Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Buna, mi s- au rupt 2 dinti in fata care au fost imbracati si veau nervul scos acum 10 ani am fost la dentist si mi- a zis ca trebuie scos nervul nervul si tratament a scos acolo pe aca ce a scos nu...? (mai mult)
Nu pot să rad și nici nu știu ce m-ar face să rad sunt 5 ani de când nu mai rad să dau tot afară dacă are sens
Salut, după ce fac 18 ani pot, ce îmi trebuie ca să pot merge la spital? Asigurarea de sănătate sau ceva de șomaj? Cum fac rost de astea? Precizez ca nu muncesc și nici nu am muncit încă.
Ce ziceți, un om care vrea sa se sinucidă, dar nu are curajul sa o facă, poate fi numit laș sau înțelept?
Baietii, pe strada, se uita lung la fete chiar si fara vreun gand de „tipa asta arata bine"? Adica, se uita un barbat la o femeie, chiar daca ea nu-i provoaca neaparat interes?
Bună! Cine știe în ce limbă e scrisă fraza? Traduceți, da mi talunis gaza gatu si serii hubu idee nu am ce înseamnă?
Ce a vrut sa zică Stalin prin "moartea unui om este o tragedie, moartea a milioane este statistica"?
Dacă ar fi sa va mutați în alta tara din Europa, care ar fi aceea și de ce?
Poate sa fie un razboi nato exemplu asa random Franta-Italia iar noi romanii nici sa intervenim? Desi inca o data mi se pare ilogic sa fie un conflict NATO.
Ce planuri aveți de Sărbători?
E razboi intre doua tari NATO? Eu unul nu cred ca se poate asa ceva.
Ce părere aveți despre Cordunenii din Iași? Sunt băieți buni?
Persoanele surdo-mute ar trebui să poarte o insignă autorizată care dovedește că au acest defect, în cazul în care aceste persoane cer bani pentru acțiuni caritabile?
Buna seara, ce parc auto oferă mașini în rate folosind pensia de urmaș?
Deci problema e următoarea: Ne- o anunțat profa de fizică că ne dă test (sunt a vii- a), iar cu o două zile înainte să- l dăm, o altă clasă a făcut poză la test, iar profesoara ne- a pedepsit...? (mai mult)
Cum pot vedea daca o persoana din lista de prieteni este pe invizibil pe mess Facebook?
Buna. Ce înseamnă stabilitatea dispozitivului, să funcționeze mai bine sau să funcționeze mai smooth și să nu aibă lag?
De ce acum mai mulți ani credeam în ghicitul in cărți iar acum mi se pare o tâmpenie primitivă pentru creduli? Vi s-a întâmplat și vouă?
Curierii te sună de pe numărul de telefon personal sau al companiei?
Buna, ieri a fost prima data cand m-am imbatat si astazi ma simt foarte naspa pentru ce am facut ieri si pentru cum m-am purtat, ce sa fac?
Există în realitate vreo metodă de a vizualiza un cont privat de Instagram dacă respectivul/respectiva nu îți acceptă cererea de urmărire?
Daca faci o gluma pe strada cuiva cu masca, poti sa iei amenda sau ceva? Dar in gluma, bineinteles cuiva cunoscut.
Cum sunt conditiile la caminul pedagogic din Bacau? Am auzit de gandaci si plosnite. Este adevarat sau sunt mituri?
Ce părere aveți dacă le-as da fiecărui caine care l-aș vede să mănânce ciocolata?
De ce unii beau suc la micul dejun in loc de apă?
E adevarat ca gen criminalii ajung sa ucida ca nu au serviciu? pai eu nu am serviciu si nu am omorat si nici nu o sa omor pe nimeni, deci daca eu il luam sa munceasca la stupi pe Ted Bundy nu mai facea...? (mai mult)
Salut, nu înțeleg de ce pe acest site unii oameni critica ateii sau etc, nu sunt ateu dar orice om are convingerea lui
"A intra" și "A ieși" sunt antonime, nu-i așa? Atunci, de ce nu este corectă exprimarea:"A ieșit prin efracție"?
Salut! Mi- a fost suspendat permisul timp de 60 de zile pentru ca nu am acordat prioritate unui pieton pe trecere. Dupa 2 luni are trebui sa imi dea permisul fara sa fie nevoie sa sustin vreun test, ...? (mai mult)
Hei!:) Ați pățit vreodată să vă treziți direct cu o stare de rău, de slăbiciune (amețeală) de parcă nu ați dormit suficient? Sau dacă se întâmplă să nu dormiți suficient într- o noapte...? (mai mult)
Salut TPU! Sunt anul 1 sem. 1 la o facultate si voiam sa stiu daca nu ma prezint deloc la cursuri si nu promovez niciun examen pot fi exmatriculat pe loc? sau la sfarsitul anului ma exmatriculeaza? Nu ...? (mai mult)
Se poate sa atace o tara NATO o alta tara Nato? pai si ce logica ar avea? atunci de ce mai exista NATO? daca ne batem intre noi?
Cum de este așa de cald azi in România?
Salut TPU, am o intrebare despre Mecanici/Electricieni auto Ce poate un Mecanic Auto sa repare la o masina? Ce poate un Electrician Auto sa repare la o masina? Astept raspuns- uri serioase (as vrea...? (mai mult)
Dacă atașezi un fir de ață foarte subțire de o bancnotă atunci când o introduci în aparatul jocurilor de noroc, când bancnota intra și se inregistrează și tu tragi de ață să scoți bancnota,...? (mai mult)
Hei! Am un prieten care are vreo 9 ani și 1.50. Menționez că mama lui are 1.73 iar tatăl lui are 1.72.
Am 12 ani și 1.70. Până la ce înălțime o sa ajung? Tata 176 mama 168
Salut, TPU! Era un medic nazist, care a fost executat de proprii aliați la ordinul lui Himmler, în lagărul Dachau pe 26 aprilie. Un detaliu important, e că am găsit o poză cu el, singura, ...? (mai mult)
Ce sanse ziceti ca sunt sa atace cineva NATO?
Mai deci eu nu inteleg,sunt oameni care non stop zic ca vine razboiu etc,pai si daca vine atunci de ce se mai duc la munca? ca daca dau cu atomice gata, aia e.
De ce unii au numele de utilizator fals?
Eu fiind un om de rand (average) cum pot face sa ma bag intr-o relatie cu o celebritate? E posibil asa ceva?
Vreau intr-un an sa am 1.75, dar acum la 12 am 1.70. Cum cresc?
Vreau și eu un sfat pentru a usca părul mai repede. Nu am uscător de păr la pensiunea la care stau și am răcit deja și trebuie să fiu strong pentru copii, nu- mi permit nici fizic, nici spiritual...? (mai mult)
Buna! Stiti cumva daca pe 15 noiembrie intra bursa pe 2 luni sau doar pe o luna? Nu prea am înțeles. Bursa va intra lunar? Pana acum primeam bursa pe semestru. Mulțumesc!
Nu înțeleg de ce o persona care întrebi. Dacă este bine daca a mâncat cum se simte și. Sa vb măcar un minut cu el...el zice că sa săturat și să-mi caut pe altul
Ma pasionează tot mai mult domeniul sanatatii si al medicinei.Mi- ar fi plăcut mult sa fiu medic sau vindecator în viata asta dar n- a fost sa fie asa, asta e.Stiti ceva filme bune despre sanatate/medicina...? (mai mult)
Ce se întâmplă daca țin un parfum fara capac, mirosul devine mai slab?
De ce o persoană, oricât de abilă ar fi, nu se poate preface la nesfârșit iar până la urmă își dă arama pe față?
Daca ati stii ca maine e ultima zi din viata voastra Care este cel mai puternic motiv pentru care v- ati dori sa mai traiti? (daca exista unul ). Dar care este cel mai mare motiv care va face sa acceptati...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Hachiko
Ai urmarit cu sufletul la gura intreaga poveste a celui mai celebru caine din lume, Hachiko? Testeaza-ti cunostiintele chiar acum!