Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Buna, am 21 de ani si sunt in anul 3 la facultate. Vreau sa urmez master dar nu sunt sigura unde sa l fac. Credeti ca este mai ok in Romania sau in alta tari? Si daca in alte tari, ce tari imi recomandati?...? (mai mult)
De ce unii adolescenți se apuca de fumat daca provin din familii cu posibilități materiale reduse? De ce, dacă nu sunt in stare să-și întrețină viciul?
Bună, am cont de of de un an și jumătate și colaborez in prezent cu o agenție dar nu sunt mulțumită deloc de veniturile lunare. Vă rog, recomandări de agenții serioase și care mă pot ajuta...? (mai mult)
Ce inseamna de fapt depresia?
Ce cadouri doriți de Crăciun?
Android 9, 10 sau 11 merge cel mai bine pe tab a 8.0 2019.
Bună dimineața! Din greșeală am sunat la 112 si mi-a raspuns un operator, dar nu am zis nimic(din cauza ca m-am speriat)e posibil sa ma sune înapoi sau sa primesc avertisment?
Visez intotdeauna la fel, ca mi se fura poseta in care am o anumita suma de bani in hartii mari! De fiecare data ma intristez rau, pana la limita plansului si ma trezesc asa.Ce semnificatie are visul?
Oare de unde provine numele continentului Europa?
Salut, ce mai învârtiți și voi, combinatii, idei vin sărbătorile și n-am 1 leu.
Mai deci exista oameni plini de bani si analfabeti, eu zic ca e ceva rau ca au bani, am cunoscut si eu soferi pe tir care au bani etc nu au bac, in fine, nu e un lucru rau fiecare face ce vrea, nu- mi...? (mai mult)
Hei! A participat cineva la inventar in depozit la magazinele din mall? Am inteles ca activitatea e cea de scanare dar mi- ar fi utile mai multe detalii de la cei care au fost la un astfel e inventar....? (mai mult)
Interlopii pot avea relații serioase?
Bună seara tuturor! Am o nelămurire, într- o zi la lucru mi- am cumpărat o shaorma cu de toate, shaorma avea și ceapă și șeful mi- a zis ca pute tare a ceapă în încăpere și a zis sa mănânc...? (mai mult)
Pe voi nu vă irită ăștia care aleargă așa ziua în amiaza mare, în parc, în văzul tuturor? Văd că pe aici pe malul Bega se practică intens alergatul. Dar pe mine una mă irită. Sănătatea...? (mai mult)
Voi ce sfat ați da unei persoane căreia îi place ceva, dar apoi fuge de acel ceva, pentru că o sperie prea mult. Apoi ce sfat ați da unei persoane căreia îi e frică să stea singură într-...? (mai mult)
Hei, știți dacă la Gara de Nord din Timișoara se poate lăsa bagajul undeva, securizat? Am prea mult bagaj și am tren abia la ora 9 seara și până atunci aș vrea să rămân pe Bega, să- mi...? (mai mult)
Salut TPU, am cunoscut acum 2 luni o fata pe tik tok, simpatica fata, de atunci stau le ea pe live, vorbim prin mesaje, dar aseară am avut un sentiment ciudat, când a primit donații de la cineva...? (mai mult)
Daca dau o comanda cu livrarea la easybox factura o primesc in colet sau o aduce curierul la adresa precizata
Bună ziua! M- am săturat să tot stau numai acasă! Până la anul când am bacalaureatul la istorie stau numai acasă! Bunica mea mă foiește și nu mă lasă să învăț! Prin Enisala nu am pe unde...? (mai mult)
Merita sa te stabilești în alta tara?
Cei care sunteți stabiliti in alte tari, cum a fost cu acomodarea?
Ați încercat sa meditați? Nu ma refer la cele de la școală, ci la procesul de relaxare. Ați simțit vreun efect? Folosiți vreo aplicație?
Știu că o să pară scenariu de film, dar e cat se poate de real. Un vecin tânăr cu posibilități materiale reduse, a câștigat recent la nu știu ce concurs online, un iPhone 14. Deși pentru...? (mai mult)
Dupa cum stiti, in Romania, o mare problema este automedicatia practicata foarte frecvent de catre pacienti, cel mai comun exemplu fiind cel de antibiotice. Vina in principiu apartine medicilor care...? (mai mult)
Hei, dragi TPUași :) am și eu o întrebare întrebătoare din mintea mea. Dar nu știu cum să o exprim. :) Voi ce ați crede despre următoarea situație? Un agent imobiliar care i- ar spune la...? (mai mult)
Salut, îmi aranjam barba, si numa' vad ca-mi ramane în mana un fir dar cu ceva alb la capat. Oare asta înseamna ca în locu' acela nu îmi va mai creste niciodata un alt fir nou?
Salut, o întrebare va rog pentru barbatii cu barba: Nu va deranjeaza cand dormiti? Gen... mie îmi intra în gura, etc... Îmi e naspa sa mi-o dau jos, credeti-ma, dar decat sa dorm cu nervi :))
Buna. Am o problema, nu asa mare, dar am una. Problema aceasta este a unei prietene, dar ea nu stie ce sa faca asa ca pun eu intrebarea pentru ea. Ea are o unghie incarnata. Este incarnata de vreo...? (mai mult)
Vi se pare ciudat să vă spălați la altcineva acasă, gen pe par, pe corp? Va simtiti incomfortabil? preferați sa faceti asta sau nu? E ceva ciudat pentru persoana gazdă?
Salut, am o intrebare.Ce inseamna дратути in limba rusa? Am cautat pe translate si nu imi da nimic
Pentru cei care vor sa stie ce este iubirea de sine, sau cum puteti practica / face afirmatii de iubire de sine... Aici este un exercitiu video de 15 minute de la aceasta persoana placuta mie, al carui...? (mai mult)
Se spune că barba creste tot timpul indiferent de vârstă, eu la 52 de ani abia am un cioc și o mustață subțire și pot aștepta mult și bine ani la rând că nu crește mai mare deloc, se tot...? (mai mult)
Salut. S-a anuntat ca pe data de 15 intra banii pe cardurile de alimente. Pana pe data de azi (24) nu mi-au intrat banii. Stie cineva situatia si cam cat ar mai dura?
Ce parere aveti anul acesta 2023-2024 se va da simulare la clasa a 11 a?
Daca ar fi sa clasati SINCER(ma intereseaza parerea sincera, nu cea pentru pastrarea unei imagini bune in societate etc ) urmatoarele calitati care ar fi ordinea corectă ca prioritate pentru voi, la ...? (mai mult)
Salut. Daca blochez un prieten pe Revolut sa nu mi mai îmi trimită bani, Revolut ul ii va spune chestia asta? Sau pur și simplu ii va da eroare când va încerca să îmi trimită suma de bani? Adică...? (mai mult)
Salut. Cineva care să-mi răspundă la ultima întrebare la care am 0 răspunsuri? Dar nu răspunsuri la mișto
Bună TPU! Mâine am test la matematică ( deoarece modulul se încheie săptămâna asta ) și nu prea știu unele formule ( lectii sau mai degrabă niste formule pentru efectuarea unor exercitii ). Am...? (mai mult)
Bună ziua! Cât câștigă un tehnician veterinar sau un asistent veterinar? Sunt mari salariile?
E vreun elev de la Anghel Saligny pe aici sa îmi zică și mie parola de la netul pentru elevi
Nu am abilități sociale, nu știu să- mi fac prieteni, nu știu cum să țin o conversație. Când încerc să vorbesc cu cineva încep cu "salut", Și persoana respectivă la fel, dupa aia nu ...? (mai mult)
Salut! Am nevoie de o explicatie. Ce inseamna atunci cand visez ca merg cu trotineta electrica? Saptamana trecuta am visat ca aveam 2 trotinete, ma uitam la ele pe urma ma plimbam prin padure un pic ...? (mai mult)
Moartea in accident de mașina este dureroasa? Daca mori pe loc, fiind aruncat prin parbriz. Întreb deoarece cineva apropiat a murit recent așa.
Voi cum considerați: 1. O femeie la 168 cm 2. Un bărbat la 182 cm 3. O femeie la 179 cm 4. Un bărbat la 194 cm 5. O femeie la 157 cm
Ce dezavantaje ai cand esti destul de atragator/atragatoare? Dar ce avantaje ai cand esti foarte puțin atragator/atragatoare (sau cum zic unele persoane urat/urata)? Este adevarat faptul că persoanele...? (mai mult)
Doresc sa ma stabilesc definitiv în Germania, ce sfaturi îmi puteți da?
Bună! Îmi spuneți vă rog dacă "reprezentare mentală" înseamnă modul cum privesc eu nu anumit lucru. Contextul este" reprezentarea voastră mentală despre ce este un profesor bun". Adică cum văd...? (mai mult)
Daca am mai multe chat-uri cu GPT decat cu fetele de pe tinder ce ar putea inseamna?
Salut, mă aflu în trecere prin orașul Bacău, unde găsesc o toaletă?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
LisaJulie întreabă:
Thelostlover întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Hachiko
Ai urmarit cu sufletul la gura intreaga poveste a celui mai celebru caine din lume, Hachiko? Testeaza-ti cunostiintele chiar acum!