe strada? Sau ce pe strada...? (mai mult)
Bună ziua! Hexametilen diizocianat este toxic pentru oameni?
Hey lume, cum reacționați atunci când sunteți turist și de zgarciti ce sunteți nu activati datele mobile ca sa puneți pe gps obiectivul turistic ce va interesează ca sa nu cheltuiți bani și ...? (mai mult)
Buna ziua. Fetelor care a fost cea mai dubiosa experienta care a- ti avut- o voi cu barbatii? Vãzusem un video pe tik tok cu o fata care filma un om al strãzii cum isi freca cucu pe langa ele si le ...? (mai mult)
Bună! Nu mă înțeleg deloc cu părinții mei.P.S:am tată vitreg, pe el nu îl suport din cauză că el mereu mă jignește și se comportă urât cu mine și cu frații mei).El mai are o fată de ...? (mai mult)
Aplicație care sa te notifice când e avarie ca se oprește apa în Constanța sa o descarc pe telefon?
Un subiect interesant la care as vrea să răspundă cat mai multi dintre voi. Dacă vreți și aveți timp, desigur. Se spune că mulți copii preiau modele din familie, comportamentul părinților,...? (mai mult)
Display înseamnă ecranul telefonului?
Nu a dat Putin cu bombe si au curaj iranienii? Sau Israel sau cine o mai fi?
Fetelor! Care de aici practicati sporturi de contact la modul serios? Cati ani aveti? (Si la cati ani v- ati apucat? ) Cat de greu v- a fost / va este? Cat de mult antrenament aveti? Cati ani? Ati...? (mai mult)
Care este numele complet al lui H.D. Hartmann?
Am o întrebare. Am găsit un pisoi și un câine într- o cutie luni, aveau 1 zi că mi- au spus cei care l- au îngrijit. Cainelui i- a căzut cordonul ombilical ieri, iar pisoiului încă nu i- am...? (mai mult)
Puii de câine sau de pisica își pierd mai repede cordonul ombilical?
De ce se cred clujenii asa superiori? Mai ales Bucurestiului. In comparatie mi se par super inapoiati clujenii. Ce e fain la Cluj? Sa nu mai zic ca am avut niste discutii cu unii clujeni de ziceai ca sunt...? (mai mult)
Intr- o oarecare măsură, pozele de profil reprezintă ceva din personalitatea noastră, fie pozele de aici, rețele sociale sau WhatsApp. Să zicem că aveți o cunoștință mai introvertita,...? (mai mult)
Cum îmi instalez android 9 pue pe tab a 8 2019?
Cântec favorit din ultima perioadă? Un favorit all time știu că e greu, dar dacă aveți, cu atât mai bine.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Savana
Esti fascinat de lumea animalelor din savana? Hai sa vedem cat de multe stii despre acestea!